# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

Fatih Terim´in Milan´dan gönderilmesinin tek sebebi Berlusconi´dir. Basarisizlikla alakasi yok. 11 Eylül saldirilari sonrasi Avrupa´da bir Müslüman düsmanligi hortlatildi (sistematik sekilde). Berlusconi hristiyan aleminde bir Anti-Islam harekati baslayacagini bildigi icin, Terim´in üstünü cizdi. Ne gariptir ki, olaylardan 1 hafta sonra taraftar "Taliban Terim" pankarti acmislardi.

evet maalesef buda bir neden.. ve hatta en önemli neden..

bonservisi elinde olan hamit ve selcuk inan alinsa orta sahamiz level atlar.birde arsenalden diaby alinsa tam süper olacak.aslinda gökhan inleri cok isterim ama galiba artik cok gec.en önemlisi kaleci antrenörü nezihi defolup gitsin,yerine taffarel yada oliver kahn gelsin derim.

Yazdıklarım 6. hafta göndeirlme sebeblerinin arasında costacurta.. sabotajı elbette .. ilk geldiğinde terim takımın 15 yıllık adamını yollamak isteyince evet büyük sorun oldu .. gori denen adama karşı kimseyi savunduğum yok ! gori denen adam takımın sahibiydi ve kulüb başkanıyla kavga etmenin o zaman bir artısı yoktu bir çok kez istifa edip gitmesi kendisi için daha hayırlı idi ki sonunda ettide .. yazıklar olsun filan cümleleride kullanmaktan seni men ederim buras bir forum olayı dramatikleştirmeye gerek yok...

Ali Serhat yine sinirimi zıplattın. Ne demek men ederim. Sen kimsin? Yazıklar olsun işte. Sadece beni değil, bir çok adamın sinirini zıplatıyosun. Şimdi git bu mesajı raporla. yeter artık

bonservisi elinde olan hamit ve selcuk inan alinsa orta sahamiz level atlar.birde arsenalden diaby alinsa tam süper olacak.aslinda gökhan inleri cok isterim ama galiba artik cok gec.en önemlisi kaleci antrenörü nezihi defolup gitsin,yerine taffarel yada oliver kahn gelsin derim.

Özellikle piyasadaki kaliteli yerlileri kaptırmamalıyız.Kaptırırsak ne Terim kurtarabilir bizi ne de Mourinho

Ali Serhat yine sinirimi zıplattın. Ne demek men ederim. Sen kimsin? Yazıklar olsun işte. Sadece beni değil, bir çok adamın sinirini zıplatıyosun. Şimdi git bu mesajı raporla. yeter artık

Polemiğe girme o halde.. kendi fikrini yaz yaşına göre davran.. saygı çercevesi içinde herkes kendi fikrini yazar.. senin hoşuna gitsin diye senin gibi yazmak zorundamıyım ? herkes kendi fikrini yazar dileyen okur dileyen okumaz... gerek yok böyle yazılara..

Dünya da o futbol oynanıyor. Terim in taktiği, topa göre pozisyon dimi hocam. Top bizdeyken ayrı bir taktik, rakipteyken ayrı bir taktik. Bu sistem Türkiye'de tutar. Tutmaz mı? Tutar.

Bu kadar basit hocam. Ayrıca nereden bilebiliriz ki Terim'in taktiğinin hep aynı kaldığını. Belki bir şeyleri değiştirecek. Ona göre adamlar alacak. Belli olmaz. Lucescu'da 2001 taktiğiyle oynuyor hala. Ama adam başarılı. Tamam senin dediğine ok. Ama neden bunu istiyosun.

Bir gerçek var ki Terim'in hareketleri, konuşmaları insanları uyuz ediyor abi. Bence asıl bu insanlar kompleksli.[/QUOTE

hepimizi artik uzerimizden bu olu topragini atip eski gunlerimize donmek istiyoruz, biran once artik eski ozlenen Galatasaray geri gelsin, ama Fatih terim de nedense kafami kurcalayan birseyler var ,hakkimizda hayirlisi ne diyim umarim hepimiz ve takimimiz icin en iyisi olur

Tahrik etme beni. Hala tahrik ediyosun yaşına göre yaz falan. Men ederim ne demek. Senin yetkin mi var bizim bilmediğimiz

sayfa polemik sayfası değil insanları rahatsız etmenin manası yok.. ben senin gibi düşünmek zorunda değilim.. saygı çerçevesinde kendi fikrimi yazarım sen ister okur ister okumazsın.. bu beni değil seni bağlar.. konu dışına cıkmayalım lütfen..

sayfa polemik sayfası değil insanları rahatsız etmenin manası yok.. ben senin gibi düşünmek zorunda değilim.. saygı çerçevesinde kendi fikrimi yazarım sen ister okur ister okumazsın.. bu beni değil seni bağlar.. konu dışına cıkmayalım lütfen..

He Ali Serhat he. Eyvallah

hamit: bonservisi yok

selcuk inan: bonservisi yok

mehmet ekici: 4 milyona alinir

mevlüt erdinc: 6-7 milyona verirler sanirim

bunlara arda,yekta,kazim eklenince cok iyi yerli oyuncularimiz olur.birde kaliteli yerli stoper bulmak sart yada servet kalacak.

Beyler kimse kimseye fikrini empoze etmek zorunda değil.Birbirinizi kırmayın.

Özellikle piyasadaki kaliteli yerlileri kaptırmamalıyız.Kaptırırsak ne Terim kurtarabilir bizi ne de Mourinho

al işte cevap. kurban olammmm :)

herkes şurda yalnış yapıyor bence.

1- bugunlere gelmemizde plansız günü kurtarmak adına yapılan futbolcu tercihleri

2- gelen teknik adamların sadece iyi futbolcularla bişeyler başardığını biliyoruz (rejkard sadece futbolcuya dayalı başarı)

3- yönetimin becerisizlikleri.

bugun ne konuşuyoruz.

1- planlı ve geleceğin takımını yaratacak bir anlayış içindeyiz.

2- gelecek teknik adamın kulubun nasıl bir zorluklar içinde bilmesi- ona göre kendini siper edecek biri olması ve futboluna göre futbolcu transferi yapması.

3-gelecek yönetim tüm yapılan hataları farkında olup doğru adımlar atcağına inancımız.

gelecek yönetim neyin ne olacağını bilen güven veren bir yapıda ünal aysal

fatih terim herşeye siper edecek tarzda ve maziretlere sığınmayan. oynatacağı futbola uygun kaliteli isimleri transfer bütçesi kısıtlı olmadan oluşturup başarılı olacak tecrübede. hatalrından ders çıkarmıştır elbet 20 yaşındaki acemi genç değil tecrübeli.

zaten düzgün bir ekip çalışmasının meyvelerini verirse geleceğin takımını oluşturmak daha kolay olacaktır.

selcuk inan bize büyük olasılık gelmez. napacak avrupaya gitmeyen takımı. GS sevdası varsa bilemem tabi:)

Benim fikrim F.Terimin S.Direktör olarak gelmesi.T.Direktörlük Fatih hocayı yıpratabilir.

su avrupada yokuz bize futbolcu gelmez muhabbetide cok abartili.sanki hersene avrupayi titretiyoruz.gelen yabancilar avrupa icinmi geliyor avrupadan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt