Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın içine ettim. Ne yapsam toparlayamıyorum.
Gerçi ne yapacağımıda bilmiyorum diyor resmen.

Ben size söyleyeyim. Öyle Ocak ayına kadar ömrü yok hocanın.

Paris veya Real deplasmanında alınacak çok farklı bir skor sonrasında bırakıp kaçacak.

Sonra bu sezonu saymayıp 9 sezonda 8 şampiyonluk dersiniz hala.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün golü yediğimiz dakikada maçı kapattım. Sonrasını takip etmedim, maçtan sonrasında da maçla alakalı hiçbir şeye bakmadım, kafayı vurdum yattım. Hocanın konuşmasını da şimdi izledim. Çok açık ve net; Bu kafayla bizden bir şey olmaz. Hoca yine La Fontaine'den masallar anlatmış.

Ya arkadaş sezon başından beri çok net bir şey var. Kazandığın kaybettiğin fark etmiyor hemen hemen her maç senin en iyi oyuncun Muslera :red: Bu çok şey anlatıyor aslında lakin hoca görmemekte ısrar ediyor. PSG maçında iyi oynadık falan diyen var, hatta hoca da oyunu beğendiğini söylemişti galiba. Ben beğenmemiştim. Ya kalede Muslera değil de Karius olsa PSG maçının ilk 20 dakikasında 3-0 4-0 olurdu. Yani maçın ortalarında veya sonlarına doğru bir yarım saat tempo yapmıştı takım onu söylüyorlar. Lan o zamana kadar takımı oyunda tutan Muslera idi zaten. Muslera olmasa ilk 20 dakikada kopardık. Ve bu PSG maçı sezonun en iyi maçı olarak görülüyor. Düşünün yani ne haldeyiz. En iyi maçımıza gel :red: Bir de utanmadan şu Muslera'ya laf söyleyenler görüyorum arada. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Senin CL'de 1 puanın varsa Muslera sayesindedir, kendi liginde düşme potasında değilsen Muslera sayesindedir. Dua edin de en azından kalede kalecimiz var. O da olmasa Allah bilir ne durumlara düşerdik. Kenarda hocamız, sahada ise Muslera dışında oyuncumuz yok. Bir de Nzonzi dersin işte o kadar.

Senin takımın yan pas, geri pas, kaleciye pas dışında hiçbir şey oynayamıyor, kaleye şut çekemiyor, duran topları ise herhalde en etkisiz kullanan takımız. Hoca da çıkmış hala ocak mocak bir şeyler zırvalamış. Ya hoca 10 tane oyuncu alındı. Bunların alınmasına sen onay vermedin mi? Senin onayın olmadan mı alındı? Mevcut yönetimin böyle bir şey yapabilmesi mümkün değil. Sonra yok efendim ocak ayı mocak ayı :crushed: O bir kere olur. Geçen sene ocak dedin eyvallah dedik, haziran dedin yine eyvallah dedik. Kağıt üzerinde de iyi bir kadro kuruldu. Eeee hoca sen gene çıkıyorsun ocak mocak diyorsun? Her sene işler iyi gitmeyince ocak mı diyeceksin? Bu mudur koskoca Fatih Terim'in geldiği nokta? Şu maça bile Belhanda ile çıktın ya ötesi yok. Çoluk çocukla oynayan takıma yenildin. Maçları da izlemeyi düşünmüyorum artık çünkü takımın beni futboldan tiksindirdi teşekkür ediyorum.

Kendine gel diyeceğim de gördüğüm kadarı ile sen de bitmişsin hoca...
Nzonzi'de diğerlerine ayak uydurmaya başladı diye düşünüyorum. Bu hususta fikrini öğrenmek istiyorum.

Ben ilk defa hocayı bu kadar çaresiz gördüm resmen biz sıçtık nasıl sıvayacaz diye açıklamalar yapıyor.Kendisi de söyledikleriyle çelişiyor.Daha geçen 2 hafta önce kendisi demişti bazı oyunculara haksızlık ediyorum diye sonra yine nagatoma mariano belhanda oynuyor.Rize maçında 2-3 oyuncuyu keser o kestikleri oyuncuları Real Madrid maçında yine oynatır görürsünüz.Oyuncularda bunu biliyor gram umrunda değil hiçbirinin.

Yerli oyuncu hastası değilim ama takıma 2-3 tane sağlam,Galatasarayın nasıl bir kulüp olduğunu sürekli soyunma odasında anlatacak oyuncular lazım.Feghouli çıkarken falan tabelaya bakıyor sitem ediyor falan ne oynadın sanki eskiden bunu Fatih hocanın takımında göremezdiniz herkes palazlanmış.Hakedene hakettiğini vereceksin hocam.Hamza hoca nasıl Umut aşkı yüzünden kendi ipini çektiyse sende Belhanda yüzünden kendini bitirme böyle sorumsuz adamları nasıl taraftara karşı savunursun aklım almıyor.

Gelecek yabancı hocayı tff medya fb yer yutar 3 ayda efsanenizi yolladığınız gibi arkasından tef çalarak yollarsınız
kesinlikle aynı fikirdeyim çok ağlarız yeni hoca gelir batırır falan, hocanın elinde nzonzi dışında iyi oyuncu yok kiralık oyuncuların üzerine iskelet kurulmaz bu konuda hocanın da hatası var banega ve samatta konusunda diretmeli falcaoyuda kesinlikle istemiyorum demeliydi.

Nzonzi'de diğerlerine ayak uydurmaya başladı diye düşünüyorum. Bu hususta fikrini öğrenmek istiyorum.
Ne yapsın ağabey adam :red: Tek başına mücadele veriyordu orta sahada baktı olmuyor o da salmıştır. Hatta ben nereye düştüm lan tavrı seziyorum Nzonzi'de. Dua edelim de Muslera da ayak uydurmasın.

Hocaya kızıyor olsak da sezon bitene kadar kalmalı. İstifa ettiği an lige zaten avlu atarız ama kendisi baştayken ihtimal oluyor. Ama şuan bırakırsa aptala bağlarız camia olarak ki bırakmayı düşünmüyor zaten.

Bence herşeye rağmen kanatlı sistemden vazgeçerse bir ihtimal başarılı olabiliriz. Feg'i forvet arkasına çekip Babel'i öne atıp 4-3-1-2 yada 3-4-1-2 tarzı bişey deneyebilir. Geçen geldiğinde takıma göre sistemi düzenlemişti, iyi oynamasak bile kazanabiliyorduk. Şu an kanat oyuncuları eziyet çekiyor resmen ve aynı şeyde milyon kere ısrar edince bişey olmayacak belli ki.

Madem kadro böyle o zaman kadroya göre oyun geliştirmek hocanın görevi. Bu kadro pas oyunuyla gol atamıyor, kanat forvetler yavaş o zaman, 2006daki gibi ikili, üçlü forvetefalan dönersin. Fegh, brlhanda bunları oynatmayıp ortasahayı çabuk geçen bir sisteme dönersin. Sürekli aynı kadro aynı sistem ama farklı sonuç beklemek ne biliyim anlamsız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takıma diziliş teknik taktik bir sürü eleştiri getirilebilir..ama bence bundan daha başka ciddi problemler var bence..içeride neler oluyor bilinmiyor ama bir sorun bir sıkıntı var.tamam diziliş taktik bir yere kadar önemli ama sahada ruh yok mücadele yok..reaksiyon yok..hangi dizilişte taktikte oynarsan oyna mücadele olmazsa sahaya karakter koymazsan yine bir halt olmaz..futbolcular konsantre değil mücadele etmiyorlar..özellikle belhanda mariano feghouli babel sıkıntılılar saha içinde..fatih terim takımlarında reaksiyonsuz mücadelesiz oyun olmazdı..kötü oyun başka ama bu olay başka...

Fatih hocayı gonderirsek kimi alacaz iyi yabancı hoca alacak para varmı önce bunu düşünün
Tarihimizde bile başarılı yabancı hoca sayısı tek tük
Yani yabancı hocayla bana göre başarı bu ülkede çok çok zor
En baba yabancıyı getir bizim ülkede başarı sansi düşük

Teknik Direktör adayım kokocu Daum.

Şaka bir yana elindekinden maksimum verim alabilen nadir hocalardan.

Yıllık belirli miktar koko karşılığında anlaşırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım bundan sonraki maçlarda sözünde durur ve dediğin değişiklikleri yaparsın( 17-18 yaşındaki oyuncuları oynatma) o zaman savunacağım seni.

yabanci gelse bile Faruk Suren gibi yeni gelenin arkasinda duracak birileri lazim. 0 4 fb yenilgisinden sonra Faruk Suren Fatih Terim'in arkasinda durmasaydi simdi bambaska tarihler yazilacakti. Suanda bile forumun yarisi, eger yabanci gelirse sene sonu gider diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt