Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.730
- 16.090
- 2.538
Bu son şansları kime vermiş çok merak ediyorum.
Aynaya bakarken gördüğüne olsa keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu son şansları kime vermiş çok merak ediyorum.
İsim ve kariyer tercübesi üzerinden gitti sadece tercihlerde maalesef.Kendisi super zeka bi hamle yaptı 34 yasinda Babeli alıp, 26-27 yasinda beki kadro disi ve 34 yasinda bekler ile yolla devam....![]()
Fatih Terim: ''Bundan sonra 17-18 yaşındaki gençlerimizi sahada görebilirsiniz.''
Fatih Terim: ''Bundan sonra 17-18 yaşındaki gençlerimizi sahada görebilirsiniz.''
İsim ve kariyer tercübesi üzerinden gitti sadece tercihlerde maalesef.
Kadro planlamasında da fecih hatalar yaptı ve şimdi nasıl düzelterim diye Kara Kara düşünüyor tabiki.
al bendende o kadar...Ulan adam ne kadar sıçıp batırsa da güvenmek istiyorum hala be. Lütfen ben dahil ettiğimiz lafları yedir de hakedene ver şu formayı hocam artık.
Ulan adam ne kadar sıçıp batırsa da güvenmek istiyorum hala be. Lütfen ben dahil ettiğimiz lafları yedir de hakedene ver şu formayı hocam artık.
Bak son kez şans veriyim yenin PSG yi olmadimi bak yine son kez şans veriyim bak yenin reali olmadı mı yine bak şimdi son kez sans veriyim size bak bjk yi yenin bak son kez veriyim..
Bı git hoca Allah aşkına aynı adamlari aynı taktikle oynattiin gram ilerlemesi oyuncu performansı hala ne oynatmaya calisiyon kimse anlamiyo yazikk..Ali Koç la atistin bittin kafanı aldılar sahadan yazık yazık yazık gitme evine kur kampı floryaya orda yat kalk taktik danış çalış kurcala oynayana ver formayı isme değil..bı dotleri tutuşsun oynamasinlarda.Adam gibi kim oynuyorsa oynasin
Bu açıklamaları yapan adam icraatı gerçekleştirmeli. Yoksa güven ciddi sarsılmış olur.
İmkansız en yüksek maaş alan topçuları hayatta kesmezAtalay babacan in belhanda out !
Bu İlk değişim olmalı bence. Gerisini bilmem artık...
Belki luş nagatomo yerine deneye bilir.
Babel
Belhanda
Fegholi
Mariano
Nagatomo
Bunlar kesik yemeli.... geç bile kalındı çoğunda.
Hocayı seviyoruz hemde sonuna kadar hocayı sevmek terimsporlu olmak manasınamı gelirBaskasi olsa baskiyi kaldiramazmis oyle diyor terimsporlular
Hocayı seviyoruz hemde sonuna kadar hocayı sevmek terimsporlu olmak manasınamı gelir
Bu asamada evet. Taraftarin tamamini gectim, yalnizca su forumda bile artik uc bes kisi kaldiniz. Siz de vazgecene kadar Terimsporlusunuz. Vazgecince Galatasaray'li oldugunuzu ispatlarsiniz.