- 5 Eylül 2014
- 80.065
- 62.703
- 4.283
uzaÖyle birsey demedim ben Ünsal hocam sinirlenmeyin.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaÖyle birsey demedim ben Ünsal hocam sinirlenmeyin.![]()
var mısın iddiaya ? . eğer benim tek hesabım varsa fake değilsem sen ihraç olacaksın şayet dediğin doğruysa ben ihraç olurum .
Kimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
Inanmazsan buyur buton elinde. Canın sağolsun.
Şöyle diyeyim hakan delikanlıya 6 ay verdiğin konuyu hatırlıyorum
Ewt abi burada sozunu tutmamıştin unutmustum bunu ama hakliymissinulan ebabil
Ligin Bayern Munih'i ve PSG'si olma şansı eğer şampiyon olursak yine elimize geçecek. Umarım bu kez fırsatı elimizin tersi ile itmeyiz.Şu kadroyu neden sene başı kurmayıp bizi Yuto'lara, Babel'lere mecbur ettin, huzurevi takımı kurdun efsane adam? Konya'ya bir halt oynamadan 96'da gol yiyerek puan kaybettiğimiz maçtan sonra şu gelinen nokta muazzam. İnşallah bu seneden ders alınıp gelecek sene de sırf ismi var diye sistemle alakasız oyuncular alınmaz. 3 yıl sonra ilk defa bir Galatasaray'ı izlerken ciddi anlamda kalite farkını hissediyorum, oynanan oyundan keyif alıyorum.