Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon Türk takımları son kez ŞL'ye girebilecek muhtemelen. Hatta belkide giremeyecek. O yüzden bu sezonki şampiyonluk çok önemli. Hatta en önemlisi. Çünkü bu son defa ŞL ganimetini alma fırsatı olabilir. Düzlüğe çıkabilmemiz için şart bu ganimet.

ulan ebabil
var mısın iddiaya ? . eğer benim tek hesabım varsa fake değilsem sen ihraç olacaksın şayet dediğin doğruysa ben ihraç olurum .
Kimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
Inanmazsan buyur buton elinde. Canın sağolsun.
Şöyle diyeyim hakan delikanlıya 6 ay verdiğin konuyu hatırlıyorum

hocaaa
rezil futbol
oyuncu değişikliğini neden erken yapmadın
istifa et
hadi torun sev fln

Görev aldığı 1 sezon hariç her sezon şampiyon oldu.
Ligi köpeği yaptı.
Avrupa'da kupa kaldırdı.
Dünyanın en önemli liginden birinde, dünyanın en önemli takımlarını yönetti.
Kadıköy'de kupa kaldırdı.
Kadıköy'de seri'yi bitirdi.
Kaçacak diyanler şimdi ÇAKACAK diyor.
Kendisine kabadayı, sicili bozuk diyenleri ne hale getirdi.
30lu yaşlar ve altındaki Galatasaraylilarin yaşadığı mutlulukların %80'inde direkt bu adam var.
Bu sene şampiyon yapmasa dahi hiç problem değil.
Rakiplerde bu adamın %30'u bir sembol olsa direkt heykelini dikerlerdi.

Ama yok yeeeaaa gazla çalışıyor yeeaaa total fussball yaa, uğur meleke yaaa, Ali ece yeaaa, taktik bilmiyor yeeaa, pirlo kitapta yazdı yeeaaa

Lağım agizlilara da haddini bildirdi.

Kişiliğini, sosyal yonunu, tipini vs vs sevmeyebilirsiniz. Ama mesleğine ve başarısına saygı duyacaksınız, nokta.

Son zamanlarda ben de dahil bir çok kişiyi susturdu. Sezarin hakkı sezara. Şimdi önümüzde şampiyonluk yolunda en kritik 5 maç var. İnşallah bu maçlar sonucunda haksız çıkan ben olurum.

Şu kadroyu neden sene başı kurmayıp bizi Yuto'lara, Babel'lere mecbur ettin, huzurevi takımı kurdun efsane adam? Konya'ya bir halt oynamadan 96'da gol yiyerek puan kaybettiğimiz maçtan sonra şu gelinen nokta muazzam. İnşallah bu seneden ders alınıp gelecek sene de sırf ismi var diye sistemle alakasız oyuncular alınmaz. 3 yıl sonra ilk defa bir Galatasaray'ı izlerken ciddi anlamda kalite farkını hissediyorum, oynanan oyundan keyif alıyorum.

Şu kadroyu neden sene başı kurmayıp bizi Yuto'lara, Babel'lere mecbur ettin, huzurevi takımı kurdun efsane adam? Konya'ya bir halt oynamadan 96'da gol yiyerek puan kaybettiğimiz maçtan sonra şu gelinen nokta muazzam. İnşallah bu seneden ders alınıp gelecek sene de sırf ismi var diye sistemle alakasız oyuncular alınmaz. 3 yıl sonra ilk defa bir Galatasaray'ı izlerken ciddi anlamda kalite farkını hissediyorum, oynanan oyundan keyif alıyorum.
Ligin Bayern Munih'i ve PSG'si olma şansı eğer şampiyon olursak yine elimize geçecek. Umarım bu kez fırsatı elimizin tersi ile itmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt