# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

Sarp, Ayhan, Aydin, Serkan gibileri kalmaz Terim döneminde. Ama Servet, Balta kalir haklisiniz. Ama Terim taniyor bu futbolculari ve performanslarini arttirabiliyor. Yerli kalitesinden bahsederken, 2 Milli futbolcuyu yollamak pek de akillica olmaz su anda. Kadro 24 kisiden olusuyorsa, 24 futbolcuyu yollamamizi bekleyemezsiniz herhalde. Bunlarin arasinda da Servet ve Balta´yi yollamak dogru olmaz su anda.

Varsa kabiliyetleri, alsinlar Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldirim, Ömer Toprak hatta Egemen gibi futbolculari, o zaman yeniden tartisiriz.

Sonuç olarak hüsran olma ihtimali var ama terim bu şansı hakediyormu ? bunu sorgulamak lazım bence gelmezse taraftarın aklında hep acaba sorusu kalacaktır.. terim gelirse taraftarın büyük bir kısmıda hayır demeyeceğine göre terimin galatasarayın başına geçme ihtimali çok büyük.. heleki birde galatasarayın diğer adayları gerets ve lucescuysa ve bu adamlar gelmeyeceğim dediyse..

Ali Serhat, Dünya üzerinde en çok Fatih Terim hakediyor. İlk cümleni okudum. Devamını okumadım

Bu BAM dan falan bahseden adamlara bi kadro yapsana diyorum. Yapıyolar kadroyu. Terim, Aysal gelirse kadro kalitesi, yerli kalitesi artar diyolar. Kadro yapıyolar yıkılıyor. Ama üstüne Fatih Terim gelirse kesin BAM kalır. Servet Balta kalır diyorlar. Yahu unutun artık şu BAM mam falan. Yok abi o adamlar seneye. Hala BAM BAM BAM. Sıkıldım hocam. Ama abartmanında anlamı yok. Servet, Balta ve Ayhan kalır. Sarp ve Barış gidecek. Bu kadar

servet avrupaya gider bence bu sene. hem onun icin hem biz icin iyi olur. valla ben unutmak istiyorum ama her hafta maclarda kendilerini hatırlatıyor bunlar:)

Fatih Terim'in takımı yürüyemez arkadaş bize bunu öğretti yıllardır..

Bir de en önemli olay istediği adamları alacak yönetim..

Ünal Aysal bu işlerde ona tam yetki verir eminim,ve istediklerini alır..

Başta Adnan Sezgin'de yok hele bir olsa :D

Her gün fırçayı yer Fatih Terim'den..

Sarp, Ayhan, Aydin, Serkan gibileri kalmaz Terim döneminde. Ama Servet, Balta kalir haklisiniz. Ama Terim taniyor bu futbolculari ve performanslarini arttirabiliyor. Yerli kalitesinden bahsederken, 2 Milli futbolcuyu yollamak pek de akillica olmaz su anda. Kadro 24 kisiden olusuyorsa, 24 futbolcuyu yollamamizi bekleyemezsiniz herhalde. Bunlarin arasinda da Servet ve Balta´yi yollamak dogru olmaz su anda.

Varsa kabiliyetleri, alsinlar Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldirim, Ömer Toprak hatta Egemen gibi futbolculari, o zaman yeniden tartisiriz.

Yollarsin hocam niye yolliyamiyorsn, sirf Milli takima cagriliyor diye mi yolliyamiyacagiz. Tabii yollayinca yerlerine adam alinmali.

Idda ediyorum, Servet ve Balta`yi yolliyalim, bir daha milli takima zor cagrirlar bunlari, cagrirlar belki ama ilk 11 icin düsünmezler.

Bize gelen herhangi bir stoper ve bek oyuncusu ( yerli) kesinlikle A milli takimda oynarlar.

Servetle Balta`nin milli takima cagrilmasinin ana nedenleri bizde oynamalaridir. Ben bunu bilir bunu söylerim.

şu dünyada yıllar boyunca en iyi takımı denilcek benim izlediğim 3 takım vardır.

1- galatasaray 1996-2000

2-chelsea morunhio zamanı

3- barcelona 2009-2011

burda ön plana çıkan teknik adamdır. o kadar oyuncuyu bir arada tutup takım yapabilmek..

Bu takımı Fatih Terimden başkası TO-PAR-LA-YA-MAZ

vayyy beee fatih terimmmm ismi bu kadar etkili işte. futbolu bıraktımmmmm bir reklammmcı olsammm iyi para kazandırıırım vallah tam bir reytinggg tartışmasıı

lucescu desekk iyi tamam- bazı özellikleri derr fazla irdilenmezz...

geretss biraz tartışma yaratır vizyon oalrak ne yapabilir diyee.

fatih terim diyince tüm dünya duruyor. tartışmaaaların en büyüğü yaşanıyorr..

ben teknik adamım diyincee isminden söz getirecek yahuuu....

Yollarsin hocam niye yolliyamiyorsn, sirf Milli takima cagriliyor diye mi yolliyamiyacagiz. Tabii yollayinca yerlerine adam alinmali.

Idda ediyorum, Servet ve Balta`yi yolliyalim, bir daha milli takima zor cagrirlar bunlari, cagrirlar belki ama ilk 11 icin düsünmezler.

Bize gelen herhangi bir stoper ve bek oyuncusu ( yerli) kesinlikle A milli takimda oynarlar.

Servetle Balta`nin milli takima cagrilmasinin ana nedenleri bizde oynamalaridir. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Yollarsin yollamasina da, o kadar futbolcuyu kimse alamaz dünyada. Alirsin ama bu kadar adami toplayacagim diye, ucuz, dandik futbolcular da agirlikta olur. Elimizde su anda Arda, Servet, Balta, Sabri gibi milli futbolcular varken, kalitesiz bölgeleri gercekten kaliteli adamlarla takviye etmemiz gerekir. Servet, Balta gibi adamlari da sonraki sene yollarsin istersen. 10-12 futbolcu transfer edecegiz muhtemelen. Caglar kalacagina Balta kalsin yedek olarak madem. Gökhan Zan kalacagina Servet kalsin. Su anda büyük kumar olur onlari yollamak

vayyy beee fatih terimmmm ismi bu kadar etkili işte. futbolu bıraktımmmmm bir reklammmcı olsammm iyi para kazandırıırım vallah tam bir reytinggg tartışmasıı

lucescu desekk iyi tamam- bazı özellikleri derr fazla irdilenmezz...

geretss biraz tartışma yaratır vizyon oalrak ne yapabilir diyee.

fatih terim diyince tüm dünya duruyor. tartışmaaaların en büyüğü yaşanıyorr..

ben teknik adamım diyincee isminden söz getirecek yahuuu....

Uzatmasana arkadaşım şu kelimelerin son harflerini

Servet için değilde hakan balta için görüşüne katılıyorum.. evet bazı oyuncular takımlarından ötürü çağrılıyorlar.. bir çeşit kayrılma da diyebilrsiniz öyle olmasa bir sezon oynamayan oyuncular çağrılırmıydı milli takıma ?

beylerr düşmüşüzzz bu futbolcuları gönderirmi diyee.

lusecu veya gerets gelse ne yapacak serveti-hakan göndercekmi sanki hemen veya yabancı teknik adammm?

önemli olan takımm gibi oynatmakkk..

Yollarsin yollamasina da, o kadar futbolcuyu kimse alamaz dünyada. Alirsin ama bu kadar adami toplayacagim diye, ucuz, dandik futbolcular da agirlikta olur. Elimizde su anda Arda, Servet, Balta, Sabri gibi milli futbolcular varken, kalitesiz bölgeleri gercekten kaliteli adamlarla takviye etmemiz gerekir. Servet, Balta gibi adamlari da sonraki sene yollarsin istersen. 10-12 futbolcu transfer edecegiz muhtemelen. Caglar kalacagina Balta kalsin yedek olarak madem. Gökhan Zan kalacagina Servet kalsin. Su anda büyük kumar olur onlari yollamak

Genel olarak katiliyorum zaten.

Büyük bir operasyon yapmak demek zaten, 15 futbolcu yollayip almak degildir. Biz her sene büyük operasyon yapiyoruz farkinda degiliz. Bu sene 3-4 yabanci( ama öyle böyle degil, istikrarli ve son derece kaliteli olanlarindan) alinmalidir. Yanina da 2-3 yerli alirsin, genc potansiyalli falan. Yavas yavas bir takim olmaya baslarsin.

Bu takıma Hamit gelir. Selçuk protokol imzalamadıysa gelir. Alper Potuk gelir. Paftan 2 tane 18 adamı gelir. Belki Ekici gelir. Tuncay gelir. Ve 6 tane çok iyi yabancı gelir.

Bu takıma Hamit gelir. Selçuk protokol imzalamadıysa gelir. Alper Potuk gelir. Paftan 2 tane 18 adamı gelir. Belki Ekici gelir. Tuncay gelir. Ve 6 tane çok iyi yabancı gelir.

selcuk dedigin trabzonlu selcukmu? o gelmez bence cok büyük GS LI olması lazım.. hamit gelebilir alper potuk kesin alınsın ekicide gelebilir. tuncay olmadı. bize küfür etti bu herif. hemde pili bitmiş durumda eksik kalsın. kaleye sinan bolat gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt