# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Adalı 4.5 m.e teklif sunmuş Terim'e, duyumlar alanlar var. Net birşey bilmiyorum tabi ama forzada dönenler bunlar şuan için. Malum adamlar Terim'i istemiyor karışmış ortalık :)

Terim'i muhakkak istiyoruz biz varken bejeke'ye gitmez

İnşallah gelmez, artık yeni bir yüz, yeni bir sima, genç, takıma dinamizm kazandıracak bir adam gelir.

Nasıl bir temennidir bu :) :)

Var mı daha iyi tanıdığın bu kadroyu toparlayabilecek bir t.d. ?

Sadece ismi ile korkulan kaç t.d. sayabilirsin bana ?

Hem sıkılmadık mı artık milyon dolarlık yatırdığımız ve sonu hep ayrı bir hüsran ile biten yabancı t.d.lerden ?

arkadaşlar tweet lerde dolaşan haberlerde fatih terimle kesin anlaşılmış denmekte.

dün yapılan ünal aysal lig radro programında herkesin merakla beklediği soruya. 22 mayıs tarihinde açıklanacak ve anlaşıcağaız dedi. ünal aysal

1- lucescubub anlaşması devam ediyor. böyle bir görüşme var ise bu haberler ortaya çıkar. hem orda lig daha bitmedi.

2-gerets haziranda milli maçı varken bırakacak değil herhalde.

3- diğer yerli teknik adamlar içinde bu olay ortadan kalktı çünkü lig 31 mayıs ta bitiyor.

yani tek isim TÜRKİYEYİ-TAKIMI BİLEN FATİH TERİM DİR. BU KESİN VE NETTİR.

radyodaki programda ekip işidir yalnızca teknik adam olmayacak deniliyorsa sorumlu olarak. bunun manası açıkça belli

ben futbola yönetimden görevlendireceğim isimleri atarım. onlar futbolun başındaki yöneticiler olur. onlar belirler bazı şeyleri son kararı bana ve yönetime getirirler. galatasaray ismini tanıtmakta ve bazı planlamalarda futbolla ilgili profesyonellere bırakacam demek istedi. transfer konusunda çalışmalar-hazırlıklar vs vs bu bir ekip işidir.

futbolun ve metin oktay tesislerinin iç işleri teknik adamın

transfer-reklam-sponsor vs gibi işler profesyonellerin dedi.

bu tarz konuşmalardan başka anlamlar çıkartmak anlamsızdır bence.

22 mayıs ta açıklanacak ve türkiyeden olacak denilen bir isim varsa. bu anlaşmaya varıldığını sadece seçim sonucları beklediklerinin göstergesidir. anlaşma var ama isim açıklmak yok.

tranfer görüşmeleride fatih terim üzerinde yapılmakta. seçilmemiş biri direk konusmaz herhalde. teknik adamı ön çalışma yapar haziran ayındatüm anlaşmlar yapılır bu kadar basit. 3 senedir neleri bekledik neler çıktı- biraz sabredleim önmüzde sadece 1 ay içinde herşey netleşecek. umut taşımaya devam edeelim.

Ergun Gürsoy LigTV´ye baglandi simdi. Helvaci ve Kiran´a cok agir konustu. Ikisini de ciddiye almiyor üyeler dedi. Birisi ilerisi icin kendine yer edinmek icin cirpiniyor, birisi de her secimde kendi reklamini yapmak icin ortaya cikiyor dedi. Ikisini de ciddiye almamiz mümkün degil.

Galatasaray düzelecek mi? sorusuna da, "kesinlikle düzelecek, 96 ruhu geri dönecek" dedi. Bence Terim mesaji verdi

floryada disiplinle 1996 ruhunda doğdu avrupa fatihi takım

1997 yılında futbol olarak gerekli oyuncular devam edilip gerekli mevkilerine yabancı transferleri yapılıp yenilmez armada yapıldı.

1998 başarı sadece türkiyede değil avrupayıda dize getirelerek devam edilmeye. değişmez oyunculardan oluşan takım olgusu yaratıldı.

1999 işte disiplinin-güvenin-çalışmanın ve inanmanın yılıydı. yönetimce-teknik direktör ekibi ve futbolcularıyla tam bir birlik sağlandı. kendi taraftarı değil sadece dünyada desteklenen müslüman ülkeler-gurbetçiler-ırk-renk-din gözekmeksizin bir türk futbol takımının başarıya ulaşmasına kimse engel olamadı..

yani önce disiplinle başlayacaksın

çalışmalar-takım kadrosu oluşturma

oluşan takımın devamlılığını sağlayıp öz güvenelri üst seviyeye getirmek

tüm camia ve taraftar olarak kitlenip en üst düzeyde başarıya koşmak inanmak

yerli teknik adamla başarı gelir. çünkü ne istediğimizi bile teknik adam gerek. eğer sadece yabancılarla olsaydı bakınız görün. büyük takımların kadorsuna mancester-barcelano-porto-inter-milan gibi takımlarında hep üst seviyede kendi ülkelerini oyuncusu mevcuttur.

bu ülkede kendi değerlerini blen teknik adam yegane fatih terimdir. sadece bir teknik adam değildir sonuna kadarda galatasarayın evladıdır. evladlar veya büyükler hata yapamazmı yapar.

2.dönemde bizi zarara soktu diyenlere

1996-2000 yılında ne kadar kadar transfer yaptıki?

uefa yı getirdiğindeki galataasaray ismini dünyada duyurması veya maddi olarak etkisini ne kadar parayla ölceceksiniz.

bazı yorumları yaparken dikkat edelim. ihanet etmiş gibi söylemlerde bulunmaktansa gelecekte neler yapacak bunun üzerinden yorumlayalım.

bizim savunduğumuz ünal aysal ve ekibini futbolda başarı için her türlü elinde geldikçe yapacakları yapıyı oluşturmasında tek adaydır.

eğer ünal aysal ve ekibi fatih terimi getiriyorsa bu ekibin iyi çalışmasından doğacak sonuçları göreceğiz.

ünal aysal-fatih terim ve sonunda iyi bir kadro kurulduğunda disiplinli-koşan-pas yapan-yenmek için 90 dakika oynayan- galatasaray adına yakışan futbolu bize izleteceklerdir. herhalde bu saydıklarımın tersini yapmak için aday gösterilmiyorlar veya tercih edilmiyorlar diyemeyiz.

lütfen artıkk 14 mayısı bekleyip

ne yapacağını bilen bir yönetim ve başkanın çıkıp gerekli icraatlarını yapmasını bekleyelim.

F.Terim GS hayirli olsun!

imparator,imparatoooooooooooooooor

[video=youtube;IqjjfrSbgSI]https://www.youtube.com/watch?v=IqjjfrSbgSI[/video]

Beyler gelecek yönetim mali olarak belki de Galatasaray tarihinin en güçlü yönetimi olacak.Bi de Terimi eklersek heyecanlanıyorum arkadaş.Aslantepenin cehennem olacağı günler yakındır.Galatasaray diyince herkesin tüylerinin ürpereceği günler yakındır.Şunları yazarken bile Allah Allah diye bağırasım geldi.:D

070520110911395740375_3.jpg

Haberde yanıtı aranan soru şu;

“Terim Galatasaray’da patronluğu kabul ederse, bu ikiliden hangisi ile çalışacak?”

Fazla söze gerek yok.

Terim’in yerinde siz olsanız, idealist iki teknik adam arasında tercih yaparken, bilgi ve deneyimin yanında hangi artıları göz önünde bulundurursunuz?

Buradaki yanıt, elbette iki şıklı.

Benim fikrim mi?

Bildiğimiz, tanıdığımız, yaşam tarzı, felsefesi ve başarıları ile adının önüne “imparator” unvanını yazdıran Terim, kuşkusuz “Kafkas” der!

Liderlik Terim’in doğasında var.

Avcı dikkatle, ancak müthiş bir öz güvenle Terim’in söylediklerini kaçırmamaya çalışıyor. Elleri cebinde rahat görünüyor.

Üçüncü aktör Kafkas.

Beden dili ve yüz ifadesi, karşısındaki insana duyduğu saygı ve hayranlığı yansıtıyor. Ellerini ceketinin altında birleştirmiş, Terim’in gözlerinin içine bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt