Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madridin bize atacağı taş çatlasa 3 fazlası olmaz 6-7 yazanlar hayal aleminde yaşıyor.
Yine mi ocak diyo yawYaaa hocam yapma Allahını seversen. Ocak diyorsun, ne yapacaksın 8 oyuncu yollayıp 9 oyuncu mu alacaksın sanki nedir yani.
Kadromuz bu Real'i yenmek için gayet yeterli. Yeterli olmasa da bu duruma düşmemiz kabul edilemez. Ama yeterli yani fazlasıyla. Neden futbol anlatsana biraz?Bu sene tekrar şampiyon yapacak bizi. Avrupa da alınan bu sonuçlar son derece normal kimse kimseyi kandırmasın kalibre belli farklı bir hoca ile farklı sonuç beklemeyin. Hoca giderse bu sene şampiyon olamayız çok açık belli. O yüzden desteğimize devam edeceğiz sonuna kadar imparator Terim
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skora ayrı ruhsuzluğa ayrı kuduruyorum şu an. Takımın başında Tudor olsa Mancini olsa nasıl tepki vereceksem o tepkiyi veriyorum. Kulübün efsanesi olması benim gözümde dokunulmazlık kazandırmıyor. Sezon başından beri sabrediyorum kötü bir şey yazmıyorum lakin bu rezilliğin izahı yok. Bu akşamın izahı yok. Bu akşam hoca da takım da kendilerine edilecek her küfrü noktasına virgülüne kadar hak ettiler. Otursunlar oturdukları yerde.Öğretme derdinde değilim zaten. İnsan gibi eleştir. Senden daha sinirliyimdir ben şu an. Skora filan da değil ha bu ruhsuzluğa kuduruyorum.
Tebrık ederımmadridin bize atacağı taş çatlasa 3 fazlası olmaz 6-7 yazanlar hayal aleminde yaşıyor.
Konusuyor