- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: 3. Terim dönemi
Fatih Terim böyle bir enkaza gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim veya Gerets en çok istediğim iki hoca..
Fatih Terim denilince ceketimi iliklerim arkadaş..
Her zaman saygım sevgim sonsuzdur..
Onun yedek kulübesinde olması bile bir itici güç bizim için..
Bencede bir hoca için en müsait durum..
Para var,stad süper..
Takım rezil..
Hadi bakalım göster hünerini değil mi?
Bence çok ilgi çekende bir durumumuz var..
Gelir gelir, niye gelmesin? En sevdigi sey yeniden yapilanma yapmak. Sampiyon kadroyu bile neredeyse tamamen degistirmistiFatih Terim icin degisen birsey yok. Seve seve gelir
Teknik Direktörler icin ideal bir ortam var su anda Galatasaray´da. Tabiki su belirsizlik ortadan kalktiktan sonra. Galatasaray Türkiye´nin en büyük 2 takimindan biri. Camianin gücü ortada, ayaga kalkacagi da asikar. Gelecek TD´nin bundan daha basarisiz olmasina imkan yok seneye. Sadece daha basarili olabilir. Ilk sene icin kimse fazla elestirmez, cünkü Galatasaray´i sifirdan yaratacak. Hele Türk TD´ler icin rüya gibi bir firsat Galatasaray su anda. B en öyle düsünüyorum.
Italya'da tapilan bir adam burda sevilmiyor/istenmiyor, ilginc.![]()
Enkazı sportif olarak algılama ama. Şuan kulüp olarak komple bir enkaz var. Daha başkan kim, yönetim kim o belli değil. Fatih Terim en az Haziran'da gelecek gelirse bu takımın başına. Çoğu teknik adam böyle ortama girmez. Fatih Terim'de akıllı adamdır bence gelmez.
Kim gelirse gelsin bu takımın tamamı gitmeyecek ki zaten beyler yok öle bir dünya dünyada öyle bir bütce yok hatta.Kim gelirse gelsin Hakanlar Servetler bu takımda zaten kalacak.24 oyuncu yollayıp 24 oyuncu almak gibi hayaller kurmayalım şimdiden alıştıralım kendimizi.
Fatih Terim 2.geldiği dönemde klüp zaten ekonomik olarak çöküntüdeydi.
Lazi,Psg gibi maçlara futbolcular kazan kaldırmış paramız yatmassa çıkmıyoruz demişler ve hatta son 1 saate kadar bunda kararlıydılar.
Bukadar kötüydü durum yani.
Fatih Terim Luceinin şampiyon kadrosunu dağıtmadı o kadro zaten bir arada sahibi olduğumuz oyuncular değillerdi 7si 8i kiralıktı ve klüplerine döndüler
Sergen Bjkya yarım devre önce söz verdi Perez ülkesine döndü Mondiyi zar zor Adnan Öztürk sayesinde elde tuttuk ve bunun gibi bir çok oyuncu o dönem ya futbolu bıraktı ya kiralıktı ülkesine takımına döndü yada bir işe yaramazdı bırakıldı.
Fatih Terim bu klübü ekonomik çöküntüye uğrattı diyoruz ya ben bildim bileli bu klüp bu durumda bir Yalman zamanında borçlar bitmişti ama bukezde o dönemki yönetimin yanlış hamleleri tekrar batağa soktu.Bukadar borç transferler filan olacak borç değil.Terimin yaptığı borç hiç değil.
Valla ben de senin gibi iki de bir şu adam gelirse kesin BAM kalır, Servet Balta kalır diyen adamlardan çok ama çok sıkıldım. İşiniz ücünüz BAM, Servet, Balta. Tamam çok iyi adamlar değil ama biraz başka şeyler söyleyin
parayla olsa chelsea-real-ezik bahçe herzaman başa oynarrr
zaten söylemeye söylemeye bu hale geldik be rızacım.. bunlar takımın önemli mevkilerinde oynuyorlar. ve bunlar yüsünden durmadan mac kaybediyoruz. terim gelirse aynı kanıdayım bunlar kalır ve seneye gene hüsran yaşama ihtimali var..