Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam rize maçına da aynı diziliş ve oyuncularla çıkarsa tepkin ne olur
Çıkmaz ama çıkarsa da diyecek pek bir şeyim yok açıkçası. Sözün bittiği yerdeyiz. He ben sezon başında kadro kurulurken çok iyi oynayacağımız bir aralık olacağını ama şampiyon olamayacağımızı yazdım tamamen öngörü olarak. Sanırım iyi oynayacağımız bir aralık da olmayacak.

Kafasındaki plan her neyse(Kimse anlayamadı çünkü tam olarak) olmadı, olmuyor ve görünen o ki olmayacak. Taraftarla aranda bazı şeyler koptuktan sonra da zorlamanın manası olmadığını en iyi hoca bilir. Yönetim yollayamaz ama taraftar isterse gönderir Terim'i bu şekilde devam ederse.

İyi mi olur, kötü mü onu yapılacak seçimler ve zaman gösterecek.

Allah Kerim Fatih Terim.
Biz şampiyon olacağız ve artık bu haftadan itibaren FT'nin takımını göreceğimize inanıyorum.

Ben takımıma güvenmiyorum demiştir.

Bireysel olarak da taktik anlayışı olarak da bir takım şeylerin farkındayız. Farkında olmakla kalmıyoruz bilhassa özellikle bu takımda ısrar ediyorum ki bir eşiği geçebilir miyiz acaba diye ama olmuyor maalesef olmadı.

Bile isteye bu rezilliğe bu kadar katlanmış şimdi de hatalıyım diyor.

Ocağı gösteriyorum. Eğer bir sıkıntı sorumlu varsa bu benim.

zaman kazanma çabası.

Ekip halinde ve bireysel olarak hiç F.T'nin(Fatih Terim) takımına benzemiyoruz.

öz eleştiri yapmış kendine gelmeye başlıyor biraz sanırım.

Ocağa kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real maçında da PSG maçında da çekeceğiz! Kurayı çektiğimizden beri benim beyanatlarıma bakın hiç F.T'nin tarzı mıdır? Herhalde bizde bir şeyler görüyoruz.

Bazı şeyleri gizledik şimdi söylüyorum diyor. Topu kendinden atıyor yani bir nevi.

oyuncuların nerede olduklarının ve Galatasaray'ın farkında olmaları lazım ama bu da hemen olmuyor.

çok fazla kiralık ve yabancı oyuncu aldık bu yüzden bu haldeyiz diyor.

En küçük takımla bile oynar iken rakipten az koşup mücadele etmek ama başka şeyleri isterken filan en önde olmak....(oyunculara)

Burada oyunculara veya spesifik olarak bir tane oyuncuya gönderme yapmış. Falcao mu acaba?

Galatasaray, Galatasaray gibi oynamalı, Ben hiç bir şeyi yarıda bırakmam. Sonuçta rakibimize koca bjk'ye yenildik! şuan da da puan olarak öndeyiz!!

şu kısım tamamen çırpınış kayışı kopuk açıklamalar

temin kendimi de ele verdim zaten, UCL de kim çıkarsa çıksın farketmez demeyen bir Fatih Terim var! Yanlardan geçiyoruz hiç huyum tarzım değildir. Ha bu arada eksik REAL VE eksik PSG'yi yenemediğimiz için özür dileriz. Orda bir hata yaptık ve onları yenemedik.

pes ediş mazeret şov.

25-26 gündür olmayan Lemina'dan bugün memnunum. Ben zaten memnun olmadığım oyuncunun suratına bunu söylediğim için.... Arkadan dolanmalardan çok hoşlanmam ben! Alışık olduğumuz için dışardan dolanmalara!!

burayı tam çözemedim yönetime mi acaba?

Bu ülkeye bir çok oyuncu yetiştirdim Türk oyunculara bakışım çok açık, Hazırlıyoruz, Belki bazılarına haksızlık etmiş olabilirim. ama bundan sonra daha çok göreceksiniz hatta 17-18 yaşındakileri bile görebilirsiniz.

maalesef masal

Teknik adamın bir oyun planı şekli vardır. Biz elimizde ki oyunculara göre hareket etmeye başladığımız zaman kayıplar oluyor, İlerde baskı şok pres yapmayan kaptırdığı topa koşmayan bir GS, ta ilerden geriye doğru bu şekilde olursa bunun bedelini de hoca ödemeli. Bütün oyunculardan en fazlasını böyle mi alabilirim diye düşündüm ama olmadı. Ümit ederim bundan sonra düşündüklerimi alabilirim takımdan.

Resmen başarısız oldum diyor.

seneye yeni bir takım kuracağız 10 oyuncu gidecek. Bu yeni gelenlerinde alışma süreci olacak. Gün be gün artı ocağa kadar böyle devam edeceğiz daha da iki senemiz var(FFP) Allah yardımcımız olsun ama bir şeyler değişecek bundan emin olabilirsiniz.

Elimde sihirli değnek yok bazı şeyleri değiştirmek zor diyor. Hoca azla yetinip o azdan iyi bir şeyler çıkarmaya niyetli görünmüyor. Kulübe yine bir sürü para harcatacak anlaşıldı.

Hoca falcao transferi konusun da çok istekli değildi yönetim ve taraftar çok istediği için karşı durmadı ilerleyen haftalar da görürsünüz zaten hoca açıklamalarıyla bunun işaretini verecek falcao konusunda da hocaya hiç kızmayın en az hoca hatalı bu ihale abdurrahime kalır başkasına değil.

images (59).webp

Seneye yeni takım kuracağız demesi facia resmen. Kaç kere yeni takım kurdun. Dağıtıp dağıtıp yeniden kurdun. Bu 11ci yılın Galatasaray TD'lik görevinde. Artık yeter da. Hakkını saldın artık sen. Yaşın geçti bu işleri yeniden öğrenmek için.

“Falcao’yu İstemeyecek Hoca Var Mı?

Konyaspor beraberliğinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Radamel Falcao transferi hakkın konuştu. Başta yöneticiler olmak üzere herkesin bu transfer için çabaladığını söyleyen Terim, “başkan, yönetim kurulu, bu işle ilgili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Bazen olmuyor. Başta UEFA sebebi var. Bu yaptırımlar varken bu ligde serbestçe bir şeyler yapmak çok zor” dedi. Galatasaray’ın geleceğine ve ekonomisine dikkat etmeleri gerektiğini aktaran Terim, “Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar.

Transfer yanlislariyla para yonetiminde sifir cekti dolayisiyla artik hic bir sekilde yoneticilik yapmasini da istemem.

İstifa etmemeli, sadece yanlışlarını eleştiriyoruz. Artık yanlışlarını gördüğünü düşünüyorum. Tüm kadroyu, gençleri daha çok kullanmalıyız bundan sonra. Şans verilmeden oynamayan isimler var. Şans verse belki memnun kalacak. Ama o şansı bazı oyunculara hiç vermedi.

2013 yılında Aysal-Terim kavgası yaşanırken, net biçimde Terim'in karşısında yer alanlardan olmuştum. "Giderse gitsin" demiştim. Vizyon takılıyordum. Sonrası malum. Prandelli'ler falan filan... Ağzımın payını aldım. O yüzden, iyi günde de, kötü günde de diyorum ki;

imparator!
imparator!
imparator faaatih teeeeeeriiiiiiiiiiiiim!

imparatooooooooooooor
impaaaaarator!

imparator faaaatih teeeeriiiiim!
:cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom:

Burda eleştirenlerin yüzde 80 hatta 90 ı hocayı seviyor üzülüyor hem takımın hem hocanın düştüğü duruma. Şahsım adına Galatasarayın Fatih hocayla aldığı başarı x bir hocayla aldığı başarıdan daha çok mutlu ediyor beni. Ama profesyonel dünyada böyle büyük paraların döndüğü futbolda hep başarılı olmak zorunda duygusallığa yer yok. Mourinho muhteşem bir kariyerdi efsane oldu kimse sabretmedi bir noktaya gelince başarısızlık değişim kaçınılmaz olur. Lig maçlarında seri galibiyetler alıp cl deplasmanlarında yıpratıcı farklı yenilgiler almadan grubu 3.bitirip bu kötü günleri atlatmak lazım. Rize maçı ve sonraki deplasman maçı çok çok önemli artık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferlerimizin cogunun zamana ihtiyaci vardi zaten asiri yorgun bir takimimiz varken bu bizi cok etkiledi.

Burada yine bir transfer hatasi yaptigindan bahsedebiliriz Hocam, ilerleyen gunlerde takimin performansinin asiri derecede yukselecegine ise cok guveniyorsun ben de oyle dusunuyorum umarim oyle olur.

her sene her sene şampiyon olacaz diye bir kural yok. bu sene olmayız seneye yine oluruz. fatih terim gibi bir değeri de iki üç dallamaya harcatmayız algı yaratmaya çalışan kuşlar defolsun

Şampiyon olamayabiliriz ama oyuncu kazanabiliriz. Oynat gençleri, hatalarına rağmen alkışlarız.

her sene her sene şampiyon olacaz diye bir kural yok. bu sene olmayız seneye yine oluruz. fatih terim gibi bir değeri de iki üç dallamaya harcatmayız algı yaratmaya çalışan kuşlar defolsun

elbette her sene olamayız ama hocanın takımı bir ritme sokması lazım.

şu anki gidişatımız 2011 ve 2016 galatasaray takımları gibi. lig derecemiz ilk 5'in bile dışında kalabilir. bu da büyük hayal kırıklığı olur.

Maalesef 9 tam sezonda 8 şampiyonluk yaşamış, son 2 yılda kendi kurmadığı takımla 5 kupa kazanmış bir antrenör olarak hak ettiği değeri görmemesinde beklentilerin çok büyük olması kadar kendisinin bir sistem yerleştirememesinin de büyük etkisi var. 2 yıl sonunda Galatasaray'ın hala ne oynamaya çalıştığı belli değil, takımın kemik oyuncu kadrosu bile birbirine yabancı ve sahaya baktığında gönül rahatlığıyla her maç 11'e yazabileceğin 5 oyuncu yok. 3'lü savunma sonuç getirse de büyük bir fanatiği olmadığı belli, Seri-Lemina-Belhanda 3'lüsüne de çok meraklı olmadığı ortadayken neden son 2 senenin 2. yarılarında kullandığı iki 6 numaralı sistemi hiç denemiyor? Benim Fatih Terim'in 2 yıllık dönemi boyunca ne yapmaya çalıştığını anladığım tek takımları 2. yarılarda kullandığı ve kendisini şampiyonluğa götüren Fernando-Donk'lu 11'iydi. Hem esasında 2 yumuşak oyuncu olmasına rağmen nispeten daha katı ve az gol yiyen, hem de gol lazım olduğunda oyun aklıyla fark yaratabilen bir takımdık. Nedense 2 yıldır kendisine şampiyonluk getiren bu formülü sene başında unutup oynatamayacağı bir 4-2-3-1 oyununa geri dönüyor. Halbuki bugüne kadar Donk-Zonzi, Zonzi-Lemina'yla oturtabileceğimiz bu sistem hiç yoktan bizi sahada çok daha kararlı bir yapıya kavuşturabilirdi. Belhanda ısrarı filan çok artık can sıkıcıdan da öte ama ne yazık ki kendisi de artık yapabileceklerinin sınırına ulaştığını bildiğinden hiç olmadığı kadar korkak bir saha içi yönetimine evrildi. Orta saha çıkarmadan orta saha almıyor, bir hücumcu kanadı çıkarmadan başka birini almıyor. Dün Belhanda çıktığında Feghouli-Mor'dan birini 10 numaraya koyup diğerinden kanatta faydalanmak çok mu zordu, veya kenarda bir halt yiyemeyen Babel'le çift santrafora dönüp ikisini de kanatta kullanmak? Real maçında bence bize maçı kaybettirmeyi garantileyen 4-2-3-1 hamlesine rağmen bir şey dememiştim, çünkü 3-5-2'de devam etsek kalitemizle Real'i kolay kolay çözemeyeceğimiz aşikardı. Peki Şampiyonlar Ligi'nde doğru ya da yanlış bir sonuca götürmeye odaklı bu taktiksel hamleleri neden ligde takımdan esirgiyor? Beşiktaş'ın B takımına kaybettikten sonra skorun 1-0 ya da 3-0 olmasının ne farkı var? Artık işin oyuncu seçiminde de değilim zira dün Zonzi'nin performansını da gördükten sonra bu kafayla gidersek takımdaki tüm oyuncuların performanslarının orta vadede belli bir düşüşe uğrayacağı aşikar.

Ne yazık ki Galatasaray taraftarı olarak çok eleştirdiğimiz yerlicilerden, putperestlikten farkımız olmadığı için hocaya lafımız olmuyor ama son 2 senedeki derbi deplasmanları performansı çok dalga geçilen önceki dönemlerimizden farklı değil. Hatta başta Fatih Terim var gazıyla çıkıp bu kadar korkak bir oyun izleyince taraftarın direnci Riekerink-Tudor dönemlerinde yenilen 4'lerden, 5'lerden bile daha çok kırılıyor. Her şeyden önce ivedilikle kafasını oyuna vermesi ve belki ömrü hayatında ilk kez unutmuş gibi göründüğü büyük takım koltuğunun farkına varması gerekiyor. Beşiktaş deplasmanında rakibin yedek kadrosuna yenilmenin ifadesi olarak ''Beşiktaş büyük kulüp'', gol yememe parolasıyla çıkıp bir topu kaleye sokamadığımız için yenildiğimiz PSG-Real maçlarından sonra ''yedeklere yenildik, öyle yazın'' sözleri duymak isteseydik Udinese'nin küçük kafalı çalışkan hocasının arkasında dururduk. Fatih Terim'i kariyeri boyunca tüm taktiksel yoksunluğuna, bu yıl ilk kez aksine sahip olduğu oyuncu departmanındaki eksiklerine rağmen büyük hoca yapan Galatasaray'ın 6 yediği Real maçı dahil gurur duyulacak bir takım profili çizmesinden ileri geliyordu. Sene başındaki FFP bahenelerinden, dün arşa çıkan Beşiktaş açıklamasına kadar söylediği sözlerin tamamı Ersun'un ''belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik''ten fazlasını içermiyor. Sahadaki oyun becerisini kaybetmiş olabilir ama hiç yoktan muhtemel son senesinde 40 yıllık kariyerinde inşa ettiği her şartta başarılı olma vizyonunu kaybetmesin. Bu tarz karakter deformasyonları için elimizdeki kadro da, tutturduğumuz istikrar da fazla zamansız kalıyor. Yeniden eski Fatih Terim olabileceğine inanıyorsan takımı en azından şampiyonluk yarışında tut, yapamayacağına inanıyorsan başkanlık hazırlıklarına başla hocam. Geç de olsa binbir emekle oluşturulmuş böyle potansiyelli bir kadronun sırf senin ego çatışmalarında şu dandik ligi liderin 10 puan filan gerisinde bitirmesini, senin de 30 yıllık antrenörlük kariyerinde yaptığın büyük dominasyonun sırf daha cesur antrenörler tarafından yıkılmasını yüreğim kaldırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt