Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene takım da sneijder gibi tek başına maç alacak adam mı var hocaya sallıyorsunuz da
Valla bekler hariç kadrodaki herkes Türkiye liginde tek başına maç alabilecek kalitede. Mevcut durumu hala teknik ekip dışındaki sebeplere bağlamaya çalışanlar futbol izlemesin yav vaktinize yazık.

Devre arası Banegayı istiyormuş o zaman berandayı satmaya karar verdi herhalde ama niye hep yaşlı topçulara yöneliyoruz hocam. Belhandayı sat yerine hiç mi izlediğimiz genç topçu yok al koy takıma

Hocam sana olan sinirim yine geçti sırf şu şark kurnazı kılıklı emre bol turgay demir gibi adamları sevindirmemek için artık kendine gel. Rize maçında artık gerçek GSyi görelim. O maçta da yine rezil bir oyun olursa daha maç izleyebileceğimi sanmıyorum lütfen bizi daha fazla küstürme eleştirilere kulak as

bazı yorumlar çok yoruyo insanı. sitede kb israfı yapmayalım lütfen

Devre arası Banegayı istiyormuş o zaman berandayı satmaya karar verdi herhalde ama niye hep yaşlı topçulara yöneliyoruz hocam. Belhandayı sat yerine hiç mi izlediğimiz genç topçu yok al koy takıma
Bizim ulkede gelisim beklenmez burda isler PA ya gore degil CA ya göre isliyor

1400B767-D553-483B-BE06-F4E684F4BE45.webp

Taraftar kayıp ilanı vermiş

Bazılarına göre federasyon hakemler bizim yönetim futbolcular top toplayıcı cocuklar herkez suclu terim haric

Hocam sana olan sinirim yine geçti sırf şu şark kurnazı kılıklı emre bol turgay demir gibi adamları sevindirmemek için artık kendine gel. Rize maçında artık gerçek GSyi görelim. O maçta da yine rezil bir oyun olursa daha maç izleyebileceğimi sanmıyorum lütfen bizi daha fazla küstürme eleştirilere kulak as

Valla ya.Hepsi aç kurt gibi bekliyor suan.Hey gidi koca Terim.

Ahmet Çakar:Galatasaray,Mourinho ile temasa gecti😂😂

Berbat oynuyoruz kabul.Geleceğe dair ışık vermiyoruz ona da kabul ama takımın başında Fatih Terim varken insan umudunu kaybetmiyor işte.Hep bir çözum bir çıkıs yolu buldu.Bilmiyorum şimdi nasıl yapacak ama bence yine bulacak.

Valla ya.Hepsi aç kurt gibi bekliyor suan.Hey gidi koca Terim.
Hepsinin amacı şuanda FTyi kovdurmak itibarsızlaştırmak. Ellerinde olsa vatan haini ilan ederler. Bu gibi şeyleri görünce 2 senedir hocayı ne kadar ağır eleştirsem de bi yerden sonra daha fazlasını yapamıyorum. Bu adam bizim efsanemiz, efsanemizi böyle yavşakların ağzına sakız yapmak koyuyor vallahi. Takımı nasıl bu hale getirdiyse o şekilde de artık düzeltsin. Ben artık iyi futbol izlemek istiyorum

Terimin burayi okuduğuna ve yorumlarimi begendigine eminim. Belhanda'da israri malum. Şimdi de sukeyman lusu oynatmayi dusunuyomus senerle. Hocam dm at😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt