# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

Fatih Terim böyle bir enkaza gelmez.

denenmişi denememeli. lucescu gibi bir adamı gönderdik.herkesin gönlünde kraldır kendisi.Terim ceketini astı beyler.Bilmeyenler yaşı küçük olanlar a hatırlatayım.son gidişinde ben ceketimi asıyorum dedi.terimi tanımayanlar öğrensinler,birdaha çalıştırmaz Galatasarayı. çare lucescu diyorum.

Bencede bir hoca için en müsait durum..

Para var,stad süper..

Takım rezil..

Hadi bakalım göster hünerini değil mi?

Bence çok ilgi çekende bir durumumuz var..

Fatih Terim veya Gerets en çok istediğim iki hoca..

Fatih Terim denilince ceketimi iliklerim arkadaş..

Her zaman saygım sevgim sonsuzdur..

Onun yedek kulübesinde olması bile bir itici güç bizim için..

budur işteee... lucescu veya gerets ismi geçtiğinde hayır demedikki?? bu insanların başarısız olacağından değil. şu andaki durumları buraya gelmeleri için engel hep. herkes seçeneklerindeee

fatih terim-gerets veya lucescu yu yazdı.

şahsen fatih terimin futbol mantiletisi yaptıkları benim için ön plandadır. kimse burda gazete haberlerine göre yorum yapmıyor. takımı başarıya götürcek teknik adamların ismini yazıyor. gelebilecek ve istenilen isimler zaten bu kişiler.

1- sezon başalyınca bu 3 isimden biri olursa olsun . bence fatih terim olsun tabi. takımı desteklemeyecekmiyiz.

2- ünal aysal inanılıyor demi başkan olarak. kimi getirirse getirsin planlamayı-oyuncu tercihlerini -teknik adam seçimi gibi şeylerler berabaer başarıya götrücek bir yönetim olacakalrı kanısında değilmiyiz?

3- fatih terim haberleri çıkıyor yerli ve başarıya götürcek olarak onun ismi ön planda. nedenlerini tekrara yazmanın anlamı yok.

Italya'da tapilan bir adam burda sevilmiyor/istenmiyor, ilginc. :)

Bencede bir hoca için en müsait durum..

Para var,stad süper..

Takım rezil..

Hadi bakalım göster hünerini değil mi?

Bence çok ilgi çekende bir durumumuz var..

Teknik Direktörler icin ideal bir ortam var su anda Galatasaray´da. Tabiki su belirsizlik ortadan kalktiktan sonra. Galatasaray Türkiye´nin en büyük 2 takimindan biri. Camianin gücü ortada, ayaga kalkacagi da asikar. Gelecek TD´nin bundan daha basarisiz olmasina imkan yok seneye. Sadece daha basarili olabilir. Ilk sene icin kimse fazla elestirmez, cünkü Galatasaray´i sifirdan yaratacak. Hele Türk TD´ler icin rüya gibi bir firsat Galatasaray su anda. B en öyle düsünüyorum.

Gelir gelir, niye gelmesin? En sevdigi sey yeniden yapilanma yapmak. Sampiyon kadroyu bile neredeyse tamamen degistirmisti :) Fatih Terim icin degisen birsey yok. Seve seve gelir

Enkazı sportif olarak algılama ama. Şuan kulüp olarak komple bir enkaz var. Daha başkan kim, yönetim kim o belli değil. Fatih Terim en az Haziran'da gelecek gelirse bu takımın başına. Çoğu teknik adam böyle ortama girmez. Fatih Terim'de akıllı adamdır bence gelmez.

Teknik Direktörler icin ideal bir ortam var su anda Galatasaray´da. Tabiki su belirsizlik ortadan kalktiktan sonra. Galatasaray Türkiye´nin en büyük 2 takimindan biri. Camianin gücü ortada, ayaga kalkacagi da asikar. Gelecek TD´nin bundan daha basarisiz olmasina imkan yok seneye. Sadece daha basarili olabilir. Ilk sene icin kimse fazla elestirmez, cünkü Galatasaray´i sifirdan yaratacak. Hele Türk TD´ler icin rüya gibi bir firsat Galatasaray su anda. B en öyle düsünüyorum.

Kesinlikle Galatasaray taraftarı zor günlerde ki başarıları asla unutmaz..

Ve inanılmaz kredi kazanır..

Ve Fatih Terim şayet gelirde ayağa kalkarsak hakkaten 2.dönemi için atıp tutanlarda susacaktır,abi o adam yaşadıkça Galatasaray'ın hocası olmalı yav..

Harbi diyorum onu görünce saha kenarında bu maçı alırız diyorum..

O inancı tribündeyken veriyorsa,sahada ki adama kat kat verir,bunun tanığı çok olduk..

Biz gidiyoruz daha hoca olacak bilgi birikime sahip olmayan efsanelerimizi çok üst rütbelerde görevlendiriyoruz,T.D'lük olgunluk ister..

Italya'da tapilan bir adam burda sevilmiyor/istenmiyor, ilginc. :)

böyle insanlar sevilir- morunhıo gibi- şu andaki portonun teknik adamı gibi.

adam takım için terliyor. oturup köşesinde ben oldum demiyor.

teknik adam dediğin kenarda etkili olacak. rjkard-hiddinjk ne varkı var otur yerinde hiç bir yere gitme. ben oldum artık diyenn yapıda. türkiyede-avrupada-dünyada böyledir. sadece taktik-mantilete yetmiyor teknik adamın hırsı-futbolcuya verdiği güveni kenardan yansıtmasıı ön plandaa... ferguson 17 yaşındaki futbolcuyu maça sürerkekn tüm sorumlulukları alıyor - fatih terim zamanında yapmadımı bunları- vedatı milli takımda hırvatistana karşı koydu- nuri şahin alıp almanyaya burda döşediğimizde o çıkarmadımı? bazı şeyler taktikle-oyuncu kalitesiyle olmuyor sadecee.... parayla olsa chelsea-real-ezik bahçe herzaman başa oynarrr ama farkedenn taktik değil sadece - oyuncuların teknik adama olan güveniii..

neyse ne yazsak boşşşşşş yarın belli olacak

ünal aysal-ali dürüst-a.albayarak

fatih teriö-müfit erkasap-hasan şaş-bülent ünder-nezihi-prii

böyle bir yapı senelerin takımını oluşturmak için elinde geldiğince dikkatli ve inanclı olacak bir kadro- kaltieli bir takımda kuracaktır. başarı baştan gelir.

Galatasaray gibi Fatih Terim'in de değişikliğe ihtiyacı var.

Egolarından sıyrılması lazım.

Açık fikirli olması lazım.

Tek adamlık tamam ama ekip çalışmasına inanması lazım.

2. Galatasaray döneminden bahsetmiyorum. Milli takımdaki son performansı bana Fatih Terim'in kendini tükettiği izlenimini yarattı.

Enkazı sportif olarak algılama ama. Şuan kulüp olarak komple bir enkaz var. Daha başkan kim, yönetim kim o belli değil. Fatih Terim en az Haziran'da gelecek gelirse bu takımın başına. Çoğu teknik adam böyle ortama girmez. Fatih Terim'de akıllı adamdır bence gelmez.

Bazilari bilerek karistiriyor ortaligi bence. O kadar büyük bir panige gerek yok bence. Illa ki bu belirsizlik ortadan kalkacak. Yarin bir karar cikacak (3 Mayis), sezon Mayis´in sonunda bitecek. Haziran´in basinda ekipler basa gelse ne olacak ki yani? 1-2 hafta kaybedince elimiz kolumuz baglanacak mi? Agustos´a kadar transfer yapilabilecek, ki zaten ekipler calismalarini yapiyordur simdiden. Yeter ki Adnan Polat sacmalamasin ve 1 ay beklemesin. 1 ay bekleyip, 1 ay sonra da secim yaparsa, iste o zaman yanariz sadece. Ama öyle olacagini tahmin etmiyorum.

Kim gelirse gelsin bu takımın tamamı gitmeyecek ki zaten beyler yok öle bir dünya dünyada öyle bir bütce yok hatta.Kim gelirse gelsin Hakanlar Servetler bu takımda zaten kalacak.24 oyuncu yollayıp 24 oyuncu almak gibi hayaller kurmayalım şimdiden alıştıralım kendimizi.

Fatih Terim 2.geldiği dönemde klüp zaten ekonomik olarak çöküntüdeydi.

Lazi,Psg gibi maçlara futbolcular kazan kaldırmış paramız yatmassa çıkmıyoruz demişler ve hatta son 1 saate kadar bunda kararlıydılar.

Bukadar kötüydü durum yani.

Fatih Terim Luceinin şampiyon kadrosunu dağıtmadı o kadro zaten bir arada sahibi olduğumuz oyuncular değillerdi 7si 8i kiralıktı ve klüplerine döndüler

Sergen Bjkya yarım devre önce söz verdi Perez ülkesine döndü Mondiyi zar zor Adnan Öztürk sayesinde elde tuttuk ve bunun gibi bir çok oyuncu o dönem ya futbolu bıraktı ya kiralıktı ülkesine takımına döndü yada bir işe yaramazdı bırakıldı.

Fatih Terim bu klübü ekonomik çöküntüye uğrattı diyoruz ya ben bildim bileli bu klüp bu durumda bir Yalman zamanında borçlar bitmişti ama bukezde o dönemki yönetimin yanlış hamleleri tekrar batağa soktu.Bukadar borç transferler filan olacak borç değil.Terimin yaptığı borç hiç değil.

bizde hepsi gitsin diye ugrasmıyoruz. ama defansın göbegi önemli bir yer servet ve hakan balta gitmese bile düsünülmemeli. terim gelirse büyük ihtimal bu 2 li oynar hatta birde gökhan zan var. onun icin terim gelmeden servet gitmeli. kaleye sinan bolatı alırsın. defansa 2 tane saglam afrikadan yabancı alırsın:)

mevcut durumda terimden iyi bir ihtimal kalmadı

gerets gelmeyecek gibi

lucescu shaktarı bırakmaz

ali dürüst zaten terimi getirmekten yana

acaba elinde iyi bir bütçe olunca terim nasıl futbolcular transfer eder onu merak ediyorum

Valla ben de senin gibi iki de bir şu adam gelirse kesin BAM kalır, Servet Balta kalır diyen adamlardan çok ama çok sıkıldım. İşiniz ücünüz BAM, Servet, Balta. Tamam çok iyi adamlar değil ama biraz başka şeyler söyleyin

zaten söylemeye söylemeye bu hale geldik be rızacım.. bunlar takımın önemli mevkilerinde oynuyorlar. ve bunlar yüsünden durmadan mac kaybediyoruz. terim gelirse aynı kanıdayım bunlar kalır ve seneye gene hüsran yaşama ihtimali var..

Sonuç olarak hüsran olma ihtimali var ama terim bu şansı hakediyormu ? bunu sorgulamak lazım bence gelmezse taraftarın aklında hep acaba sorusu kalacaktır.. terim gelirse taraftarın büyük bir kısmıda hayır demeyeceğine göre terimin galatasarayın başına geçme ihtimali çok büyük.. heleki birde galatasarayın diğer adayları gerets ve lucescuysa ve bu adamlar gelmeyeceğim dediyse..

zaten söylemeye söylemeye bu hale geldik be rızacım.. bunlar takımın önemli mevkilerinde oynuyorlar. ve bunlar yüsünden durmadan mac kaybediyoruz. terim gelirse aynı kanıdayım bunlar kalır ve seneye gene hüsran yaşama ihtimali var..

Bu BAM dan falan bahseden adamlara bi kadro yapsana diyorum. Yapıyolar kadroyu. Terim, Aysal gelirse kadro kalitesi, yerli kalitesi artar diyolar. Kadro yapıyolar yıkılıyor. Ama üstüne Fatih Terim gelirse kesin BAM kalır. Servet Balta kalır diyorlar. Yahu unutun artık şu BAM mam falan. Yok abi o adamlar seneye. Hala BAM BAM BAM. Sıkıldım hocam. Ama abartmanında anlamı yok. Servet, Balta ve Ayhan kalır. Sarp ve Barış gidecek. Bu kadar

vallahh herkess fikirler uyuşsun uyusmasınn

kötü günlerden kurtulalım için burda yorum yapıyorrr..

ünal aysal inanıyorsak- getirceği teknik adam (büyük olasıkla faith terim) inanıcazzz o kadar. bu kadar kötü bir durumda başkan adayı olan biri sanırım herşeyi teknik adama bırakcak değildir. tüm çalışmalarını bir ekiple yapacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt