# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

secim 14 mayista degil 7 mayista olacak bence.cogunluk saglanacak,saglanmali

terim gelirse kaleci konusundaki tavri nolur sizceß yerlimi yabancimi.onur kivraki verirlermi bize:) yada sinan bolati istermi?

insallah tedbir kalkar ve dilara karisinin yüzünü görürürm

artık kulüpte güzel şeyler olumlu hareketler görmek istiyorum bıktım bu kaostan...

Eğer karakterli ve kaliteli 3-4 yabancı alınırsa Fatih Terim bizi uçurur.Yerli konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.Zaten 2. Terim döneminin kötü geçmesindeki en büyük neden yabancıların katkı vermemesiydi.

bugun 10 yaşındaki yeğenim gazeteyi almış sabah kahvaltıda fatih terimi soruyordu.

eee şimdiki 10-18 yaş arası olanlar hep morunhıo hayranı....

bende dedim oo çok sevdiğin morunhıo var ya onun daha düzgün ve karakterli olanı.

--- fatih terim ismi-kariyeri-saha kenarında kulubude duruşu falan filan.....

benim içinde sizin içinde önemli olan ne şu günlerde,

bu örnekten sonra barcelonanın hangi takım olursa olsun kendi futbolunu oynaması ve rakip sadece durdurmak için taktik uygulaması değilmi.

fatih hoca rakibi durdurmaya değil kazanmaya oynar, rakip teknik adam karşısında görsün bakalım fatih terimli bi takımı sadece durdurmaya oynar...

ben galatasarayın kendi futbolunu sadece sahaya yansıtacak bir karekterli futbol oynatacak bir teknik adam istiyorum. sorun 4-3-3 veya 4-4-2 değil sorun takım olarak heryerde olmak....

fatih terimi sadece motivasyoncu gaza getiren diye görenler bunu iyi okusun..

ispanya iki maç- ingiltere 2 maç - arsenal uefa finali - leeds unıte-yunanistan maçı. sadece motivemi?

kazanmak değil türk futbolcusunun ne olduğunu onlara göstermek. oynayarak yenilmek....

faith terim 17 mayıs günü imzayı atar. gerisi hadi hayırlısı olsunn

bundan sonra diyeceği " GÖREYİM BENİM TAKIMIMI, HADİ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN"

2. Fatih Terim döneminde yabancı seçimleri berbattı.Ayrıca maçlarımızı olimpiyatta oynuyoduk.Takım başarıya doymuş durumdaydı.Şu an bunun tam tersi bi durum var.

Tabii önemli.Mesela fener geçen sene şampiyon olsaydı bu sene lige bu kadar asılır mıydı?

Örnek çok. 2006 da zorla şampiyon olduk 83 puanla. Sonraki sene 55-56 mı ne aldık. Ama Teknik adam önemli be hocam. Yani 4 sene üst üste de var. Hoca önemli hocam:D

Grande! dön yuvana be hocamm seninle yine uçacağız..

imparatorla 10 yıllık anlaşma imzalanmalı,futbolcular anlamalı ki gelip geçici olanlar hocalar değil kendileridir,işte o zaman başarının geleceğine inanıyorum işte o zaman herkesin forma için birşeyler yapacağına inanıyorum yoksa bu sene ikinci olduk üçüncü olduk diye hoca yollanmamalı,belki bir sene üçüncü olunur ama sonra 3-4 yıl şampiyon olunur yeter ki istikrar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt