# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

Daha önce de konuşmuştuk sanırım, kendine güven olarak görürüm ben onu. Mikrofonların karşısına geçtiğinde herkesi kendisinden düşük seviyede görüyor ve kendisiyle dalga bile geçemeyeceklerine inanıyor. Bu bir taktiktir. Siz eziksiniz ben ne yaparsam katlanacaksınız gibi. Tayyip Erdoğan'ın fiks el hareketi de bundandır. Sürekli sakin, bir susun der gibi elini aşağı sallar. Tabii benim görüşüm.

Ama cidden iyi teknik direktördür Fatih Terim. Kattıklarının haddi hesabı yoktur. Rıdvan'ın anlattığı bir olaya göre Mourinho gibi bir adam bile yanından geçerken birden döner, gelir yanına sarılır, hal hatır sorar.

Euro2008'de maçları izleyemiyorduk resmen yabancı yönetmenler bile sürekli Fatih Hoca'yı takip ediyorlardı.

Bir marka, ilgi odağı ve gerektiğinde paratoner. Oyuncusunu korur, sorumluluğu alır, kimseye cevap vermekten çekinmez. Zaten pek de cesaret edemezler öyle havadan sallamaya.

Bu açılardan da yararlı olur. Yine de ben gelmesini istemiyorum. Fiorentina taraftarları bazı maçlarda hala posterlerini açıyor. Ben oralarda takım yönetmesini isterim. Adayım Avcı, o da sezon sonu için tabii.

dedigim gibi o soyledigin seyler iyidirde sportif direktorken daha iyidir

terimden iyi teknik direktorde coktur dunyada

ne fatih terimi ya daha da mı geri gidelim onu mu istiyorsunuz

adam gibi yerli tdler dururken terimle macera aramaya ne gerek var

abdullah avcı veya ertuğrul sağlamdan biri gelmeli

Bir moda oldu hoca maaşları. Nedir bu yahu?

terimin altinda avci guzel olur bence mesela

Fatih Terim eşofman giymeyecekse ne yapacak? Sezgin gibi mi olacak? Antrenörü mü yönlendirecek?

ne fatih terimi ya daha da mı geri gidelim onu mu istiyorsunuz

adam gibi yerli tdler dururken terimle macera aramaya ne gerek var

abdullah avcı veya ertuğrul sağlamdan biri gelmeli

aman Ertuğrul Sağlam uzak dursun, gördük Avrupa maceralarını,

2 ay sonra gitsin diye tempo tutulur. Ertuğrul Sağlam GS yi çalıştıramaz.

Avcı bile zor. Kontra atak top oynatıyo ikisi de

Fatih Terim bir yana dursun hic bir Turk TD gelmez

Yabanci getiri eger Adnan Polat kalirsa

Her sey acik ve net Polatin cok fazla zamani kalmadi

bana sorsan baskan olsam

karamani td yapar ustune terimi getiririm

terimin altindaki adamin biraz terimle anlasmasi lazim

avci cok duzgun bir insan terimle anlasamayabilir

karaman hem iyi top oynatan bir adam hemde terimle iyi anlasir

Bir Teknik Direktörü gönderip, seneler sonra geri getirirsen hata yaptığını kabullenmiş olursun. Bir Teknik Direktörü gönderip, sonra tekrar geri getirip akabinde yine yollayıp, 3. defa başa getirirsen aptal olduğunu tasdiklemiş olursun.

Mustafa Sarp topiğini açıp bakın.

İlk zamanlar herkes öyle övmüş ki adamı yabancı birisi girip okusa Xavi sanar.

bana sorsan baskan olsam

karamani td yapar ustune terimi getiririm

terimin altindaki adamin biraz terimle anlasmasi lazim

avci cok duzgun bir insan terimle anlasamayabilir

karaman hem iyi top oynatan bir adam hemde terimle iyi anlasir

Karaman geleceğine teknik direktörsüz devam edelim.

Paraya yazıktır.

L. Van Gaal'in son durumdan haberi olan var mı ?

Bayern'den ayrılmştı en son.

Gitti mi bir yerlere ?

Aslında uzun uzun yazmak isterim ama işin özeti şu..

Fatih TERİM

UEFA kupasını aldığımız süreçten sonra İtalyaya gitmesi ile kendini hiç geliştirmediğini düşünüyorum.

Ben yaptım oldu düşüncesi ve kendini haddinden fazla beğenmesi nedeniyle başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Türkiyede şuanda Galatasarayımızın üstüne gelen medyaya en güzel cevapları verecek tek adamdır bu bir gerçektir.

Futbolcuya dayalı sistemi geldiği gün silecek tek adamdır.

Futbolcuların karşısında tireyeceği adamdır. Gece gezmelerini biterecek adamdır.

Ama ben 2 nci gelişini ve o kendini beğenmiş tavırlarını ve milli takımdaki saçma tercihlerini hatırladıkça Fatih TERİM isminin bizim için bir efsane olarak kalmasını ve tekrar gelmemesini istiyorum. Unutmayın Avrupa 3 ncüsü olduğumuzda turnuva boyunca sadece 9 dakika galip durumda kalabilmiştik. Tüm maçları dikkate aldığımız halde 9 dakika galip durumda kalmanın ne demek olduğunu düşünün.

O turnuvada bizim 3 ncü olmamız Allahın bize bir bağışıydı. 100 defa o turnuva oynansın gruplardan dahi çıkamayız. O turnuva futbol sürprizlerinin tamamının Türkiyenin yanında olduğu bir turnuvaydı.

Fatih TERİM lütfen gelme....

Diyeceksiniz ki Fatih terim gelmesin kim gelsin.

Futbol Şube Sorumlusu : Hakan ŞÜKÜR

Teknik Direktör : Abdullah AVCI

Yardımcı Hoca : Arif ERDEM ve Tugay KERİMOĞLU

Abdullah Avcının gelmesi demek önümüzdeki ilk 2 yılı sadece yapılanmak adına gençleşmek adına geçirmek demek. Taraftar bunu kabullenmeli.

Bizim için 1 sezonluk başarı değil geleceğimizin kurulması önemlidir.

Abdullah AVCI nın imza töreninde şöyle bir konuşma yapılmasını hayal ediyorum:

Galatasaray Klübü Başkanı :

Hepiniz Hoşgeldiniz. Bugün Abdullah AVCI ile 3 yıllık bir anlaşmanın yapılmasının imza töreninde beraberiz.

Abdullah Hocaya aramıza hoşgeldin diyor ve geleceğimizi hazırlması için takımı onun ellerine teslim ediyoruz.

Taraftarlarımıza buradan sesleniyorum. Biz Abdullah hoca ile yeniden yapılanmanın ilk adımlarını atıyoruz.

Evet Galatasaray katıldığı tüm turnuvalarda şampiyon olmak için yer alır ama biz bu seneden itibaren genç arkadaşlarla yeni bir oluşum hazırlamak için buradayız. Genç bir takımın kurulacak olan bu sezon ve önümüzdeki sezonda tüm taraftarlarımızdan sonuçlar ne olursa olsun takımın yanında olmasını rica ediyoruz. Galatasaray taraftarının bu konuda takımını asla yanlız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Şampiyonluk için elimizden gelen herşeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın ama ilk hedefimiz yeni oluşumu sağlam temeller üzerine kurmaktır.

Medyaya

Tüm meya mensuplarına şunu açık açık belirtmek isterim. Biz hocamız ve ekibi ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşmede 2 madde vardır ki asla değiştirilemez.

1- Sonuçlar ne olursa olsun, medya ne yazarsa yazsın , bu takım küme dahi düşse Yönetimin Abdullah Hocayı görevden alma yetkisi yoktur.

2- Aynı durumlar söz konusu olduğunda Abdullah Hocanın istifa etme hakkı bulunmamaktadır. Sözleşme bitmeden ayrılık olmayacaktır.

Tüm medyaya şunu belirtmek isterim siz ne yazarsanız yazın, ne kadar medya baskısı yaratmaya çalışırsanız çalışın, başarısızlık bile olsa Abdullah AVCI 3 yıllık sözleşmesini bitirecektir. Sizleri Galatasaray hakkında yıpratıcı haber yazmak yerine takımdaki pozitiflikleri yazmaya davet ediyoruz. Umarım anlaşıldık.

İşte bu şekilde bir imza toplantısı yapılacaksa ve Abdullah AVCI ya taraftarlar , medya ve yönetim zaman tanıyacak ise takımın başında onu görmek isterim.

Adayım ABDULLAH AVCI dır....

Hepimiz bir şeyi unutuyoruz.Takım içinde ki futbolcuların ve transfer edilecek futbolcuların saygı duyacağı bir teknik direktör getirmek zorundasın.Sonuçta Galatasaray bi Bursa veya İbb değil ki Zimbawe'den futbolcu getiresin.Bu iş için Fatih Terim 1 numaradır.Kariyerli, Türk,futbolcudan anlar iletişimi iyidir.Tek eksi yönü agresif olması.O kadar kusur kadı kızında da vardır.Lafın kısası Fatih Hoca'dan başkası fikrimce kesmez.

beyler ülkenin gerçeklerini göz ardı ediyosunuz

Tigana, Rijkaard, Del Bosque, Aragones, Löw, hatta başarılı olduğu halde Lucescu nun başını yiyen medya ve taraftar Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas gibi isimlere ne kadar sabreder ya.

Bırakın onların da kariyerleri alt üst olmasın, iyice bir kanıtlasınlar kendilerini.

Antep i, İbb yi çalıştırmakla GS yi çalıştırmak aynı şey mi,

bizi çalıştırırken hissetcekleri baskının 10 da 1 ini bile hissetmiyorlar şuan.

Halit abimiz ne derse o olur, bilindiği üzere kendisi Galatasaray'ımızın ağır abilerindendir :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt