Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri
dedigim gibi o soyledigin seyler iyidirde sportif direktorken daha iyidir
terimden iyi teknik direktorde coktur dunyada
Daha önce de konuşmuştuk sanırım, kendine güven olarak görürüm ben onu. Mikrofonların karşısına geçtiğinde herkesi kendisinden düşük seviyede görüyor ve kendisiyle dalga bile geçemeyeceklerine inanıyor. Bu bir taktiktir. Siz eziksiniz ben ne yaparsam katlanacaksınız gibi. Tayyip Erdoğan'ın fiks el hareketi de bundandır. Sürekli sakin, bir susun der gibi elini aşağı sallar. Tabii benim görüşüm.
Ama cidden iyi teknik direktördür Fatih Terim. Kattıklarının haddi hesabı yoktur. Rıdvan'ın anlattığı bir olaya göre Mourinho gibi bir adam bile yanından geçerken birden döner, gelir yanına sarılır, hal hatır sorar.
Euro2008'de maçları izleyemiyorduk resmen yabancı yönetmenler bile sürekli Fatih Hoca'yı takip ediyorlardı.
Bir marka, ilgi odağı ve gerektiğinde paratoner. Oyuncusunu korur, sorumluluğu alır, kimseye cevap vermekten çekinmez. Zaten pek de cesaret edemezler öyle havadan sallamaya.
Bu açılardan da yararlı olur. Yine de ben gelmesini istemiyorum. Fiorentina taraftarları bazı maçlarda hala posterlerini açıyor. Ben oralarda takım yönetmesini isterim. Adayım Avcı, o da sezon sonu için tabii.
dedigim gibi o soyledigin seyler iyidirde sportif direktorken daha iyidir
terimden iyi teknik direktorde coktur dunyada