Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puel ve rudi garcia'yı önermiştim ama takım buldular.. Puel düşme hattında aldığı takımla iki maç 6 puan yaptı bile.. Teknik adam farkı.

Şimdi yeni bir isim öneriyorum; Marcelino. Muhtemelen 2-3 haftaya o da bir takım bulur..

puel ve rudi garcia'yı önermiştim ama takım buldular.. Puel düşme hattında aldığı takımla iki maç 6 puan yaptı bile.. Teknik adam farkı.

Şimdi yeni bir isim öneriyorum; Marcelino. Muhtemelen 2-3 haftaya o da bir takım bulur..

Gallardo var, arjantinli. Simeonun yaptigi degil ama onun yarisina yapsa ucariz.

Adam 4-4-2 oynatiyor tam bizim taraftara göre.

Gallardo var, arjantinli. Simeonun yaptigi degil ama onun yarisina yapsa ucariz.

onu barça falan istiyor, bize gelmez. Marcelino gayet iyi hoca. Villarreal ve Valencia ile UEFA yarı finali yaptı. Yıllardır kötü durumda olan Valencia'yı 2 sene üst üste ŞL'ye soktu. Geçen sene Kral Kupası'nı aldılar.

Taraftar bu sene kovulunca baya tepkiliydi. Oyuncular bile şaşırdık dedi. Tek eksiği İspanya dışına çıkmaması.

onu barça falan istiyor, bize gelmez. Marcelino gayet iyi hoca. Villarreal ve Valencia ile UEFA yarı finali yaptı. Yıllardır kötü durumda olan Valencia'yı 2 sene üst üste ŞL'ye soktu. Geçen sene Kral Kupası'nı aldılar.

Taraftar bu sene kovulunca baya tepkiliydi. Oyuncular bile şaşırdık dedi. Tek eksiği İspanya dışına çıkmaması.

Bunu diyordum reis, seninkisi baska herhalde

Bunu diyordum reis, seninkisi baska herhalde

bende bunu dedim işte. Baya ismi falan geçiyor Barça ile falan. Bize gelmek için River'dan ayrılmaz zaten. Yoksa tanıyorum kendisini. Yıllardır o kıtayı domine ediyor.

Her geçen saniye de antrenörlüğü daha da vasatlaştığı için çok doğru bir tespit
Yeni transferler arasında N'zonzi-Babel dışında sürekli oynayan olmadı.Geç gelen transferler yeni yeni takıma adapte oluyo.Dün Real maçında golü atsak maçın kazananı biz olabilirdik.Fatih hocama güvenmeli ve yanında olmalıyız..

Kendini futbol anlaminda guncelleyemedi
Yaptigi hatalardan vazgecmiyor
Oyuncu degisiklikleri ve mudahaleler fiyasko

Yıllardır verdiğin onurlu Ve haklı mücadelenin yakında ne kadar doğru olduğu anlaşılacak modum
Ah keske dostum biz dıyoruz kimse kırılmadan bişeyler degissin ama olmuyor malesef birileri üzülüyor birileri kovuluyor istifa etmek zorunda kalıp üzülüyorlar..

Terim'e sinirim geçince yazayım şimdi.

İlk olarak Terim Belhanda muhabbeti yapacağına, PSG maçındaki sistemden verim alınmışken bunu neden bozduğunu bir açıklasın. Aynı sistem ile çıksaydık Real bukadar pozisyona girip madara edemezdi. Bu yaptığının hiçbir izahı yokken bir medya mensubu bile bu sormuyor.

İkincisi, sezon başından beri bu Ali Koç alenen hocanın üstüne oynuyor. Para, nüfus, medya gücü her türlü imkanı da mevcut. Algı yönetimi ve manüplasyon tezgahlarını kurmuş olabilir mi? Atkı toplama, sosyal medyada oyunculara sövme bilemiyorum sonuçta Alişin ne kadar kompleksli olduğunu gördük. Hoca da formsuzluğunun zirvesinde bu duruma imkan sağlıyor zaten. Biz yine de dikkatli ve sabırlı olalım derim.

Fakat Terim'in de artık bir silkelenip işini düzgün yapması ve taraftarı kaybetmemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt