# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

Oley çok sevinirim yaşasınnn :D

bi kere 2. döneminde olimpiyat stadında oynadık şidi TT Arenada

o zaman kötü futbolcular vardı imkanlar kıstlıydı şimdi Ünal aysal ona istedği ortamı yaratabilir.

:yenieek::yenieek:

Fatih Terim'i ben çok riskli görüyorum.Ya çok başarılı oluruz ya da sürünürüz.Fatih Terim getirilecekse eğer gerçekten çok güçlü bir kadro kurmamız gerek.Özellikle Türk oyuncularımız çok sağlam olmalı ama kaç tane sağlam Türk oyuncu alabiliriz ki?Hamit,Selçuk(belki),Mehmet Ekici(belki)...Zaten bu saydıklarımdan aşağısına Fatih Terim'in razı olmaması gerekir.Yabancı oyuncu alırken de Fatih Terim'i güzelce yönlendirmeliyiz,Fransa ya da Belçika pazarından doğru dürüst oyuncular önermeliyiz(mesela Standard Liege'in orta sahası).Transfer tamamen kendisine bırakılırsa ben şahsen yine çok iyi bir kadro kuracağını sanmıyorum.Sonuçta dediğim dedik birisi.Ben şunları şunları alır birkaç yıla parlatırım diye oyuncu alırsa büyük riske girer.Zaten taraftarın sabrı kalmadı,ne kadar zor gibi görünse de seneye biz şampiyon olmalıyız kardeşim.Bunun ötesi yok.

Ben Fatih Terim'le kısa ya da orta vadede başarılı olacağımızı pek düşünmüyorum.

Riskin çok olduğu yerde kazanç boldur demiş ünlü şair.

o değil rui costa napıyor ya? fatih hoca geldi mi rui costa haberi çıkar malum :)

milan'dan transfer yap fatih hoca, biliyoruz milan başkanı ile iyisin :D

seedorf-ibraham ağa filannn :)

vallah ünal aysal-fatih terim- yeni ve kaliteli bir kadro veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tt arenada taraftar desteğini düşünmekkkkk nasıl bir duygudur anlatamammmmm.... beylerrr yarın herşey belli olacak seçine bir engel olmaz ise hazırlanınnn 10 mayıs günü gelecek ve gidecekler tüm medyada şekilenir... 3 seneeee sonraaa gelecek sezon için kararlı bir yapıya sahip olmakkk- yeni stadta yeni heycanları yaşamakk ayrı bir keyif verecekk.. şu hagi kupada adam gibi takım kurup abuk sabuk değişiklikler yapmasaydıda barii avrupa gitseydiktee. herşeyi yenilenmiş bir takımla ilk senede çeyrek veya yarı final oynasaydıkk yeni stadımızdaaa tadundan yenmezdi... :)

Fatih Terim'i ben çok riskli görüyorum.Ya çok başarılı oluruz ya da sürünürüz.Fatih Terim getirilecekse eğer gerçekten çok güçlü bir kadro kurmamız gerek.Özellikle Türk oyuncularımız çok sağlam olmalı ama kaç tane sağlam Türk oyuncu alabiliriz ki?Hamit,Selçuk(belki),Mehmet Ekici(belki)...Zaten bu saydıklarımdan aşağısına Fatih Terim'in razı olmaması gerekir.Yabancı oyuncu alırken de Fatih Terim'i güzelce yönlendirmeliyiz,Fransa ya da Belçika pazarından doğru dürüst oyuncular önermeliyiz(mesela Standard Liege'in orta sahası).Transfer tamamen kendisine bırakılırsa ben şahsen yine çok iyi bir kadro kuracağını sanmıyorum.Sonuçta dediğim dedik birisi.Ben şunları şunları alır birkaç yıla parlatırım diye oyuncu alırsa büyük riske girer.Zaten taraftarın sabrı kalmadı,ne kadar zor gibi görünse de seneye biz şampiyon olmalıyız kardeşim.Bunun ötesi yok.

Ben Fatih Terim'le kısa ya da orta vadede başarılı olacağımızı pek düşünmüyorum.

Riski daha az bir adam söyle?

hiç değilse bazı futbolculara galatasaray formasının değerini anlatır.

Seedorf alınabilir. Bizde Ernst etkisi yapacaktır. Şimdi millet 35 yaşında falan diyecek. Desinler. Gelsin oynasın da kapak yapsın

Zaten yeterince soğumuştum takımımdan bir bu eksikti.:o

Zaten 20 yaş civarındaki gençler Fatih Terim'den resmen nefret ediyorlar. Anlaşılır gibi değil. 30 yaş civarı adama tapıyor. Mesela ben

3.dönemini kaldıramayız yalan haber olsun

Seedorf alınabilir. Bizde Ernst etkisi yapacaktır. Şimdi millet 35 yaşında falan diyecek. Desinler. Gelsin oynasın da kapak yapsın

Kesinlikle öyle.Seedorf yaşına falan bakmadan direkt 11'e koyabileceğin bir adam.

Eric Gerets,Abdullah Avcı.Lucescu'yu söylemiyorum o imkansız çünkü.

Eric Gerets'mi? Belki. Abdullah Avcı'mı? İki maçta yerler. İyi adam ama şu anda zamansız. Başarılı bir Galatasaray'ın başına geçmeli.

Önce sorun ne onu anlamak lazım. Sorunumuz kendine güvenmeyen camia. Taraftar, yönetim, futbolcu, teknik adam. Fatih Terim söylediğim bütün bu etmenlere güven kazandıracak bir adam. Gerets'i bu medya var ya çiğ çiğ yer. İki maç berabere kalalım demedik laf bırakmazlar. Abdullah Avcı içinse çok erken. Aslında pardon erken değil ama zamansız. Ben severim Apdullah Avcı'yı ama şu anda gelirse takımın başına ve biraz başarısız gidersek Aysal'a tepkiler olur.

Kim ne derse desin şu anda en az risk Fatih Terim'dir.

hangi hoca gelse dev transfer bütçesi isteyecekkkk.. hangi teknik adam yerli futbolcu olarak kalitesini bildiğim isimler varkii??? hangi teknik adam böyle zor günler geçiren bir takımın iç yapısını doğru bir şekilde yönetebilecekki?? hangi teknik adam bizeee avrupada olmayan bir takımın başına gececekki???

bu soruları cevaplayacağımız bir yabancı teknik adam varmı veya yerli olarak ismi geçenlerin hangisi az risk sahibi???

burda herkesss 2.döneminden dertli olabilir yazsada veya yazmasada o günkü şartlarla ve yönetimiye düşününce herkesdeydi hata... aynı hataları yapmak için ahmak olmakk lazımm. sence fatih terim veya o dönemleri görmüş yönetim içindeki insanlar bu zor günlerde ayı hatalara düşermi? camiada birliğin sağlandığı bir ortamda eğer iç huzur sağlanırsa, yeni gelecek yönetim ve teknik adam güvenli bir şekilde sağlam adımlar atacaktırr... bu kulubun başına gelecek yönetim veya faith terim isimleriii sence bu kadar tecrubesiz veya önünü görmeden hareket edecek yapıdalarmıı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt