Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah bey. Bu mesajı görünce hemen atladım kusura bakmayın
Asıl ekonomik çöküntüye 2. Fatih Terim döneminde başlamadık mı biz ? Fatih Terim gelir gelmez Lucescu'nun oturmuş kadrosunu bozup saçma sapan transferler yapmadı mı? Fatih Terim'in bazı kaprisleri vardır. Mesela takımdaki oyuncular isterse Dünya Starı olsun. Eğer bu takımı kendisi kurmadıysa alayını gönderir. Birde şu açıdan bakmak lazım. Takımdaki çoğu Türk futbolcu A Milli Takım oyuncusu. Ya Fatih Terim bunlar benim oyuncularım kalacak derse ne yapacağız?(Ki öyle bir ihtimalde var.) Böyle bir durumda önümüzdeki sezonun bu sezondan farklı geçme ihtimali nedir?
![]()
e yani..
şöyle bi ilk dönemini gözden geçirin..
ilk yarı kötü oynamışız..
malubuz ya da berabere..
kaçımızda umutsuzluk oluyordu??
ne yani yürrüyün koçlarım kim tutar sizi diyerek mi 2 . yarıya salıyodu takımı..
yoksa taktik zekasını mı kullanıyordu..
cevap
2 side..
onu bu şartlarda
özel kılanda bu..
''Kardeşim'' diye hitap etme diye önceden söylemiştim, aynısını tekrarlama bir daha. Bunu şu anda sen söylüyorsun, kendini başkasının yerine koyup da millete sallama o zaman.
Asıl ekonomik çöküntüye 2. Fatih Terim döneminde başlamadık mı biz ? Fatih Terim gelir gelmez Lucescu'nun oturmuş kadrosunu bozup saçma sapan transferler yapmadı mı? Fatih Terim'in bazı kaprisleri vardır. Mesela takımdaki oyuncular isterse Dünya Starı olsun. Eğer bu takımı kendisi kurmadıysa alayını gönderir. Birde şu açıdan bakmak lazım. Takımdaki çoğu Türk futbolcu A Milli Takım oyuncusu. Ya Fatih Terim bunlar benim oyuncularım kalacak derse ne yapacağız?(Ki öyle bir ihtimalde var.) Böyle bir durumda önümüzdeki sezonun bu sezondan farklı geçme ihtimali nedir?
![]()
Gökhan 10-12 milyonsa eğer o paraya kapış kapış gider.Gökhan'ı benim gibi Galatasaray'da görmek isteyenler buradan kendisine ulaşabilir arkadaşlar.Bol bol sevgi saygı mesajları yazın.Kendisini ne kadar istediğimizi anlasın
Gökhan Inler
Kanıtlarla konuş herkes diyip topu atıp kaçma böyle düşündüğün kişilerin tek tek mesajlarını araştır buraya alıntıla ondan sonra böyle konuş.
Kanıtlarla konuş herkes diyip topu atıp kaçma böyle düşündüğün kişilerin tek tek mesajlarını araştır buraya alıntıla ondan sonra böyle konuş.
Okuma yazman varmı ? Slaven bilic diyorum ? kim diyorum slaven bilic Hırvatistan Teknik direktörü ? ha ben ne yapıyorum işimi gücümü bıraktım seninle muhattab oluyorum ? iyimi yapıyorum ? hey ALLAHIM kimlerle uğraşıyoruz.. kardeşim mi ? sen kimsin ki ? işine bak..
Kaos Futbolu nedir : 2008 yılında türkiyeyle oynayan takımların tüm teknik direktörleri türkiye ne oynuyor anlamadık derlerken sonunda ozamanki hırvatistan milli takım teknik direktörü slaven bilic dayanamamış ben tüm takımların ne oynadığını anladım da turkiye ne oynuyor hangi taktikle oynuyor bir türlü çıkaramadım .. sanki kaotik bir durum var demiş.. bunun üzerine toplu hücüm hepberaber hucüm Kaos futbolu diye litaretüre geçmiştir.. benim lafım değil slaven bilicin lafıdır.
Ben okuduğumu anlarım da, senin anlayamama gibi ciddi bir sorunun var. Slaven Bilic kimdir ki Fatih Terim'e sallayabilsin? Kim olduğumu öğrenmek istersen özele gel, buradan triplere girme kendi kendineBencede, işine bakmaya devam et.
harbi delikanlı adamsınçok büyük adamsın saygılar..
Yinemi Terim, biktim lan.
Avci-Kafkas-Luce-Gerets
Bu dörtlüden biri olmazsa seneye birsey beklemeyelim. Terim Sarpi Baltayi Servet'i oynatir yine
![]()