Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ve teknik ekip kuradan sonra beylik laflar edeceğine gerçekçi olup hedefimiz en azından üçüncülük deseydi bugün ıslıklayanlar hatalı olurdu. Ama sen hayallerimiz dünyadan büyük diyorsan eğer, sonuçlarına katlanacaksın.

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
En az hoca hatalı mevcut tercihler arasında andone vardı onu oynattı kadro kalitesinin hesabı hocadan sorulamaz transferleri yapan yönetim

Hala on numarasını savunuyor adam ya yazık gercekten.hermac stadı dolduran taraftara seyirci dedi yazık.

ooooo

resmen ultraslan dışındaki taraftarı tanımıyorum demeye getirdi

"taraftar olan belhandayı ıslıklamaz seyirciler ıslıklar ve bizim o seyircilere ihtiyacımız yok" dedi

adam resmen çiftliği gibi görüyor kulübü ve kimin ne yapacağına karar vermeye çalışıyor

Islıklayanlar taraftar değil diyor. Hala savunuyor şu herifi.

Sende bunadin. Oyun biseyler diyo. Bitmis bu adam bundan sonra da desteklemem

zidane'a da üzerindeki baskı ve eleştiriler soruldu

hazard eleştirildi filan

ama adam o kadar klas ve kısa cevap verdi ki konu kapandı gitti

terim hala belhanda aleyhinde galatasaraylı olmayanların sosyal medyadan algı yarattıklarını iddia ediyor

:asd::asd::asd:

Islıklayanlar GALATASARAY'ın menfaatlerini düşünen büyük GALATASARAY taraftarıdır. Belhanda kim ya !

Küfür hoş değil diyorsun,belhandayı savunuyorsun

İyide zaten tepkiyi gösteren taraftar küfürü eden belhanda. Bu ne perhiz

Hocanin bu hallere gelmesinin nedenlerinden biri de taraftarin büyük bir bölümünün kendisini sorgusuz sualsiz desteklemesi.

Ne yaparsam yeridir diyor adam. Su olaydan sonra hala Belhanda yi korumasi skandal, bunu gectim kendisine her türlü destek cikan taraftara Allahin kicikirik apacisi icin laf sokmasi daha büyük bir skandal.

Ciddi bunama belirtileri gösteriyor. Açıklamarı facia derecede.

medyadaki yalakalığa bak ya adamlar kafayı yemiş

adam hocam sizin uefa kupanızdan sonra hiç bir doğu avrupa takımı şampiyon olamadı diyor

cska, zenit, shakhtar şampiyon oldu oysa ki

adamlar çıldırmış yav

Şaka gibi küfürü taraftar yiyor suçlu taraftar oluyor rezalet

Yani sacma sapan konusmalari var peki bunlari anlatacagana mesela NEDEN belhandayi oynattigini anlat adamdaki hangi yaptigi isi begeniyorsunda Biz gormuyoruz. Yok ama sosyal medya, hesaplar mesaplar oyunlar fln filn tam bir siyasetci gibi konusuyor maalesef

Transferleri elestırıyor :D

Nekadar destek olsakda hoca sonunu getirmek icin israr ediyor.

Radikal degisiklikler yapmazsa ligte sampiyonlugu kaybetmis, avrupada tamamen havluyu atmis olacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt