# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

ne avrupa eski avrupa, ne de türkiye eski türkiye...

terim'in 4 yil üst üste samp. oldugz zaman tr takimlari ne durumda idi ?? tek bir forvetleri vardi. digerleri geride bekler ve toplari ileri sisirirdi. simdi anadolu takimlari neredeyse hepsi 3 hücumcu ile oynuyorlar ve kimse geriye cekilip kapanmiyor.

2. döneminde maddi sIkIntilar diyorsunuz ama ne kadar para harcanmis ? ne kadar oyuncu gelip gitmis...?

f.terim bütün eski talebelerini geri getirdi ama hüsran yasadi. terim gelirse bizde aynisini yasariz.

Şu an Türk Futbolu yerlerde sürünüyor asıl. Geçen seneki Lig şampiyonumuz averaj takımı oldu. Terim döneminde Dünya sıralamasında 1 numara olan Galatasaray'ın olduğu ve Milli takımın Dünya 3.sü olduğu ligden bahsediyorsunuz. O kadar güçlü ve istekli bir takımdık ki diğer takımlar şu an bahsettiğin oyunu oynamaya cesaret edemiyorlardı. Şimdi oley çekiyorlar o başka. Aslında bir gerçek daha var. Asıl değişen malesef taraftar profilimiz. O zamanlardaki taraftarın T'si bile kalmayacak yakında.

Eğer Terim gelirse Arda %90 kalır. Sonraki senede 20 milyon eder. Ben Terim'in kuracağı yerli kadroyu çok merak ediyorum. Ne Gökhan Zan'ı gönderir ne Servet'i ne de Hakan Balta'yı,Şuda var bu oyuncular Terim'in gelmesi ile performansında ciddi artış olur..

Yani diyorsun ki futbolcular kendilerine ana avrat düz gidilmesinden hosnut oluyorlar. Taraftara acık dille bunu söyleselerdi her mac istedikleri olurdu. Bizde bu kadar cile cekmezdik.

Terimin tek avantajı Florya'da yeniden bir düzen olur ve Hamit, Nuri, G.Inler, Selcuk Inan gibi bir cok iyi yerli takıma eskiden oldugu gibi gözü kapalı gelir. O konuda müthis bir karizmaya ve isime sahip. Terimin bir diger avantajı cok kaliteli yerlileri tespit ve kesif etmede tam bir ustadır. Gider adı sanı duyulmamıs yerli topcuları ama yurt icinden ama yurt dısından bulur ve rahatca getir.

Eğer Terim gelirse Arda %90 kalır. Sonraki senede 20 milyon eder. Ben Terim'in kuracağı yerli kadroyu çok merak ediyorum. Ne Gökhan Zan'ı gönderir ne Servet'i ne de Hakan Balta'yı,Şuda var bu oyuncular Terim'in gelmesi ile performansında ciddi artış olur..

Fatih Terim´in begendigi bir futbolcunun fos ciktigini görmedim ben sahsen. Hatta listesindeki son alternatifler bile fena degildi. Mesela Ömer Erdogan. Canaydin Servet´i alamayinca Terim gitti Ömer Erdogan´i aldi. Belki o dönemde cok basarili olamadi ama bugün kalitesini, kumasini, belli etti. Orhan Ak da Terim´in listesinde son siralardaydi ama cikti elinden geleni yapti. Cok kötü degildi. Gitti Necati´yi transfer etti ve Necati oynadigi senelerde Hakan Sükür´den daha cok gol atmisti. Cok faydali oldu, ve bu adamlar Terim´in ilk tercihleri degildi. Fenerbahce bütün oyunculari kaptigi icin, Terim´e bunlar kalmisti

''Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çok geçecek. O zaman konuşuruz.''

Grande Terim'in bu 4 cümleyi İngilizce söylediğine dair söylentiler var.

Yani diyorsun ki futbolcular kendilerine ana avrat düz gidilmesinden hosnut oluyorlar. Taraftara acık dille bunu söyleselerdi her mac istedikleri olurdu. Bizde bu kadar cile cekmezdik.

Terimin tek avantajı Florya'da yeniden bir düzen olur ve Hamit, Nuri, G.Inler, Selcuk Inan gibi bir cok iyi yerli takıma eskiden oldugu gibi gözü kapalı gelir. O konuda müthis bir karizmaya ve isime sahip. Terimin bir diger avantajı cok kaliteli yerlileri tespit ve kesif etmede tam bir ustadır. Gider adı sanı duyulmamıs yerli topcuları ama yurt icinden ama yurt dısından bulur ve rahatca getir.

"efsane" kadro haricinde bana 1 kisi say...

petre, tamas, almaguer vs.. neden kabul etti ozaman ??

saka saka ...bosverelim transferi ve oyunculari ;)

terim'i taktiksel yönden'de zayif buluyorum.

bknz. felipe gibi adami ön libero'ya koyarak bitirmesi.

Felipe´yi önlibero olarak oynatmadi. Kosmadigi icin yolladi. Petre, Tamas, Almaguer de ya tutarsa transferleriydi cünkü rahmetli Canaydin transfer yapamiyordu, beceremiyordu. Taktiksel yönden zayif buluyorsun, ama neden? Ispanya maci, Hirvatistan maci, 2.dönemindeki Juventus maci (Berkant,Cihan,Orhan Ak´li kadro 2-0), Ukrayna maci, Norvec maci, Yunanistan maci. Süper taktiklerdi bence. Terim müthis bir taktisyendir benim gözümde. Herkes motive zart zurt diyor ama bence taktik anlamda büyük hoca Terim

Fatih Terim´in begendigi bir futbolcunun fos ciktigini görmedim ben sahsen. Hatta listesindeki son alternatifler bile fena degildi. Mesela Ömer Erdogan. Canaydin Servet´i alamayinca Terim gitti Ömer Erdogan´i aldi. Belki o dönemde cok basarili olamadi ama bugün kalitesini, kumasini, belli etti. Orhan Ak da Terim´in listesinde son siralardaydi ama cikti elinden geleni yapti. Cok kötü degildi. Gitti Necati´yi transfer etti ve Necati oynadigi senelerde Hakan Sükür´den daha cok gol atmisti. Cok faydali oldu, ve bu adamlar Terim´in ilk tercihleri degildi. Fenerbahce bütün oyunculari kaptigi icin, Terim´e bunlar kalmisti

ömer erdogan servet'i 5e katlar...ama ne yazikki terim getirdigi adamlari geri yolladi.

hepsini harcadi benim gözümde ozamanlar aldigi yerlileri. bir orhan ak'i sol bek yapacagina alt yapidan birisini monte edebilirdi veya baska adam gibi bir solbek alabilirdi...

cihan haspolatli, bu sarp zero bu takimda yillarca hak etmeyerek sag bek oynadi. küfürden beter bu altyapindaki adamlara...

o kadar cok o´sey varki...

kesinlikle yabancı antrenörler için nasıl yabancı topçular geliyorsa, kaliteli yerliler (selçuk inan , hamit ) de fatih terim için bizi daha ön planda tutacaktır...

Rüştü, Fenerde 2.kaleci iken milli takıma alıp bir yıldız haline getirmiştir.

yaninda g.gönül otururken sabri'yi milli takimda ilk 11'de sag bek cikaran adama süpheli yaklasirim arkadas.

kim ne derse desin ...:o

bu adi sani duyulmamis adam'miydi terim'in kesif ettigi. ??

adanaspor'un stari ve tr liginin en iyi yerli golcülerinden belki de en iyisi olarak kabul ediliyordu :o

Bence bazi yerlerde haksizlik yapiyorsun

Fatih Terim Turkiyenin en iyi TD sidir ustune yoktur

Ha Galatasaraya yeniden faydali olurmu olmazmi onu tartisin

amma Fatih terimi tartismaya bu forumda hic kimsenin ÇAPI yetmez

hatta turkiyed hiç bir futbol adaminin ÇAPI yetmez

Rüştü, Fenerde 2.kaleci iken milli takıma alıp bir yıldız haline getirmiştir.

Fenerbahce´de degildi o zamanlar. Antalya´da bir takimdaydi. 3. Lig. 3. Lig´de yedekti hatta. Ümit Milli Takima aldi. Sonra Fenerbahce transfer etti

Mete bence hocaya göre oynuyorlar hatta sistem'in zaman zaman azizliğine upradılar düşüncesiydeyim..Şuun söylim hepsinin gitmesini bende istiyorum.Terim gelirse dediğin gibi gurbetçiler bize gelmeye başlar..En başta Hamit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt