# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Yahu Fatih Terim o isimleri aldirtmadi, Fatih Terim Rui Costa, Chieva miydi neydi tam hatirlamiyorum bi forvet vardi onu falan istemisti ama sonra gidip abuk subuk oyuncular falan alinmisti.

Ha Fatih Terim'in hatalari olmustur o ayri ama 2. doneminde alinan her oyuncu Fatih Terim'in istedigi oyuncular degildi, burda haksizlik yapmayin ki o donemle bu donem bir degil.

Teknik direktor olarak Luce veya Deschamps'u istiyordum ama Fatih Terim geldi, bize hayirlu ugurlu olsun demek duser.

Ünal Aysal ve Ali Dürüst Fatih Terim'le 4 saat görüşüldü.Görüşme olumlu geçti.

Fatih Terim Yerli Yardımcı adayları : Ümit Davala veya Hasan Şaş ama hangisi olursa olsun her ikiside Florya'da olucağı,Müfit Erkasap farklı görevde olucağı.

Fatih Terim gelirse Reha Muhtar'ın kesin kaynaklı görüşü Selçuk İnan Transfer edileceği.

Hamit eğer Real'e imza atmazsa Cuma gününe kadar ,Cumartesi Galatasaray'da olucağıbelirtildi.

Arda gitmek istediği ama sonucun ne olucağı belli olmadığı.

Reha Muhtar iddaası Tuncay Şanlı Galatasaray'a gelceği ama Gökmen Bey'in iddaası böyle bir şey mümkün olmadığı.

Fatih Hoca konuşma içeriğindende bahsedildi ama genel olarak olumlu olduğu ve Hoca Ailesiyle konuyu değerlendireceği.

Fatih Hoca: 6 ay önce bir teklif yapıldı gitmedim şuan yanlış olmaz mı?

Ünal AYsal : 6 Ay öne ben nerde tatil yapayım diye düşünüyorudum,şuan takımın sana ihtiyacı var dedi.

Olay özetle bu ;)

+ Olarak hoca asla Florya da tek patron olmak istemediğini tıpkı 96 2000 yılları arasında olduğu gibi yönetici ekiple çalışmak istediğini belirtti.Yani çoğu arkadaşımızın korktuğu gibi hoca ne tek başına transfer yapacak nede Florya nın anahatarını alacak.

Gel imparator gellll :)

Sana ihtiyacımız var...

Haydi hayırlı olsun :)

tahrık amacıyla yazmıyorum ama bunu hakkaten yapmıs mı?

12 kasım 2005 isviçre türkiye avrupa şampiyonası play-off maçına, hani 2-0 yenilip bi daha da toparlayamadığımız şu maça selçuk şahin-hüseyin çimşir'den oluşan orta saha ikilisiyle çıkmış

+ Olarak hoca asla Florya da tek patron olmak istemediğini tıpkı 96 2000 yılları arasında olduğu gibi yönetici ekiple çalışmak istediğini belirtti.Yani çoğu arkadaşımızın korktuğu gibi hoca ne tek başına transfer yapacak nede Florya nın anahatarını alacak.

bu işler zaten ekip çalışması halinde olacak şeyler,ümit ve hasan şaşın floryada olmasını istemeleride 2000 ruhunu tekrardan oluşturmak,takım içinde bozulan havayı tekrar sağlamk olduğu zaten görülüyor.TErim futbol takımı bende,transfer ortak karar,dış etkenler ise yönetime ait olmalı diyor ve doğru olanda bu.ünal aysalında istediği bu,ortak payda denilen mevzuat bu noktada böyle.

Ayrıca terimin gelmesi ile birlikde hangi yerli oyuncu olursa olsun bize gelmeye sıcak bakacağı kesindir.Benim gönlümde selçuk,ersan ve hamit var,bu 3 oyuncu ardanında takımda kalması ile birlikde çok güzel iş çıkarabilirler.Benim için en zor transfer kaleci olacak,onuda büyük ihtimalle terim meksika milli takım kalecisini tercih edecekdir zira güney amerikalı kalecileri terim çok seviyor :)

Terim Geliyor, Arda Kalıyor !

2mqknpy.jpg

İmparator'un dönüşüyle bilikte üçüncü Fatih Terim dönemi resmen başlıyor. Şansal Büyüka'nın Fatih Terim'e "Arda Turan ne olacak?" sorusuna "Arda kalacak" diyen Fatih hoca'nın yardımcılıklarından birini, eski İtalyan oyuncu Antonio Di Gennaro yapacak. Diğer yardımcılığını ise Hasan Şaş veya Ümit Davala'dan birinin yapabiliceği iddiaları da var. Tugay Kerimoğlu veda edecek. Fatih Terim direkt olarak Ünal Aysal'a bağlı olurken, Florya'nın patronu Fatih Terim olacak.

Cevap: Terim Geliyor, Arda Kalıyor !

kondisyoner olarak da şu amerikalı adamı diyorlar. milli takım 120 dakika çok rahat koşuyordu onun sayesinde.

Bence Tugay Kerimoğlu gönderilmemeli. Yardımcılık görevi verilmeyecekse bile, gençlerin başına getirilmeli.

2008'den beri sürekli geriye gidiyoruz.Bu gerilemeyi durduracak insan olarak Fatih Terim en ideal kişi.Hayırlı olsun.

Yahu Fatih Terim o isimleri aldirtmadi, Fatih Terim Rui Costa, Chieva miydi neydi tam hatirlamiyorum bi forvet vardi onu falan istemisti ama sonra gidip abuk subuk oyuncular falan alinmisti.

Ha Fatih Terim'in hatalari olmustur o ayri ama 2. doneminde alinan her oyuncu Fatih Terim'in istedigi oyuncular degildi, burda haksizlik yapmayin ki o donemle bu donem bir degil.

Teknik direktor olarak Luce veya Deschamps'u istiyordum ama Fatih Terim geldi, bize hayirlu ugurlu olsun demek duser.

enrico chiesa..parma ve fiorentina'nın meşhur forveti. hiç unutmam ultimate soccer manager 98 oynarken ilk işim bu adamı almak olurdu :D

garibim yaşı ilerledikçe bir kenara atıldı. sonra terim geldi, adamı 11'e koydu, chiesa yeniden doğdu. çok severlerdi birbirlerini, canaydın yönetimi bu adamı niye alamadı bilmem.

geçen sene hala futbol oynuyordu. hala fm 2011'de aratırsan free agent olarak duruyor yaş 40 ama :D

ekleme: araştırdım figline diye bir takımda oynuyormuş şu anda 2 sezonda 32 maça çıkıp 7 gol atmış. helal :)

ekleme 2: geçen sene sonunda futbolu bırakmış ve figline takımının başına geçmiş ama figline ligden ihraç edilince ortada kalmış :)

2mqknpy.jpg

İmparator'un dönüşüyle bilikte üçüncü Fatih Terim dönemi resmen başlıyor. Şansal Büyüka'nın Fatih Terim'e "Arda Turan ne olacak?" sorusuna "Arda kalacak" diyen Fatih hoca.

Kaynak ne...??

Çok ciddi bir iddia bu.. Bu yalan çikarsa yuh derim artik.. Bukadarda yalan olmaz derim.. Resmen netlesmis anlamina gelir yukarida Alinti yaptigim cümle dogru ise..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt