# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

Tekrar diyorum

Mustafa sarpı milli takım aday kadrosuna dahil eden kişi değil mi Fatih Terim?

bu yüzden bence lisansını iptal edebilir keza hem bursa hem Galatasaray ın kapısına kilit vurulması lazım:D

Çok basit Sarp geçen senenin başında herkes tarafından övülmedi mi?

İnkar etsene,beklenilenin çok çok üstünde performans sergilemedi mi?

Hepimiz övdük forumda geçmiş sayfalardan görülebilir,o durumda çağırması gayet normaldi..

Bu takımın en büyük sorunu herkesin kafasına göre takılması, arkadaşlık ve takım ortamının dağılmış olması.

şimdi demeyin kalitesizlik diye, o da var ama, son şampiyon olan kadroyu düşünün, ondan öncekini düşünün

çok mu kalitelilerdi? Trabzon dan kalite mi akıyor? Bursa çok mu kaliteliydi geçen sene? Beşiktaş şampiyon olduğu sene çok mu kaliteliydi?

evet kalitesizlik büyük etken ama şuan ki takıma 3-4 tane kaliteli adam koysanız yine şampiyon olamayız, çünkü takım olgusu yok.

önceki senelerde Hakan Şükür, Hasan Şaş vardı, yerlileri çekip çeviriyordu. O kalitesiz dediğimiz adamlar dayanışmayla, birbirinin açığını kapatarak şampiyon oldu.

Şimdi yerlilerin hepsi başına buyruk, bunların başına da Fatih Terim iyi gider.

Fatih Terim varken;

-Servet kameralar önünde bana güvenilsin falan filan konuşamaz.

-Arda, Sabri niye Lincoln kaptan oldu diye kameralar önünde trip yapamaz.

-Kazım laubalilik yapamaz.

-Hakan Balta, ya adam gibi oynar yada forma giyemez.

-Gençler kendine daha çok dikkat eder, daha çok çalışır.

-Yerli oyuncuların bizi tercih etmesi için etkili olur.

ha takım komple değişecekse lafım yok, ama öyle birşey zor.

Tekrar diyorum

Mustafa sarpı milli takım aday kadrosuna dahil eden kişi değil mi Fatih Terim?

bu yüzden bence lisansını iptal edebilir keza hem bursa hem Galatasaray ın kapısına kilit vurulması lazım:D

Mustafa Sarp´ı o dönemki oyunuyla herkes alırdı.Ayılıp bayıldığınız Rijkaard´ın bankosu olmuştu.

hala eskiden medet ummaktan bikmamis olmaniza da ben sasiyorum

hep iyi yonlerini hatirlamak istemenize birsey demiyorum ama bazi seyleride hatirlayin derim

iyi taraflarida var kotu taraflarida

onemli olan daha iyi hocalar olup olmadigi

bence var

daha iyi sportif direktorler varmi ? olmayabilir

en azindan federasyon ve rakipler bir cekinir

td olursa iki malubiyette karizmasi cizilir sonra biri dalga gecer kibir yapar saldirir yanlis inatlara girer

baltayi on liberoya alir

felipeye hucum pres yap der

falan

olan gene bize olur

sonra aglariz gene

ama yonetime girerse oyle yenilgiler sorun olmaz isine devam eder hemde bir agirligi olur hep

Çok basit Sarp geçen senenin başında herkes tarafından övülmedi mi?

İnkar etsene,beklenilenin çok çok üstünde performans sergilemedi mi?

Hepimiz övdük forumda geçmiş sayfalardan görülebilir,o durumda çağırması gayet normaldi..

Benim Sarpı öven tek bir mesajım yok 1.5 seneye yakın yazıyorum burda. Övenlere de bişey diyemeyeceğim kendi fikirleri:D

terim karin toklugunami gelecek?

milli takimdan aldigi parayi yiyor hala saglamdi maasi

elbet bize uyacak td vardir

terim in milli takım maaşının tartışılması çok abes.

yanılmıyorsam aylık 100 küsür milyar alıyordu. senelik olsun 1.5 trilyon. primler falan ayrıdır. Bugün yeni yetme td ler bile 1 milyon un altında almaz.

Hiddink kaç para alıyo acaba?

Terim uçuk bir rakama gelmeyecek sonuçta, hakkı neyse o kadar alır.

sen hiddinkin teknik direktorluguyle terimi karsilastiriyorsan zaten ne diyeyim tabi terimden fazla alacak

umarim haklsiindir

Hagi'nin alınacağı dönem para sorun olunca "bana bir yıllık paramı vermeyin, Hagi'yi getirin" demiş bir adamdan bahsediyoruz:)

Kendi iyiliğine de oldu tabii ama kaç kişi böyle birşey yapar?

En azindan korkak bir Galatasaray izlemeriz sahada. Daha 2 sene önce Ispanya'ya karsi kafa kafaya oynattigi takim var aklimda. Defans ve orta sahaya gerekli takviyeler yapilirsa Terim önderliginde gelecek sezon bambaska bir Galatasaray izleyebiliriz.

Mustafa Sarp´ı o dönemki oyunuyla herkes alırdı.Ayılıp bayıldığınız Rijkaard´ın bankosu olmuştu.

Mustafa Sarp ı birazda Rijkaard parlattı.

Taktik icabı, Mustafa Sarp a ceza sahasına koşu yaptırıyordu. Adam gol kralı olucaktı nerdeyse =))

Şimdi Rijkaard ne yaptı, kime ne kattı falan çok tartışıldı. Şu bile bir başarıdır.

Hagi'nin alınacağı dönem para sorun olunca "bana bir yıllık paramı vermeyin, Hagi'yi getirin" demiş bir adamdan bahsediyoruz:)

yav neyse hakki alsin abicim derdim yok

bedava gelmeyecekya dedim:)

ama ben oyle kibirli insanlarin isler kotu gidince basimiza bela olacagina inaniyorum

bu nedenle sportif direktor olmasini ve td olmamasini istemiyorum

ingilizce bilmedigini bile kendine yediremeyen birinden bahsediyoruz

kendini ispat etmeye calisan adamla simdiki terim arasinda dunyalar kadar fark var

simdi kibir patlamasi yasiyor ama gel gorki bence pek bir is becerebilitesi yok td olarak

sen hiddinkin teknik direktorluguyle terimi karsilastiriyorsan zaten ne diyeyim tabi terimden fazla alacak

aga sen milli takımdan çok para aldı dersen bu yönden karşılaştırırım.

Fatih Terim bu boru değil. Sonuçta Ertuğrul Sağlam, Kafkas, Avcı gibi adamlardan fazla alıcak

ne çok fazla ne çok eksik.

neyse siz isteyin td olarak

ben ise bosa gidecek bir iki sezon olarak bakiyorum terimin td lugune

siz hakli cikarsiniz umarim

yav neyse hakki alsin abicim derdim yok

bedava gelmeyecekya dedim:)

ama ben oyle kibirli insanlarin isler kotu gidince basimiza bela olacagina inaniyorum

bu nedenle sportif direktor olmasini ve td olmamasini istemiyorum

ingilizce bilmedigini bile kendine yediremeyen birinden bahsediyoruz

Daha önce de konuşmuştuk sanırım, kendine güven olarak görürüm ben onu. Mikrofonların karşısına geçtiğinde herkesi kendisinden düşük seviyede görüyor ve kendisiyle dalga bile geçemeyeceklerine inanıyor. Bu bir taktiktir. Siz eziksiniz ben ne yaparsam katlanacaksınız gibi. Tayyip Erdoğan'ın fiks el hareketi de bundandır. Sürekli sakin, bir susun der gibi elini aşağı sallar. Tabii benim görüşüm.

Ama cidden iyi teknik direktördür Fatih Terim. Kattıklarının haddi hesabı yoktur. Rıdvan'ın anlattığı bir olaya göre Mourinho gibi bir adam bile yanından geçerken birden döner, gelir yanına sarılır, hal hatır sorar.

Euro2008'de maçları izleyemiyorduk resmen yabancı yönetmenler bile sürekli Fatih Hoca'yı takip ediyorlardı.

Bir marka, ilgi odağı ve gerektiğinde paratoner. Oyuncusunu korur, sorumluluğu alır, kimseye cevap vermekten çekinmez. Zaten pek de cesaret edemezler öyle havadan sallamaya.

Bu açılardan da yararlı olur. Yine de ben gelmesini istemiyorum. Fiorentina taraftarları bazı maçlarda hala posterlerini açıyor. Ben oralarda takım yönetmesini isterim. Adayım Avcı, o da sezon sonu için tabii.

O seslerin birdaha çıkmaması çok daha isabetli olur.Terim otursun oturduğu yerde sen de bir zahmet defol Delnan Polat.

vallaha futbol olarak nasıl olur tam kestiremiyorum, arada saçmalayabilir de, çok iyi de olabilir.

ama hakemler ve medya karşısında GS nin ezilmesinden çok sıkıldım. futbolcuların ciddiyetsizliğinden çok sıkıldım

Terim gelir de, takımın aslan olduğunu tekrar hatırlatır en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt