Dün golü yediğimiz dakikada maçı kapattım. Sonrasını takip etmedim, maçtan sonrasında da maçla alakalı hiçbir şeye bakmadım, kafayı vurdum yattım. Hocanın konuşmasını da şimdi izledim. Çok açık ve net; Bu kafayla bizden bir şey olmaz. Hoca yine La Fontaine'den masallar anlatmış.
Ya arkadaş sezon başından beri çok net bir şey var. Kazandığın kaybettiğin fark etmiyor hemen hemen her maç senin en iyi oyuncun Muslera :red: Bu çok şey anlatıyor aslında lakin hoca görmemekte ısrar ediyor. PSG maçında iyi oynadık falan diyen var, hatta hoca da oyunu beğendiğini söylemişti galiba. Ben beğenmemiştim. Ya kalede Muslera değil de Karius olsa PSG maçının ilk 20 dakikasında 3-0 4-0 olurdu. Yani maçın ortalarında veya sonlarına doğru bir yarım saat tempo yapmıştı takım onu söylüyorlar. Lan o zamana kadar takımı oyunda tutan Muslera idi zaten. Muslera olmasa ilk 20 dakikada kopardık. Ve bu PSG maçı sezonun en iyi maçı olarak görülüyor. Düşünün yani ne haldeyiz. En iyi maçımıza gel :red: Bir de utanmadan şu Muslera'ya laf söyleyenler görüyorum arada. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Senin CL'de 1 puanın varsa Muslera sayesindedir, kendi liginde düşme potasında değilsen Muslera sayesindedir. Dua edin de en azından kalede kalecimiz var. O da olmasa Allah bilir ne durumlara düşerdik. Kenarda hocamız, sahada ise Muslera dışında oyuncumuz yok. Bir de Nzonzi dersin işte o kadar.
Senin takımın yan pas, geri pas, kaleciye pas dışında hiçbir şey oynayamıyor, kaleye şut çekemiyor, duran topları ise herhalde en etkisiz kullanan takımız. Hoca da çıkmış hala ocak mocak bir şeyler zırvalamış. Ya hoca 10 tane oyuncu alındı. Bunların alınmasına sen onay vermedin mi? Senin onayın olmadan mı alındı? Mevcut yönetimin böyle bir şey yapabilmesi mümkün değil. Sonra yok efendim ocak ayı mocak ayı :crushed: O bir kere olur. Geçen sene ocak dedin eyvallah dedik, haziran dedin yine eyvallah dedik. Kağıt üzerinde de iyi bir kadro kuruldu. Eeee hoca sen gene çıkıyorsun ocak mocak diyorsun? Her sene işler iyi gitmeyince ocak mı diyeceksin? Bu mudur koskoca Fatih Terim'in geldiği nokta? Şu maça bile Belhanda ile çıktın ya ötesi yok. Çoluk çocukla oynayan takıma yenildin. Maçları da izlemeyi düşünmüyorum artık çünkü takımın beni futboldan tiksindirdi teşekkür ediyorum.
Kendine gel diyeceğim de gördüğüm kadarı ile sen de bitmişsin hoca...