Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden söylemesi bu adam seninkinin üstünü cizer. Terim den baska kimse buna tahammül etmez bu aralar.
Abi takim top oynasin ben onu istiyorum benim görmek istedigim benfica 442si cildirmis gibi top oynayan takim istiyorum. Bu adamlar ucuza sistem topçularini alir gozlem aglari cok geniş. 💪
Ekleme: cizemez elimizde pizzi yok malesef, kullanır handayi ama zaten bu yaz gider. kisi belki atlatır ama yedigi ayazi da unutmaz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ihtiyar hocamizi genc ve bilge bir TD ile degistirme zamani geldi. Ihtiyar hocamiz hep gunu kurtarmaya yonelik calisti. Takimin gelecegi adina bir dikili tasi yok. Bu taraftar artik Salzburg gibi bir sistem istiyor. Taraftar bu futbol ekonomisinin daha fazla yurumeyeceginin farkinda. Ama FT degil. Hakikaten futboldan falan anlamiyor bu adam. Belhanda icin taraftari ezen bir adam oldu artik. Umarim fazla problem cikarmadan sezon sonu emekliye ayrilir da kurtuluruz. Bu sezon artik idare edecegiz. Yalniz dikkat etsin gecen sene fb'nin dustugu duruma dusmeyelim.

o konuyu reis ile konuşman lazım.
1571940938742.webp

skor taraftarı olmamak lazım geçen sezon şampiyon olduğumuz da hoca aslandı kaplandı bir anda mı tukaka oldu yarın takım kazanmaya başladığın da hocaya sallayanlar güneş doğunca ortadan kaybolan baykuş gibi tüyecekler yine ben skor taraftarı değilim eleştireceksem eleştiririm ama susup susup kaybedince gelip burada sallamam bu bana delikanlıca gelmiyor.

Tüm Avrupa gençlere yönelmiş durumda biz hala uyuyoruz.
Hoca artık anlamalı ki ne varsa gençlerde var.
İlk 11de en fazla 2-3 yaşlı oyuncu olmalı :

Gençlerle ilk 11 :

MUSLERA(33)
BERK AKDEMIR
(U19) - LUYINDAMA (25) - MARCAO (23) - SULEYMAN LUS (U19)
NZONZI (30)
TAYLAN (24) - MUSTAFA KAPI (U19)
EMRE MOR(22) - FALCAO(33) - ANDONE(26)

Genc oyuncu havuzu : Atalay,Gokay, Emre Tasdemir, Erencan, Celil Yuksel , Yunus ve diger u19 oyuncular.

Bu konuda senle hemfikirim

Ama hocanın ısrarla zamanı gelince konuşacağım açıklamalarından anladığım transfer konusunda bazı fikir ayrılıkları yaşanmış.Kaos olur diye üstü kapalı söylüyor hep

Heee ya. Aziz Yildirim da ne zaman sıkışsa hep oyle derdi. Actirmayin agzimi, konusursam yer yerinden oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt