Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçla gegenpresin ne alakası var parayla adam tutup soru sordurma işine benziyor bu

F.t ne gegenpresi bulandır ne de oynatandır 96 2000 arasında ki kadroya yatıp kalkıp dua etsin o kadroya sadece hırsıyla gaz vererek katkıda bulunmuştur.

Ayrıca sığınacak tek dalı olan geçmişte ki başarıları gündeme getirme çabası çok acizane bir davranıştır.

3.lig hocasından şamar yedin şu kadroyla utanılacak haline kılıf uyduruyorsun sen bitmişsin yav hoca

Tuzla'nın kadro değeri ne kadar hocam ?

Bu soruyu bir gazeteci sormaliydi FT ye..

Bir arkadas yazmis, bizim 1/100 umuz kadar. Yani biz 100 kat degerliyiz ama futbol fakiriyiz. Bu utanc futbolu ve skoru alan FT utanmadan hala kamera karsisinda konusabiliyor.

Takımın kupa kazanmasını tabi ki isterim ancak daha çok istediğim bir şey varsa o da haftada 1 kez 90 dakika televizyonun başına geçtiğimde takımımın iyi oynadığını izlemek. 2,5 senedir oynadığımız 80-90 maçın içinde iyi oynadığımız 45 dakika falan hatırlıyorum. Dolayısıyla müşteri olarak takımı bu hale getirenlere kendimce 2 çift laf etmek en büyük hakkım. Hocayı severdim. Hala da severim ve hatta bu kahpe düzen içinde başarılı olmasını her şeyden çok isterdim. Ancak görünen o ki hoca bunu istemiyor. Yapılan bazı saçmalıklara başka bir açıklama bulamıyorum ben.

Ölene kadar Terim 9 sezonda 8 şampiyonluk yaşatmış isterse küme düşürsün TERİM

Ayrıca Avrupa ve kupa bitti yaritan kopmadık milli aralar bitti ocak transferi geliyor şartlar oluştu... Allah büyük
sacma düsünce. bundan dolayi hep yerimize sayikliyoruz iste. kötü olan ile baglarini koparacaksin. isterse efsanen olsun(casillas,schweinsteiger vs. kücük örnekler. kovac,ancelotti basarili örnek)

Ne diyorsun la sen
Terimde elestirilebilir ama git artik yhaaa istifa diye zirliyarak degil...
Bunlari diyebilmeniz icin adamin gecmisi müsade etmez

forumda gördüğüm en zırlayan adam sensin

sürekli gelip hocamı eleştirmeyin diye zırlıyorsun başka zırlayan yok

şahsi olarak istifa etsin demiyorum amma ve lakin

nasıl ölene kadar sözleşme imzalansın denilebiliyorsa bunda 1 sıkıntı olmadığı gibi
istifa etsin de denebilir nezaket kuralları çerçevesinde

herkes aynı düşünmek zorunda değil hakaret olmadığı sürece farklı görüşler olablr

Fatih Terim'in kanat oyuncularından vazgeçmesi ortayı kalabalık tutması gerek, gerçekten beceremiyoruz biz bu kant oyununu. Ne zaman merkezi kalabalık tutup basan mücadele eden sahayı iyi parselleyen bildiğimiz bam bam bam Fatih Terim takımını izleriz ancak o zaman başarı gelir

Yok pas oyunuymuş, kanat hücumu filan bunları biz yapamıyoruz

şahsi olarak istifa etsin demiyorum amma ve lakin

nasıl ölene kadar sözleşme imzalansın denilebiliyorsa bunda 1 sıkıntı olmadığı gibi
istifa etsin de denebilir nezaket kuralları çerçevesinde

herkes aynı düşünmek zorunda değil hakaret olmadığı sürece farklı görüşler olablr

Sucukcu felan diyenlere yaptırım yapılsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt