# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim Geliyor, Arda Kalıyor !

Fatih Terim iyidir.. Maddi imkanlarimiz suan artti.. Stadimiz cok daha kaliteli..

Futbol Takimi elbet düzelir...

Beni düsündüren acaba Taraftar düzelirmi..??

Güzelim Stad en az ama en az, Rakip kim olursa olsun 45 000 çekmeli.. Bide o Arabesk türü tezahuratlar yok olmali..

OOOoooooooooooooo oley oley oley.. şıkşıkşıkşışkşık :f50:

Bugün "Spor Masası" isimli programda Sabri UGAN' ın Arda ile yaptığı konuşmayı anlattı.

S.U : Galatasaray' da kalma ihtimalin ne?

A.T : %5

S.U : Peki Fatih TERİM takımın başına gelirse?

A.T : %5.5

Bugün "Spor Masası" isimli programda Sabri UGAN' ın Arda ile yaptığı konuşmayı anlattı.

S.U : Galatasaray' da kalma ihtimalin ne?

A.T : %5

S.U : Peki Fatih TERİM takımın başına gelirse?

A.T : %5.5

Böyle büyük büyük laflar ediliyor sonra da altında kalınıyor.

Fatih Terim dikilip karşına hadi Arda takımdasın bu yıl dese görürüm ben o 0,5'i

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

fatih hoca ile akşam telefonda konuştuk ! detayların haricinde şunu söyleyebilirim 'galatasaray için hayırlı olsun '. FT bomba gibi geliyor

Twitter

Ertem Şener döktürüyor..

" fatih hoca ile akşam telefonda konuştuk ! detayların haricinde şunu söyleyebilirim 'galatasaray için hayırlı olsun '. FT bomba gibi geliyor "

Ne diyelim camiamıza hayırlı uğurlu olsun..

Twitter

Fatih Terim dikilip karşına hadi Arda takımdasın bu yıl dese görürüm ben o 0,5'i

Öncelikle hayırlısı ne ise o olsun diyerek;

Fatih TERİM Arda' nın karşısına dikilip "Hadi Arda takımdasın bu yıl." dedi, Arda' da kesin bir dille "Fatih Hocam ben gidiyorum, kararımı verdim." dedi.

Fatih TERİM ne yapacak bu cevap karşısında?

Öncelikle hayırlısı ne ise o olsun diyerek;

Fatih TERİM Arda' nın karşısına dikilip "Hadi Arda takımdasın bu yıl." dedi, Arda' da kesin bir dille "Fatih Hocam ben gidiyorum, kararımı verdim." dedi.

Fatih TERİM ne yapacak bu cevap karşısında?

Gerisini bilsem Fatih Terim olurdum

Ben şunu biliyorum Terim ikna eder

Siz Terim'in hala oyuncular üzerinde bu kadar etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz?

Terim'i artık hem medya hem de yerli oyuncular eskisi gibi ciddiye almıyor.Hiç bir otoritesi,karizması kalmamış durumda.

Adamı Milanda iken oyuncular alaşağı etti,sonra bize geldiğinde yine oyuncular alaşağı etti ve ligin dibini gördük.Yani eski vasfı,otoritesi artık günümüz futbolunda geçerli değil.

Heryerde ardanin gİdeceĞİ muhabbetİ dÖnÜyor. Kafa olarak bİtİrmİŞ sanirim.

Arda'da biraz akıl varsa kalır.Gideceği takım seneye küme düşmemeye oynayacak.Forlanı falan satıyo adamlar

terim geldiyse arda kalır,hatta hamit ve diğerleride gelir bu takıma arda yanlız kalmaz.Ayrıca başkan aysalın arda konusundaki tavrıda ortada,kesin bir şekilde kalmasını istiyor.

Fatih TERİM' den eksik bir yanın bu yani. :)

Konuşulan konu bu iken bu evet ama illa genelleyeceksen konu futbolsa ne ben ne sen fazla yanımız yok kasma kendini ;)

Siz Terim'in hala oyuncular üzerinde bu kadar etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz?

Terim'i artık hem medya hem de yerli oyuncular eskisi gibi ciddiye almıyor.Hiç bir otoritesi,karizması kalmamış durumda.

Adamı Milanda iken oyuncular alaşağı etti,sonra bize geldiğinde yine oyuncular alaşağı etti ve ligin dibini gördük.Yani eski vasfı,otoritesi artık günümüz futbolunda geçerli değil.

Her dönem kendi içerisinde , çevreninde şartlarıyla değerlendirilir. Şu an ki bütün şartlar Terim'in çok yüksek bi otorite kurabileceğini gösteriyor bence.

Bu yılın başarısızlığı , Terim milli takımdan geliyor olması , yönetimin durumu ben bugunun şartlarıyla yarın için tahminde bulunuyorum , tutacağına da inanıyorum . Bekleyip görecez :)

Fatih Terim elbette Arda'yı tutmaya çalışacaktır. Ama Arda biraz laf yaparsa koskaca imparator Arda'ya dur diye yalvaracak değil. Kapıyı gösterir.

Tugay alt yapıya fln bir yere çekilmeli. Gönderilmesi hata bence.

Ertem Şener,F.Terim'in Beşiktaş'ın başına geçmesini çok istiyordu.Hayalleri suya düşmüş gibi gözüküyor.

Konuşulan konu bu iken bu evet ama illa genelleyeceksen konu futbolsa ne ben ne sen fazla yanımız yok kasma kendini ;)

Konuşulan konu sence ne?

Genelleyecek olursakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun? Ayrıca niye, ne için kasayım?

Yada boşver herşeyi konu amacından sapmasın. Hepi topu yıllık 50.000 TL' ye çalışan biriyim, yıllık iki ila üç milyon Euro alacak kişi bunları ayarlayacaktırda. Herşey Galatasaray' ımız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt