Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işin çözümü basit. istifasını isteyenlerle, istemeyenlerin gönlünü alacak şey hocayı sportif direktör yapmak. belli hoca da sıkılmış sorumluluktan, mesaiden gezesi, tatil yapası var rahat rahat ama istifa ederse dediği lafı yemiş olacak. sportif direktör olsun takımla teknik direktör arasında bağlantı kursun, boş zamanlarında biraz oyuncu takip etsin. lucescu'nun oğlu razvan lucescu'yu da hoca olarak getirsin kulüp.

bu işin çözümü basit. istifasını isteyenlerle, istemeyenlerin gönlünü alacak şey hocayı sportif direktör yapmak. belli hoca da sıkılmış sorumluluktan, mesaiden gezesi, tatil yapası var rahat rahat ama istifa ederse dediği lafı yemiş olacak. sportif direktör olsun takımla teknik direktör arasında bağlantı kursun, boş zamanlarında biraz oyuncu takip etsin. lucescu'nun oğlu razvan lucescu'yu da hoca olarak getirsin kulüp.

Hoca kulüpte hangi görevde olursa olsun kendine engel olamaz. İlla ki karışır hocaya.

En mantıklısı emekli olması. Bunun da olması için kovulmaması, kendi isteği ile bırakması gerekiyor. Yoksa yine en ufak tökezlemede ismi söylenmeye başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazıları hocaya artık torun sevme vaktin geldi hocam, takımı bırak diyor.

Aslında yanılıyorlar, hoca zaten şu aralar sadece torun sevmekle meşgul oluyor. Galatasaray ise en büyük hobisi. Torundan artakalan zamanlarda tesise gelip ayak tenisi oynuyor, bir de maçlara gidip en güzel yerden seyrediyor. Sırf bu yüzden bile senede kulüpten 20 milyon TL alıyor. Bu yaşta bu sefa. Değmeyin hocamın keyfine.

Bazıları hocaya artık torun sevme vaktin geldi hocam, takımı bırak diyor.

Aslında yanılıyorlar, hoca zaten şu aralar sadece torun sevmekle meşgul oluyor. Galatasaray ise en büyük hobisi. Torundan artakalan zamanlarda tesise gelip ayak tenisi oynuyor, bir de maçlara gidip en güzel yerden seyrediyor. Sırf bu yüzden bile senede kulüpten 20 milyon TL alıyor. Bu yaşta bu sefa. Değmeyin hocamın keyfine.
Günün mesajı bence👍

No comment.

ANLAMSIZ BASIN TOPLANTISI
Maç 0-2 bitti. Tribünde yeterince üşüdük. Basın toplantısına geçtik. Aklımda Selçuk'u sormak vardı ama basın toplantısında tek soru alındı. Basın toplantılarında ilk kez gördüğüm birine soru hakkı verildi ve o da 20 sene önce Finlandiya - Türkiye maçından, hocanın saha parselasyonu terimini ilk kez kullanan kişi olmasından, gegenpressingi ilk bulan kişi olmasından bahsetti. Ağzım açık sorunun bitmesini bekledim. Yaklaşık 5 dakika Fatih Terim'in 20-25 sene önceki başarılarını anlatan bir soru soruldu ama soru da değildi! Yeri değildi, zamanı hiç değildi. Fatih Terim de kalktı buna teşekkür etti "20 sene evvel sahayı bölgelere ayırdık, sonra parselizasyon yaptık, sonra kaptırdığımız topa baskı yaptık... Sonradan herkesin yaptığı mucitlik oldu, bizimkiler unutuldu." dedi. Doğrudur da sırası mı yahu?

Şimdi herkes sosyal medyada haklı olarak "Bunun yeri ve zamanı mı, sen de geçmişte kaldın" hoca diye tepki gösteriyor.

Dün basın toplantısı sonrası şunu düşünüyordum. "Bu adama kraldan çok kralcıları kadar zarar veren kimse yok"

Fatih Terim'in etrafında ona aşırı sevgisiyle zarar veren insanlar var. Dün bu zamansız soru da Fatih Terim'e nasıl zarar verildiğinin en absürt göstergesiydi.

Neyse efendim. Galatasaray'ın geleceğini görmek için gittiğimiz Tuzla maçında, 20 sene önceki Finlandiya maçını ve hocanın sahayı bölgelere ayırmasını öğrenerek evlerimize dağıldık.

Ocak'ta Belhanda satılamazsa(ki zor) oyuncu alamayacaz. Martın ortası gibi istenen sonuçlar gelmezse Mart ayında genel kurulda çok büyük ihtimal Mustafa Cengiz yönetimi Mayısta seçim kararı alacak. Bu seçimle beraber hem yönetim gidecek hem de yeni gelen yönetim Terim'le yolları ayıracak bu senenin özeti bu olacak. Benim fikrime göre ligi 6. falan bitiricez.

Şu çocuk kadar heyecanı olmayan topçular var takımda yazık

Ocakta bu yüzden temizlik şart

Bu çocuk taraftar çünkü. Mane'de her Liverpool maçına çıkarken You'll Never Walk Alone u söyleyip saha ortasında rakı açıp hüzünlenmiyor. Parasını alıyor oyununu oynuyor ve eve gidiyor. Demem o ki iyi oyuncu iyi oyuncudur kötü oyuncu kötü oyuncudur. Bunun heyecanla ilgisi yok. He çok heyecan yaparsan Andone gibi öyle bir yerini sakatlayıp 3 ay saha dışı kalırsın.

Ocakta temizlik zor kimi satıcaksın kimi alacaksın 1 ayda belki Onyekuru gelir. Belhanda gider belki bir de Feg bir ihtimal işte zorlarsan onun dışında zor.

Futbol takimini yonetmeyi ve transfer yapmayi beceremeyen adami Sportif Direktor yapmanin mantigini anlamis degilim. Tupcu’nun Federasyon Baskanligi kadar sacma olur.

Gidişat; takımdaki neredeyse bütün futbolcularla bağının koptuğu, 4-5 önemli futbolcuyu kadro dışı bıraktığı 2004 yılını hatırlatıyor maalesef ki o zamanlar Varan firmasına ait takım otobüsünde muavinlik yapan, iyi tanıdığım bir çocuğun anlattığına göre, hepsi arkasından ana-avrat küfrediyorlardı sürekli. İş o boyuta geldiği zaman hiçbir TD durumu toparlayamaz. E silbaştan kadro kurmaya da imkan yok zaten...

Daha en başından sezonun büyük ihtimalle kaybedileceğini öngörenlerdenim, keşke yanılmış olsam. Bu saatten sonra Terim ya da başkası çok da fark etmeyecektir. Yeni birisi gelse, en iyisi bile olsa kredisini boş yere tüketmiş oluruz...

İyisi mi Terim devam etsin; nasıl olsa FFP var, elde para edecek ve pek kıyılmayacak oyuncu da yok. Ne kadarı gönderilse kar sayarım, gelenlerden işe yarar 1-2 tane çıksın ha keza...Seneye bir durum değerlendirmesi yapılır; Allahtan ezeli rakipler bizden de batık durumdalar...

Bunları kim yapacak Tuna hocam?
Geçen Terim'in bir açıklamasında duydum ifadeyi aynen aktarıyorum. " Oyuncuların adaptasyonu çok uzun sürüyor. Randıman almak istiyoruz ama olmazsa zaten herkes profesyonel.(Vurgulu)"
Yani bütün oyuncular aşırı profesyonellikle suçlanmış. Daha şuana kadar staff'ı hakkında tek laf ettiğini duymadık ama oyuncuları çok profesyonelmiş! Bak bu oyuncular profesyonellik dışı davranıyor demiyor profesyoneller diye suçlanıyor. Normalde hocalar bunun aksinden şikayet ederler her takımda.
Yaw onu da geç e bu profesyonel oyunculardan verim alacak üst profesyoneller nerede? Staff'a niye profesyonellik göndermesi yok da sadece oyunculara var? O zaman ben bu ifadeden şunu anlarım demek ki takımda kontrolü sağlayamıyor başı boşluk var.
Bezdim valla

##Hemen bir portekizli hoca##

Saha parselasyonu🤔🤔🤔
images(1).webp

Futbol takimini yonetmeyi ve transfer yapmayi beceremeyen adami Sportif Direktor yapmanin mantigini anlamis degilim. Tupcu’nun Federasyon Baskanligi kadar sacma olur.
hocaya transfer de yaptırmayacaksın fatih terim için sportif direktörlük makamı fahri bir makam olacak. kendisi oyuncu da izlemez biliyoruz. ama istifa ettikten sonra gelen hoca en ufak tökezlemede yine terim tezahüratlarıyla kovulacak hep aynı döngü. en azından onursal bir makam verilsin kendi bırakana kadar takılsın.

bir de bu gegenpresin mucidi terim diyen kim, nereden çıktı bu muhabbet? biz 3-3'lük mancester united deplasmanında da pres yapıyorduk. sanki pres olayını fatih terim çıkarmış gibi cahil cahil muhabbetler dönmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt