Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Mahmut recevik kim abi forum üyesi ismi gibiBugün Mahmut Recevik yalanladı bu mevzuyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmut recevik kim abi forum üyesi ismi gibiBugün Mahmut Recevik yalanladı bu mevzuyu.
puel ve rudi garcia'yı önermiştim ama takım buldular.. Puel düşme hattında aldığı takımla iki maç 6 puan yaptı bile.. Teknik adam farkı.
Şimdi yeni bir isim öneriyorum; Marcelino. Muhtemelen 2-3 haftaya o da bir takım bulur..
puel ve rudi garcia'yı önermiştim ama takım buldular.. Puel düşme hattında aldığı takımla iki maç 6 puan yaptı bile.. Teknik adam farkı.
Şimdi yeni bir isim öneriyorum; Marcelino. Muhtemelen 2-3 haftaya o da bir takım bulur..
Gallardo var, arjantinli. Simeonun yaptigi degil ama onun yarisina yapsa ucariz.
onu barça falan istiyor, bize gelmez. Marcelino gayet iyi hoca. Villarreal ve Valencia ile UEFA yarı finali yaptı. Yıllardır kötü durumda olan Valencia'yı 2 sene üst üste ŞL'ye soktu. Geçen sene Kral Kupası'nı aldılar.
Taraftar bu sene kovulunca baya tepkiliydi. Oyuncular bile şaşırdık dedi. Tek eksiği İspanya dışına çıkmaması.
![]()
Marcelo Gallardo - Manager profile
This is the profile site of the manager Marcelo Gallardo. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
Bunu diyordum reis, seninkisi baska herhalde
Ft yine magduriyet arıyor diyebilirmiyizBugün Mahmut Recevik yalanladı bu mevzuyu.
Oyun stilimizi karşı tarafa kabul ettiriyoruz da ondan. Onlar da mallaşıyor bizim gibi.Bence gol atmaktan ziyade 3 maçta bu kadar anormal pozisyon verip nasıl 2 gol yedik o daha acayip bir durum: )))
Recep İvedik'i mi kısaltmış?Bugün Mahmut Recevik yalanladı bu mevzuyu.
Yeni transferler arasında N'zonzi-Babel dışında sürekli oynayan olmadı.Geç gelen transferler yeni yeni takıma adapte oluyo.Dün Real maçında golü atsak maçın kazananı biz olabilirdik.Fatih hocama güvenmeli ve yanında olmalıyız..Her geçen saniye de antrenörlüğü daha da vasatlaştığı için çok doğru bir tespit
Yıllardır verdiğin onurlu Ve haklı mücadelenin yakında ne kadar doğru olduğu anlaşılacak modumKeske terimın gıtmesı ıle bitseydi bu terim muhabbetı terımcılerıde gsmızden uzaklastırmamız lazım bu düsünce degismeli
Ah keske dostum biz dıyoruz kimse kırılmadan bişeyler degissin ama olmuyor malesef birileri üzülüyor birileri kovuluyor istifa etmek zorunda kalıp üzülüyorlar..Yıllardır verdiğin onurlu Ve haklı mücadelenin yakında ne kadar doğru olduğu anlaşılacak modum
![]()
Marcelo Gallardo - Manager profile
This is the profile site of the manager Marcelo Gallardo. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
Bunu diyordum reis, seninkisi baska herhalde