Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azimle hala yalamaya çalışanların Galatasaray taraftarlığı sorgulanmalıdır. Ya Galatasaray taraftarı değildir ya da sucukculardandir. Bir insanın değil efsane kurucusu olsa bir takımı bu hale düşürüp de hala elestirilmeyip yalanmasi başka sebeplerle açıklanamaz...
Her sene ayni seyi yasayip gelip bunu yazan asil kendi beyinini sorgulamalidir

Maç başı kadroları görünce herkes yenileceğimizi kabak gibi biliyordu... Sanırım kendini kovdurmaya çalışıyor. İnce taktikler bunlar. Bir kaç sene sonra taraftar tekrar isteyecek o da çok iyi biliyor. Yoksa her maç sonu aynı adamlara sallayıp, bir sonraki maça da aynı adamları oynatmasının başka bir açıklaması yok.

Tazminatı ne kadardı bu herifin?

Fatih Terim in 1 sene basarısız olma lüksü elbet var. Ama 2 senedır fızık olarak taktık olarak takımın yerlerde olmasi düşündürücü. 2 senedır transferde yapılan hatalar ve takımın durumunu gorunce düzelecege pek benzemıyor. Anlaşilan gecen sezonkı kotu futboldan olumsuzluklarda hiç ders alınmadan nasıl olsa bız şampiyon oluruz mantıgındalar.

Hoca kesinlikle ama kesinlikle bilincli olarak boyle bir kadro cikartiyor. Selcuk’u oynatmasinin baska aciklamasi yok. Altyapidan birini oynatmaz cunku iyi oynarsa bu sefer niye sans vermedin zamaninda diyecekler. Dusunun ki 18 kisilik kadroyu bile tamamlamadan 17 kisiyle gitmisiz. Ve bu kadroya Atalay’i felan almamis birak Selcuk’un yerine oynatmayi. Fatih Terim tamamiyle egosunun ve kibrinin kurbani olmus ve kendini dusunuyor. Amaci en az siyrikla kacip gitmek. Kafasinda Galatasaray’i nasil duzluge cikartirim yok buna eminim.

Geldiği günden beri rezil futbol oynatan sezon başında tarihin en iyi kadrosu kuruldu denilirken o kadroyu rezil eden şahıs istifa et!

Ulan içimiz kan ağlıyor dün çıkmış hâlâ iyi oyun olduğunu falan söylüyor.

54BB6812-FAEF-47BF-90A9-C00949FF91E0.webp

hoca yerine geldiğin o hoca değil dedikleri adamın deplasmanda puan kazanmak için 60-70’de oynattığı kadro bu.

sen daha devam selçuk’u oynatmaya , ardayı transfer etmeye. devam et böyle sen.

Su an icin bizim icin birinci mesele Terim'in daha fazla transfer cilginligi yapmasini engellemek. Bu gorev M. Cengiz'e düser. Artik her istegi tartismasiz reddedilmeli. Kendisine güven duyulmadigi acikca belli edilmeli. Isine gelirse. Gelmiyorsa kapi orada denilmeli. Eger bu yapilmazsa Cengiz'in de görevde fazla zamani kalmadi. Ben hala Cengiz'in iyi niyetine inaniyorum. Terim'den memnun olmadigini tahmin ediyorum. Ama bir yerde insiyatif almak zorunda.

Bakın iddia ediyorum

Sinyor Terim'in kurduğu bu rezil ötesi takım küme düşme hattına girsin kesinlikle küme düşer

O yüzden ne yapılmalı ne edilmeli Sinyor Terim ve ekibine transfer yasağı getirilmelidir

Bizim artık Lukunku'ları Prates'leri Cagne'leri Babel'leri kaldıracak durumumuz yok

O yüzden Sinyor Terim asla ve asla transfer işine karıştırılmamalıdır

Hoca umut veren futbol ve genç transferler tek isteğim budur, Bıraktım şampiyonluğu umrumda değil ama sonraki seneleri kaybetmeyelim. Bütün huzur evi çağına gelmiş topçuların kıçına vur tekmeyi koy artık gençleri 1-2 tanede nokta transfer yapabilirsek oh mis.

Mariano,Donk,Selçuk,Nagatomo,Babel hatta Falcao,Feghouli ve Belhanda hepsi yollanabilir. Emre Mor,Seri,Nzonzi,Lemina,Andone döküntülerini zaten söylemiyorum bile bunların hepsinden kurtulmamız lazım artık.

FT şutlanırsa bütün kadro düzelir. Nzonzi affedilir. İkinci yarı bu takım şampiyon olur. Tek çıban FT.

Olaki bi mucize oldu, 2. yarı şampiyon ya da 2. olduk, ilk yapılacak şey yine bu herifi göndermek olmalı.

Açıkcası ben başka hocayla şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Bunu temizleyecek yine kendisi ama yönetimin, futbolcuların ve taraftarın birlik olması şart. Ayrıca iyi bir ocak kampı ve kanat falan lazım. Tabii ki tek çözüm transfer değil hocanında bazı şeyleri kabul edip kendine çeki düzen vermesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt