Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.784
- 101.953
- 5.238
Fransız hoca gelmesi daha mantıklı olur mevcut kadro ile.Kurtuluş reçetemiz
Ekli dosyayı görüntüle 63916
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız hoca gelmesi daha mantıklı olur mevcut kadro ile.Kurtuluş reçetemiz
Kapitülasyonların kaldırılması lazım bence.Fransız hoca gelmesi daha mantıklı olur mevcut kadro ile.
Abi takim top oynasin ben onu istiyorum benim görmek istedigim benfica 442si cildirmis gibi top oynayan takim istiyorum. Bu adamlar ucuza sistem topçularini alir gozlem aglari cok geniş.Benden söylemesi bu adam seninkinin üstünü cizer. Terim den baska kimse buna tahammül etmez bu aralar.
o konuyu reis ile konuşman lazım.Kapitülasyonların kaldırılması lazım bence.
Niye abi nere gidiyon![]()
o konuyu reis ile konuşman lazım.
bu nezaman oldu?
![]()
Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a divan rozeti
Fenerbahçe Kulübü, sarı lacivertli kulüp üyeliğinde 25. yılını dolduran ve Yüksek Divan Kurulu'na üye olma hakkı kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı üyelik rozeti vermek için divan toplantısına davet etti.www.haberler.com
Hatirlamadim abi ya da bilmiyordum:/Okulla alakalı dostum.Daha önce söylemiştim zaten.
Kurtuluş reçetemiz
Iyi futbol oynatıyorlar, tempolu ve etkili oyun. Oyuncu aglari da genis, ucuza sistem topçuları getirirlerneden portekiz
transferlere mecburı transfer demıs
beyımız kımlerı ıstedı kımlerı aldık acaba haha
Bu konuda senle hemfikirim
Ama hocanın ısrarla zamanı gelince konuşacağım açıklamalarından anladığım transfer konusunda bazı fikir ayrılıkları yaşanmış.Kaos olur diye üstü kapalı söylüyor hep