# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

İnşallah doğrudur bu haber.Bende çözümün Fatih Terim olacağını düşünüyorum.Yerli transferinde de mutlaka artı puan olur bizim için.

1.30 dan sonrasina dikkat :) Tüylerim diken diken oldu. Beni böyle gaza getirse, cikar Emre Belözoglu´nun kafasina "flying kick" yaparim macta valla :D

[video=youtube;nzGmmTr5-0g]https://www.youtube.com/watch?v=nzGmmTr5-0g&feature=related[/video]

[video=youtube;up2wWRMlKRM]https://www.youtube.com/watch?v=up2wWRMlKRM[/video]

bilmiyorum yayinlandimi iste videosu aciklamalri

burdan sadeceGalatasaray degil baska yerede transferi soz konusu ola bilir diyede dusune biliriz

Terim Bjk'ye gidiyor..

Bjk Uefa kupasini almak istiyormus..

'Motivasyon tek başına bişey ifade etmez. Bunun psikolojisi, taktiği, mantığı, fizyolojisi, tekniği vs. bir sürü etken bir araya gelirse motivasyon olur. Yoksa olmayan bişeyi nasıl motive edeceksin. İnsanlar diyor ya iyi motive ediyor. Yok öyle bişey'

Fatih Terim'in her zaman başımızın üstünde yeri vardır.

Artık futbol değişti, güzümüz futboluna uygun değil tarzında yaklaşanlar var. Evet doğru. Çünkü Türk futbolu günümüz dünya futboluna uygun değil.

Ayrıca Beşiktaş'a gitse şimdi de gider. Neden bekliyor?

[video=youtube;up2wWRMlKRM]https://www.youtube.com/watch?v=up2wWRMlKRM[/video]

bilmiyorum yayinlandimi iste videosu aciklamalri

burdan sadeceGalatasaray degil baska yerede transferi soz konusu ola bilir diyede dusune biliriz

Söyle birsey var ama. Diyor ki, yakin zamanda daha cok gececek, o zaman konusuruz. Burasi önemli.

- Yakin zamanda daha cok gececek (o kadar gecmesi icin, Chelsea´ye filan gitmesi gerekir Terim´in, Avrupa´ysa eger)

- Buralarda biyerde olmasi lazim, göz önünde olup, adinin daha cok gecmesi icin

Bilmiyorum ben böyle analiz yaptim :) Yanlis da olabilir

Terim Bjk'ye gidiyor..

Bjk Uefa kupasini almak istiyormus..

Bu sene de almak istiyordu :) Terim Türkiye´de calisacaksa, taptigi kulüpte calisir. Galatasaray bu durumdayken ve gelmesini camia olarak isterken, Besiktas´a gitmez Terim. Hepimiz taniyoruz onu. Imkani yok. Kafalari karistirmayalim :) Tanimayanlar icin

Söyle birsey var ama. Diyor ki, yakin zamanda daha cok gececek, o zaman konusuruz. Burasi önemli.

- Yakin zamanda daha cok gececek (o kadar gecmesi icin, Chelsea´ye filan gitmesi gerekir Terim´in, Avrupa´ysa eger)

- Buralarda biyerde olmasi lazim, göz önünde olup, adinin daha cok gecmesi icin

Bilmiyorum ben böyle analiz yaptim :) Yanlis da olabilir

Bize gelecek Onur. Terim'in nasıl bir Galatasaray'lı olduğunu unutuyoruz. Ben bir ara Terim'e kızıyordum. Galatasaray'lılığını belli etmediği için. Mesela Rıdvan nasıl bas bas bağırıyor. Bu Fenerlileri mutlu ediyor tabi. Ben de duymak istiyordum. Tugay'ın imza törenine katıldığı gün acayip mutlu olmuştum.

Ben Terim'in Aysal'ın başkanlığını beklediğini düşünüyorum.

Bu sene de almak istiyordu :) Terim Türkiye´de calisacaksa, taptigi kulüpte calisir. Galatasaray bu durumdayken ve gelmesini camia olarak isterken, Besiktas´a gitmez Terim. Hepimiz taniyoruz onu. Imkani yok. Kafalari karistirmayalim :) Tanimayanlar icin

Aynen. Kulüp bu durumdayken, bize sırtını dönmez Terim.

Bende öyle düsünüyorum kardesim. Zaten netlesiyor artik yavas yavas. 3 adayimiz vardi. Lucescu ve Gerets kulüplerinde mutlu olduklarini ve ayrilmayacaklarini acikladilar zaten. Tek adayimiz var su anda. O da Fatih Terim. Böyle aciklamalar yapmazdi hic Terim. Hic duymadim. Böyle konustuguna göre ya anlasti ya da anlasmak üzere. Bu takim büyük ihtimalle Galatasaray olur, olmali

futbolcuya dayalı düzeni bozmak için 1 numara terimdir.

bende biz durara bjk gitmez diyorum

aklimada bir daha Galatasaraya TD olmam sozude gelmiyor degil

belkide kizginlikla soylemisdir

Gercek Galatasaraylidir Fatih Terim keske 2000 sonu klupten ayrilmamis olup bir kac sene bekleymis diyorum

Bende öyle düsünüyorum kardesim. Zaten netlesiyor artik yavas yavas. 3 adayimiz vardi. Lucescu ve Gerets kulüplerinde mutlu olduklarini ve ayrilmayacaklarini acikladilar zaten. Tek adayimiz var su anda. O da Fatih Terim. Böyle aciklamalar yapmazdi hic Terim. Hic duymadim. Böyle konustuguna göre ya anlasti ya da anlasmak üzere. Bu takim büyük ihtimalle Galatasaray olur, olmali

Millet yaygara koparıyor ya, transfer dönemi geçiyor, planlama yok, hoca belli değil. Tamam bir yere kadar haklılar. Ama bence hoca da belli. Alınacak adamlar da belli. Hatta adamlara beklemeleri falan da söyleniyor. Ben biraz iyi tarafından bakıyorum. Fakat bunun bir nedeni var. Yeni gelecek yönetim zamanının kalmadığını, bir takım şeyleri seçim olmadan önce yapmaları gerektiğini bilmiyorlar mı? Tabi ki biliyorlar. Senden benden baha iyi biliyorlar. Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçecektir.

bende biz durara bjk gitmez diyorum

aklimada bir daha Galatasaraya TD olmam sozude gelmiyor degil

belkide kizginlikla soylemisdir

Gercek Galatasaraylidir Fatih Terim keske 2000 sonu klupten ayrilmamis olup bir kac sene bekleymis diyorum

Tamam dedi ama Milli Takım'ı bıraktıktan sonraki basın toplantısında da 'Ben bir daha Türkiye'de çalışmam demiştim ama bunu da neden dedim bilmiyorum. Kızgınlıkla olabilir' gibi bir cümle de etmişti. Zaten Terim o zaman hem Galatasaray hem Milli Takım çalıştırmak istemişti ama Federasyon izin vermemişti.

Millet yaygara koparıyor ya, transfer dönemi geçiyor, planlama yok, hoca belli değil. Tamam bir yere kadar haklılar. Ama bence hoca da belli. Alınacak adamlar da belli. Hatta adamlara beklemeleri falan da söyleniyor. Ben biraz iyi tarafından bakıyorum. Fakat bunun bir nedeni var. Yeni gelecek yönetim zamanının kalmadığını, bir takım şeyleri seçim olmadan önce yapmaları gerektiğini bilmiyorlar mı? Tabi ki biliyorlar. Senden benden baha iyi biliyorlar. Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçecektir.

Yeter ki bugün önümüz acilsin. Mahkemeden sacma bir karar cikmasin. Zaten 14 Mayis veya 15 Mayis TD´yi aciklar yeni yönetim. 1-2 hafta sonra hersey belli olur. Dedigin gibi alinacak TD de bellidir, oyuncular da bellidir muhtemelen. Ali Dürüst toplantilar yapiyordur Terim´le. Fikirlerini aliyordur.

Yeter ki bugün önümüz acilsin. Mahkemeden sacma bir karar cikmasin. Zaten 14 Mayis veya 15 Mayis TD´yi aciklar yeni yönetim. 1-2 hafta sonra hersey belli olur. Dedigin gibi alinacak TD de bellidir, oyuncular da bellidir muhtemelen. Ali Dürüst toplantilar yapiyordur Terim´le. Fikirlerini aliyordur.

arkadaslar secim olucak 14 mayista hemde

Elbette önce cekip gidip, sonra DÖNECEGIM

[video=youtube;IqjjfrSbgSI]https://www.youtube.com/watch?v=IqjjfrSbgSI&feature=related[/video]

İmparator gelirse, türk oyuncular iyi olur, ama istediği oyuncular alınırsa başarı gelir yoksa başarı beklenmez. Ayrıca rumen sevdalısı diyorlar adama. Arkadaş piyasada bir sürü yıldız, genç ve istikrarlı oyuncular var adam bunları değilde gidip rezil adamları istermi sizce? Eğer ona istediğin adamı alırız derlerse emin olun çok iyi oyuncular ister. İnşaAllah bizim için hayırlısı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt