Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak şuan yazdıkların güzel eleştiriler bunlar tartışılır

Suratının gireceği hali görüp zevk alacağım dersen işler değişir

Şimdi burada karar vermen gereken nokta sen hangisisin ?

Mesele ben miyim, Galatasaray mı? Şu anda buyum. Ts'den yine 4 tane yersek öbürü olabilirim. Çoğu kişi öyle zaten. Bende meraklı değilim her sene td değişsin, kadro iskeleti değişsin. Yapabiliyorsa da buyursun yapsın. 5 sene sözleşmesi var. Terim'i kimse kovamaz, gönderemez. Başka TD'lerde olmayan bir ayrıcalığı var. Ama grafik'in de bir yerde dönmesi lazım. Yoksa üzerinde ister istemez baskı hissedecek. Zaten yaşı, sağlığı itibariyle 5 sene bu baskıyı kaldırabilecek durumda değil. Bu takım şampiyon olamasa bile yarışım içinde olabilecek bir takım. Sadece teknik ekibini değiştirmeyle bile bu mümkün. Yanlış anlaşılmasın. Hasan'ın kellesini istediğimden değil. Yeterli değiller bu iş için. Bilmem farkında mı ama yetersiz ekipleri bu gidişle kendi sonunu getirecek FT'nin.

Hiç şüphem yok, burda herkesin 1. Önceliği işlerin yoluna koyulması. Kimse Terim gitsin de nasıl giderse gitsin demiyor. Çok masraf ettik, bu masrafın hakkı bu futbol değil. Mümkünse bu yatırımların karşılığını alalım istemiyor. FFP kulübü zorluyor ama aldığının 3 katı satış yapabilen kulüpler. Biz 3 katı satış yapmasak bile aldığımız kadar satabilmemiz lazım. Sadece transferle futbol oynanmaz. Altyapı ve oyun sistemi de gerekiyor. Oyuncu yetiştirme ve keşif konusunda daha profesyonel olmamız gerekiyor.

Mesele sadece şampiyon olmak değil. Camia ilerleyen bir grafik görmek istiyor. Son iki sezon şampiyon olmasak, ama ilerleyen bir takım görsek, daha kabul edilebilir olurdu. Ts mesela, düşük bütçesiyle ilerleyen bir grafik sergiliyor. Bizim ise habire bütçemiz yükselmesine rağmen gerileyen bir performansımız var. Doğal olarak taraftar soruyor, nereye kadar sürecek bu gerileme? Çünkü Terim bu gerileme konusunda sabıkalı bir TD. 1. Dönemi hariç gelişim sağlayamadı. Hep geriye gitti takımları. Neden Terim'in eleştiri aldığını anlayamayanlar birde bu açıdan baksın.
Tam avatarım foto muazzam seçmişsin yıllar sonra bile hocanın alameti farikası olacak baba gündüz Bafra savurduğu fotosu sansürlenmişti bakalım buna ne kulp bulacaklar malum fotodan tekbir duyulmuyor

Üstat bana özelden fotoyu atarsan müteşekkir kalırım iyi akşamlar

Rakipleri izle de öğren.

Tam avatarım foto muazzam seçmişsin yıllar sonra bile hocanın alameti farikası olacak baba gündüz Bafra savurduğu fotosu sansürlenmişti bakalım buna ne kulp bulacaklar malum fotodan tekbir duyulmuyor

Üstat bana özelden fotoyu atarsan müteşekkir kalırım iyi akşamlar

1574984914402.webp

Ozelden ekleme yapamadim. Bunu kopyalabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt