# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Bu saydıkların sadece Türkiyede ortalamanın üstünde iyi topçulardı. Dünya çapında asla olmadılar. Ama takım olmayı iyi biliyorlardı. Taki para için kulüp satılmaya başlayana dek.

Fatih Terim'e haksızlık yapmayın. O olmasaydı ne Hakan Şükür, ne Ümit Davala, ne Ergün Penbe, ne Hakan Ünsal ne de Okan Buruk kalbur üstü oyuncu olabilirdi.

Karizma teknik adamlar;

1 - Jose Mourinho

2 - Fatih Terim'dir gözümde.

Çözümü sürekli geride arıyoruz mantığını anlamıyorum. Liverpool 18.sıradan 5.sıraya çıkaran liverpool'un efsanevi futbolcusudur.. Bu tarz duyguları, her teknik adam anlayamaz. Su vaziyeti ne rijkhaard, ne Hagi ( yıllarını vermiş olmasına rağmen ) nede şuan Bülent Ünder değiştirebiliyor. Yep yeni bir sayfa, radikal değişiklik ile takımın başına gelebilecek tek adam Terim'den başkası değildir..

Aksini iddaa edenle tartısmaya bile girmeye gerek yok

Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

İmparator'la anlaştık

Mahkemenin kararını açıklamasından sonra Ünal Aysal ve 15 arkadaşı, dün akşam Suada'da bir araya geldi.

Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Aysal'ın, yemekli toplantıda 'özlenen G.Saray' planlarını masaya yatırdığı belirtildi. 'G.Saray istediği futbolcuyu alır, istediği teknik adamı da takımın başına getirir' ifadelerini kullanan Adnan Öztürk de, yeni hocanın ismini verdi: Fatih Terim. Öztürk, 'Terim ile her konuda anlaştık. G.Saray ona emanet' dedi.

Semih Haznedaroğlu NTV Spor'a konuştu. Haznedaroğlu, Fatih Terim'den Eric Gerets'e, Adnan Polat yönetiminden, yeni döneme kadar bir çok konu hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Ya Terim ya Gerets

Galatasaray'da 14 Mayıs'taki Olağanüstü Seçimli Kongre yaklaştıkça heyecan artıyor. Başkan adaylarından Ünal Aysal'ın listesinde bulunan eski yöneticilerden Semih Haznedaroğlu NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Teknik direktörlük için Fatih Terim ve Eric Gerets'in adaylar arasında olduğunu söyleyen Haznedaroğlu, yeni dönem için ise umutlu konuştu.

Semih Haznedaroğlu NTV Spor'a açıklamalarda bulundu

Semih Haznedaroğlu NTV Spor'a açıklamalarda bulundu

"BİR 'OH' ÇEKTİK"

Mahkemede çıkan kararın çok sevindirici bir karar olduğunu söyleyen Semih Haznedaroğlu "Bugün çok güzel bir haber oldu. Ben inanıyorum ki bu kararla beraber binlerce Galatasaray üyesi ve milyonlarca Galatasaray taraftarı bir 'oh' çekti. Çünkü yeni bir dönem başlayacak. Seçimler var, yeni bir yönetim gelecek. Beyaz sayfa açılacak. Bu yüzden herkes mutlu ve ümitli" dedi.

"OLMAYINCA OLMUYOR"

Adnan Polat ve yönetiminin iyi niyetiyle çalıştığını ve güzel işler de yaptığını söyleyen Haznedaroğlu "Galatasaray'da görev yapan bütün başkanlar ve yönetimler hepsi sarı-kırmızılı kulüp için çok iyi çalışmıştır. Ve ben bunları şimdiki yönetim ve Adnan Polat için de söylüyorum. Hepsi iyi niyetli insanlar, Galatasaray ellerinden gelen için her şeyi yapmışlardır. Güzel şeyler de yapmışlardır. Ancak bazen bazı şeyler olmayınca olmuyor." şeklinde konuştu.

"SORUNLARI HALLEDECEK GÜCÜMÜZ VAR"

Seçilmeleri halinde mevcut sorunları çözebilecek güce sahip olduklarını söyleyen tecrübeli yönetici "Bizden başka 1 yada 2 alternatif daha var. Gelen yönetimin 1. planda Galatasaray'ın ileriye dönük başarılarını ve sorunlarını düşünmesi gerekir. Galatasaray'ın oldukça yüklü bir borcu var. Biz hepsiyle mücadele etmeye çalışacağız. Galatasaray'ın gücü ve başkanımızın gücü bunları halletmeye yeter. Tabii ki bu görev bize verilirse." dedi.

Futbol takımının da durumunu değerlendiren Haznedaroğlu "Futbolcular gol yemeyi artık yenilgiyi benimsemiş durumda. Bunu tabii iyi incelemek lazım. Aynı oyuncularla sırf motivasyonla bu iş hallolabilir mi, nasıl motive edilebilir, bu takım eskisi gibi ısıran, mağlubiyeti kabul etmeyen, hücum edebilen eski Galatasaray'a nasıl dönüştürülebilir? Bence bu çok önemli. Bunun üzerinde çok duracağız" dedi

"GERETS DE BİR ALTERNATİF"

Belçikalı teknik adam Eric Gerets'in başarılı olduğu bir dönemde gönderildiğini söyleyen Semih Haznedaroğlu "Gerets bana göre, o zaman yönetim kurulundaydım. Ancak futbola Asbaşkan olarak Adnan Polat bakıyordu. Polat, Adnan Sezgin ile birlikte yaptığı işbirliği sonucunda bana göre Eric Gerets başarılıyken gönderildi. Bu yüzden Gerets bir alternatif" dedi.

"FATİH TERİM BİZDEN DAHA FAZLA GALATASARAYLI"

Fatih Terim'in teklif edilmesi halinde görevi reddetmeyeceğini de belirten Semih Haznedaroğlu "Bir Fatih Terim bizden daha fazla Galatasaraylı. Ona da görev düşebilir. Kabul etmemesi gibi bir durum olacağını düşünmüyorum. Geçen sefer reddetti. Aralarında ne konuşuldu bilemiyorum. Ancak Adnan Sezgin Florya'daydı onun için. Yoksa Yarı yolda bir takım almak kolay değil. Özellikle futboldan anlıyorsan, motivasyonu çok düşük, sakatları olan bir takım alıp yıpranmamayı Fatih Terim herkesten daha iyi bilir diye düşünüyorum. Dolasıyla o da en büyük alternatiflerden biri." diyerek sözlerini tamamladı.

İmparator'la anlaştık

Mahkemenin kararını açıklamasından sonra Ünal Aysal ve 15 arkadaşı, dün akşam Suada'da bir araya geldi.

Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Aysal'ın, yemekli toplantıda 'özlenen G.Saray' planlarını masaya yatırdığı belirtildi. 'G.Saray istediği futbolcuyu alır, istediği teknik adamı da takımın başına getirir' ifadelerini kullanan Adnan Öztürk de, yeni hocanın ismini verdi: Fatih Terim. Öztürk, 'Terim ile her konuda anlaştık. G.Saray ona emanet' dedi.

Kaynak nedir ?

İmparator'la anlaştık

kaynak??

HABERTÜRK: AYSAL: BİZİ BEKLE

Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal, teknik direktör listesinin başında yer alan Fatih Terim’in adının beşiktaş ile anılması üzerine İmparator’u arayarak, “Sakın ha. Önce bizimle görüş” dedi.

MİLLİYET: STRATEJİ BELLİ!

(YUSUF KOBAL)

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile yaptığı toplantıda son üç hafta için özen ve dikkat istedi, yönetim olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini iletti. Sarı-lacivertliler, bundan böyle hakem hatalarını anında eleştirecek, federasyonu yakın takibe alacak.

HÜRRİYET: FUTBOLUN BAŞINA TERİM'İ GEÇİRECEK

Aysal’ın, teknik adam olarak ilk tercihinin Fatih Terim olduğu ve İmparator’u, futbolun başına geçirmeyi planladığı ortaya çıktı. Terim önceki akşam ALS töreninde, “Beni artık daha çok göreceksiniz” diyerek bir anlamda bu konuya sıcak baktığını açıkça ifade etmişti.

AKŞAM: SARI DEVRİM

Mahkemenin kararını açıklamasından sonra Ünal Aysal ve 15 arkadaşı, dün akşam Suada'da bir araya geldi. Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Aysal'ın, yemekli toplantıda 'özlenen G.Saray' planlarını masaya yatırdığı belirtildi. 'G.Saray istediği futbolcuyu alır, istediği teknik adamı da takımın başına getirir' ifadelerini kullanan Adnan Öztürk de, yeni hocanın ismini verdi: Fatih Terim. Öztürk, 'Terim ile her konuda anlaştık. G.Saray ona emanet' dedi.

ŞANSAL BÜYÜKA / AKŞAM

Şimdi G.Saray'da Ünal Aysal ciddi biçimde şanslı görülüyor. Listesinde Ali Dürüst, Celal Gürcan gibi eskiye dayanan isimler var. Bülent Tulun yönetim kurulunda değil ama çok önemli isim. Ben iddia ediyorum Aysal'ın 1 numaralı hocası Fatih Terim. Lucescu, Gerets tercihleri de var ama sanıyorum ki Terim ile görüştüler, hatta prensip anlaşmasına vardılar. 48 saat içinde, bakın iddialı biçimde söylüyorum, 48 saat içinde Aysal ekibinin hocası Terim olacaktır. Seçimi kazandıkları takdirde Fatih Terim iş başı yapar. Zaten Aysal'ın seçimi kazanacağını da düşünüyorum

Özledik ulan :(

[video=youtube;W3HyFjp1cLk]https://www.youtube.com/watch?v=W3HyFjp1cLk[/video]

Cok özledik Imparator´un durusunu. En kisa zamanda kesinlesir ve bayram yapariz insallah

Aysal başkan özlediğimiz,hasretini çektiğimiz Galatasaray'ımızı bize geri getir.. Terim ile Sonuna kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt