Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı T.D. başımızda olsa çoktan stat dan istifa sesleri duyardık.

Terim, Terim olduğu için Ocak ayı revizyon
zamanına kadar kredi verilcekrir.

Açıklamaları komik olmaya başladı.Ömere Marcaoya kızdım neden iyi oynuyoruz diyorsunuz diye ama hoca kendi de acayip oynadığımızı dusunuyor.Benim sevdiğim desteklediğim terim bu değil.Bu olsa olsa çakma aykut kocaman olur.

senden toptan anlamanı değil şampiyon yapmanı bekliyorduk anlaılan artık onu da yapamıyorsun

o halde

seni linç ederiz hoca

Kim derdi ki şu kadro şu hale gelecek ve bunu başarmakta öyle her adamın harcı değil ne söylesek ne anlatsak boş

Sadece transferle takımın düzeleceğine inanıyor gelde çıldırma ulan zaten son iki yılda 30 adam transfer ettirdin düzeleceğine hep geri gittik

Lütfen transfer yaptırma ve en kısa zamanda emekli ol çek git şampiyonlukta istemiyorum senden

Yeni sezonda benzer saçmalıklar görmeyelim yeter bu yıl yandı bitti kül oldu sadakamız olsun napalım

Kupası şampiyonlar ligi derken rezaletin boyutu gün geçtikçe artıyor ve bu adam hala aynı şeyleri zırvalıyor

Her yönüyle kendi poposunu kurtarmak için çabalayan bir şahıs galatasaraylılık falan filan bahane transferinden konuşmasına tutta oynattığı saçma kaos futboluna kadar

Sampiyonluklardan kazandimiz paralari sacma sapan transferlere gömdük, elde satacak dogru düzgün adam yok, bütün takimida kiralik oyuncu ile oynatamiyacagimza göre ocak ayi gelince hoca kurdu sacma takimin bedellini kendisi ödiyecek.

Sampiyonluklardan kazandimiz paralari sacma sapan transferlere gömdük, elde satacak dogru düzgün adam yok, bütün takimida kiralik oyuncu ile oynatamiyacagimza göre ocak ayi gelince hoca kurdu sacma takimin bedellini kendisi ödiyecek.
Merak etme o zaman da yönetim konuşulur. Hoca almamış gibi o dönemki oyuncuları ve paraları harcatmamış gibi. Ulu Terim yanlışlarda yer almaz.

o takımın öyle ya da böyle iki şampiyonluğu da var

Fatih hoca malesef kadro planlama işini beceremiyor.Futboldan anlamak başka bu iş başka.Tudor dönemi ise bence o kadar iyi değil.Bence o dönemde de hiç izlenmemiş oyuncular.Maicon belhanda feghouli falan hepsi berbat durumdaydı gelmeden önce.Daha adam akıllı kadro planlayan bir hoca görmedim ben.

Düsünün öyle bir oyun planimiz varki ömer ile kontraya cikiyoruz, hakini yemeyelim belki takimin en hizli oyuncusu ama sorunda burda zaten. Üc kisi ile öne cikiyorsak ikisi ömerin 10 metre arkasinda kaliyor, orta saha ve defans bu üclüye destek icin arkalarindan gelene dek hücüm hatti topu kaybediyor, sonra biz kontraya yakalaniyoruz cünkü busefer agir olan orta saha ve defans öne cikmis oluyor.

Terim'e transferde de yetki verildiği zaman cozutuyor. 2. geldiği dönemde de transferde yetki sahibi olmuştu takımı Almaguer, Sarr gibi çöplerle donatıp ekonomik buhranın başlamasına sebep olmuştu. Hatta o zamanlar hatırlayın "Galatasaray'da hocalık ceketimi astım bir daha asla gelmem, Galatasaray benim için bitmiştir demişti" sahi ne oldu da 2 kere daha geldi?

Azimle hala yalamaya çalışanların Galatasaray taraftarlığı sorgulanmalıdır. Ya Galatasaray taraftarı değildir ya da sucukculardandir. Bir insanın değil efsane kurucusu olsa bir takımı bu hale düşürüp de hala elestirilmeyip yalanmasi başka sebeplerle açıklanamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt