# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

Hey yumurtaya can veren yüce Allah' ım birde takip etsen...

Ne enterasan yorumlar var arkadaş, hay Allah' ım ya. Galatasaray' ı bugün 28 milyon taraftara sahip, avrupada kupa aldırmış, dünyanın tanıdığı ve müslüman aleminin tuttuğu tek takım olmasında en büyük rolü oynayan adamı beğenmiyorlar. Adam bizim TD miz ikende çoğu karanlıktan korkan ergenler, olaya bagggg

Abdullah Avci'nin 'fistik' gibi bir takimi yok. Kafkas'a teklif götürülürse direk kabul eder tipki Avci gibi ama yok Terim olacak illa:90:

Yok, onu kastetmedim orada. Zaten Abdullah Hoca'nın, İBB'de sistemleşmiş bir takımı var, herşey yerli yerinde. O takımı kolay kolay bırakmaz ki geçen seneler, teklifimizi reddettiği söyleniyordu. Şimdiki takıma gelir mi sence? :)

Bu takıma ciddi yerli,yabancı transferler yapılmazsa dünyadaki hiç bi teknik adam şampiyon yapamaz.

bende zaten onu demek istiyorum parasiz bir yonetim gelicekse ha biz gecmisiz basa ha onlar ne farkeder fatih terimi getirdikten sonra, boyla kaliriz rijkaard in arkasinda baktigimiz gibi

Gerçekten çok iyi oynayan bir bjk vardı bu konuda hakklarını veririm ancak birde penaltı rekoru kırmışlardı o sene 90+ larda filan bizimde skorborddan iptal edilen goller eklenincede geride kalmak beklenen şey olmuştu ama geçmiş geçmişte kaldı işte :)
Sergen'in büyük katkıları vardı..Zago-Ronalo ikilisi gidince onlarda bitti..Zagoda o yıllar 2.lugano idi.

Benimde duyduğum 2.başkanlık sıkıntısı olmuş o toplantı konusuda konuşulmuştu ama okadar üstünde durmamıştı kendisi bilemeyiz tabi asıl gerekçeyi ancak çok iyi muhalif olacak buda hepimizin işine gelecek.

Edit: Şimdi hatırladım birde muhalif filan diyorum ama Ünal Aysal danışmanımız olacak listemizde olmasada en önemli danışmaınm benim demişti ligtv deki programda.

kulagimla duyduguma inanirim ben

KOZAK, NEDEN AYSAL'IN LİSTESİNDE YER ALMADI?

Ben Ünal Aysal'ın listesinde görev almak istedim. Kendisine de söyledim. Düşündüm ve karar verdim. Ardından Ünal Bey bir seyahate gitti. Başkanın olmadığı günler iyi değerlendirilmeliydi. Ben de başkan yokken, çok önemli üst düzey 3 yöneticiyle taslak çalışması yapmak için bir araya gelemedim. Ben prensip sahibi bir insanım. Ben, sadece bir konuda bir araya gelemiyorsak devamını da getiremezdim. Ben de çekilme kararı aldım. Ben her zaman Galatasaraylıyım ve bir sıkıntınız olursa yardımcı olurum dedim. Ben şu anda ortaya çıkan listeyi beğenmedim. Çok daha verimli olmaya namzet bir liste yapmak mümkündü. Ama sebebi benim de ayrılma sebebimden ötürü kaynaklandı. Biz başkan dönmeden önce gerekli hazırlığı yapabilecek bir toplantı yapabilseydik, o zaman liste de her şey de çok farklı olurdu."

NTVSPOR

aynen boyle

Yok, onu kastetmedim orada. Zaten Abdullah Hoca'nın, İBB'de sistemleşmiş bir takımı var, herşey yerli yerinde. O takımı kolay kolay bırakmaz ki geçen seneler, teklifimizi reddettiği söyleniyordu. Şimdiki takıma gelir mi sence? :)

Niye gelmesin, Abdullah Avci hayatinin sonuna kadar IBB'de kalmakmi istiyor cidden?

Kosa kosa gelir.

Acik ve net:

Hayri Kozak, bu yönetimden zor adam olur dedi, böyle bir isin icine ben girmem dedi, cikti listeden.

Avcı,Kafkas,Ertuğrul bunların gelmesi için şuan bir ortam yok.Kulüb için ciddi şekilde dağılmış durumda..Oyunculardan ziyade flroyanında tekrar elden geçmesi lazım.

Yanlız beyler şu kötü durumdan bi gerets gelipte çıkaramaz yani her ne kadar terim gelsin diyemesemde şu kötü durumdan tek çıkaracak adam terimdir gelir canavar gibi takım kurar floryayı düzenler disiplini sağlar oynamayan topçuyu bile oynatır yani TERİM gelmeli artık

bende zaten onu demek istiyorum parasiz bir yonetim gelicekse ha biz gecmisiz basa ha onlar ne farkeder fatih terimi getirdikten sonra, boyla kaliriz rijkaard in arkasinda baktigimiz gibi

Orda hemfikiriz zaten.Eğer sağlam bi kadro kurulmayacaksa Fatih Terim gelmesin.Hem o yıpranır hem de boşuna ümitlenmiş oluruz

Bizi, bu krizden kurtaracak sayılı isimlerin başında geliyor Terim. Gelmesi sadece takımdaki havayı iyileştirmeyecek, basının bize cephe aldığı günleri artık geride bırakacağız bence. Çünkü, Fatih Hoca'nın basın üzerinde büyük bir otoritesi var. Öyle kolay kolay takımı yıpratma çalışmaları yapamazlar. Bir başka unsur da transfer konusu. Hamit gibi bir isim gelebilir mesela, Arda kalabilir. Ben sevinirim gelmesine. Zaten bu durumda, kimi bekliyoruz ki? Gerets, gelemem dedi, o olmadı. Luvescu'da, fıstık gibi takımı bırakıp şu Galatasaray'a hayatta gelmez. Abdullah Hoca'da öyle keza. Hayırlısı olsun şimdiden...

dogrudur

bencede ortada baska duzgun aday yoksa terimden baska care yok

2. gelisinden onceki muhabbetlerin aynisini okuyorum forumda

ancak o kurtariri disiplin getirir falan filan

olay kadroda TDde degil

yonetim iyiyse TD cok onemli degil

sacma sapan biri olmadigi surece

Hay allahım sen sabır ver Galatasray taraftarı Bu dünyada kendisine en ulaşılmaz başarıları yaşatan GALATASARAYLI Fatih Terim ismine soğuk bakıyor.Peki sormazlar mı adama sen kimsin sen ne yaptın galatasaray için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt