Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?
HABERTÜRK: AYSAL: BİZİ BEKLE
Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal, teknik direktör listesinin başında yer alan Fatih Terim’in adının beşiktaş ile anılması üzerine İmparator’u arayarak, “Sakın ha. Önce bizimle görüş” dedi.
MİLLİYET: STRATEJİ BELLİ!
(YUSUF KOBAL)
Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile yaptığı toplantıda son üç hafta için özen ve dikkat istedi, yönetim olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini iletti. Sarı-lacivertliler, bundan böyle hakem hatalarını anında eleştirecek, federasyonu yakın takibe alacak.
HÜRRİYET: FUTBOLUN BAŞINA TERİM'İ GEÇİRECEK
Aysal’ın, teknik adam olarak ilk tercihinin Fatih Terim olduğu ve İmparator’u, futbolun başına geçirmeyi planladığı ortaya çıktı. Terim önceki akşam ALS töreninde, “Beni artık daha çok göreceksiniz” diyerek bir anlamda bu konuya sıcak baktığını açıkça ifade etmişti.
AKŞAM: SARI DEVRİM
Mahkemenin kararını açıklamasından sonra Ünal Aysal ve 15 arkadaşı, dün akşam Suada'da bir araya geldi. Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Aysal'ın, yemekli toplantıda 'özlenen G.Saray' planlarını masaya yatırdığı belirtildi. 'G.Saray istediği futbolcuyu alır, istediği teknik adamı da takımın başına getirir' ifadelerini kullanan Adnan Öztürk de, yeni hocanın ismini verdi: Fatih Terim. Öztürk, 'Terim ile her konuda anlaştık. G.Saray ona emanet' dedi.
ŞANSAL BÜYÜKA / AKŞAM
Şimdi G.Saray'da Ünal Aysal ciddi biçimde şanslı görülüyor. Listesinde Ali Dürüst, Celal Gürcan gibi eskiye dayanan isimler var. Bülent Tulun yönetim kurulunda değil ama çok önemli isim. Ben iddia ediyorum Aysal'ın 1 numaralı hocası Fatih Terim. Lucescu, Gerets tercihleri de var ama sanıyorum ki Terim ile görüştüler, hatta prensip anlaşmasına vardılar. 48 saat içinde, bakın iddialı biçimde söylüyorum, 48 saat içinde Aysal ekibinin hocası Terim olacaktır. Seçimi kazandıkları takdirde Fatih Terim iş başı yapar. Zaten Aysal'ın seçimi kazanacağını da düşünüyorum