Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 şampiyonluk kazandırmış bir adama küfür edilmemeli kendinize gelin.

images

Hoca artık iyice saçmaladı. Takımda bir tane formda oyuncu yok tüm yaz ne yaptı bu takım herkes dökülüyor. Saha içinde planlı bir tane iş yok takım gol atmayı unuttu.

Galatasaray'ın Yaşayan Efsanesine hakaretamiz postlar atılmamaı daha 3 ay önce heykelini dikecektiniz... Şahsen ben her şartta kendisini destekliyorum. Kötü gün taraftarıyız biz... İkinci Baba Gündüz'dür Fatih Hoca... İstifaya çağrılması teklif dahi edilemez... Evelallah yine şampiyon olacağız oyuna gelmeyelim...
Bok şampiyon oluruz biz bu futbolla.

Adalet
Adalet
Adalet

Bu kelime senin için bir şey ifade ediyor mu Sinyor Terim

en baş sorumlu bu herif.

bunu savunanlarla belhandayı savunanlar arasında hiç bir fark yok. hatta belhandayı ya da seriyi savunanı anlayabiliyorum yine. ftyi hangi elle tutulur sebeple savunabilir ki birisi?

takımın bu halde olmasının en büyük sebebi burada duruyor

kimse eleştirilmez değildir takım top oynamıyor ligin başından beri rakip kaleye doğru düzgün şutumuz yok yabancı bir hoca olsa Florya istifa diye inliyordu La Fontaine masallar değil

Söylesene Hoca Bu Takım Niye Oynamıyor !

Eski halinden eser yok. Korkak, bahaneci ve çaresiz biri oldu artık. Sezon başından beri ağzından umut vaat eden tek bir söz çıkmadı. Takımı oynatabileceği en kötü seviyede oynatıyor, bundan daha dibi görmez oyun olarak bu takım. Yorulduysan çek git hoca, en sabırsız GS taraftarı bile senin için peygamber sabrıyla dayanıyor. Ama herşeyin bir sonu var.

Belhanda’yı oynatmayacaksın! Oynatmayacaksın! Yeter artık!

Daha fazla kanser olmak hiç mantıklı değil Terimcileri engelleyelim beyler

Ftörcileri yok sayın

1. Israrla aynı oyuncuları aynı şekilde oynatıp farklı sonuç bekliyor.
2. Oyuna müdahale diye bir olayı yok. 70 75e kadar bekler her zaman ezberlediği değişiklikleri yapar.
3. Oyuncular üzerinde hiçbir etkisi kalmamış. Gevşek disiplinsiz gamsız olmuş alayı. Nerde o adam yönetimi 99 olan Fatih hoca.
Kısacası ezberciliği ve torpilciliği iyice eline aldı

Yine ayni kadro, yine inanilmaz kotu bir oyun ve yine bir maglubiyet. Ustelik hatalarindan ders cikarmiyor. Hic alisik olmadigimiz bir Fatih Terim donemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt