# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim Geliyor, Arda Kalıyor !

Bu amerikalı kondisyonerlerin yapmış olduğu yüklemeler sonradına tüm milli takım futbolcuları ligde sakatlanmışlardı.

Hasan Şaş Yardımcı Antrenör olarak mı geliyor?

Bu arada Keşke Mustafa Hoca gitmeseydi Beşiktaş'dan büyük keyif alırdık ligden.

Tugay Kerimoğlu kesinlikle gönderilmemeli bence. .

Yalniz simdi durumlar farkli; ozaman 1 aylik turnuva icin gecerliydi o kondisyoner'in uyguladigi program, simdi ise 1 senelik, muhakkak buna göre programi vardir :).

Yalniz simdi durumlar farkli; ozaman 1 aylik turnuva icin gecerliydi o kondisyoner'in uyguladigi program, simdi ise 1 senelik, muhakkak buna göre programi vardir :).

Murat'ın dediği tamamen doğru, orada 1 aylık turnuva için yüklenilmiştir , şimdi 1 sezon için ekstra bir program uygulanır , bunu sıkıntı yapmaya gerek yok bizim açımızdan.

Takıma kondisyon yüklenmesinden çok beyin yüklenmesi lazım.

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

1 kere de olsa tekrar izleyin. Gözlerimin yaşarmasına engel olamadım :)

[video]https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=38637[/video]

İyi arda dışında yerli bırakmayacaksa takımda gelsin.

Bu amerikalı kondisyonerlerin yapmış olduğu yüklemeler sonradına tüm milli takım futbolcuları ligde sakatlanmışlardı.

O sakatlanmalar sabahlara kadar gezmelerin, kendilerine dogru duzgun bakmamanin sonucu biraz da.

Fatih Hoca: 6 ay önce bir teklif yapıldı gitmedim şuan yanlış olmaz mı?

Ünal AYsal : 6 Ay öne ben nerde tatil yapayım diye düşünüyorudum,şuan takımın sana ihtiyacı var dedi

:D komik, Unal baskan :D, ben tatili dusunurken baktim bi anda baskan oldum diyor...

arada fatih terime sallayanları gerçekten anlamıyorum.TR açık ara en iyisi , dünya medyasında bile baya bir karizması olan en çokta gs evladı olan birini teknik adam olarak alıyor ünal başkan ,hala beğenilmiyor.artık sunu anlayın galatasaraya ,galatasaraylıdan başkanın yararı dokunmaz.artıcada burda ardayada laf sölemek hiç birimiz haddi değildir.bizburdan atıp tutuyoruz çoçuk orda fenerin senelik 5 m € teklifini reddediyor.lütfen kendi değerlerimize sahip çıkalım.unutmayın 2 sene önce ***** fatih terimi almak için bir tarafını yırtı.ama o sadece galatasaray dedi.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt