Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk defa bir maçtan korkuyorum.. puandan fazlasını kaybetmeyiz inşallah

En çok hocaya güveniyorum. Böyle çetrefilli yollardan defalarca geçti, yine geçer. Ensesinde rakipler varken defalarca final maçlarına çıktı ve başardı, yine başarır. Son düzlükte takımın kenetlenmesini üst düzeye çıkartır, başımızda Terim olmasaydı şampiyonluğa bu kadar inanmazdım.​

Maicon u çıkar hocam.. 2 maçtır bizi yakmaya çalışıyor adeta. Herif eşek beyni yemiş sanki, iyice aptala bağladı.

Sokayim yapacağın değişikliklere. 20 sene öncesinin kafasıyla değişiklik yapıyor.

Fazla forvet alınca gol atacagını sanıyor cag dışı herilf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Degisiklikleri ile bi macı daha verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca ligin ilk yarısındaki 11 haftaya göre 4 puan gerideyiz. Artık 2 maç kaldı geriye. Fener deplasmanının belirli bölümleri hariç takıma dokunuşun pek olmadı. Bu 2 maç ile farkı hissetirmen lazım ki biz şampiyon olalım sen de adaletsizce yabancı hocalara yapılan muameleyi haklı çıkar.

Her hafta sacma sapan degisikler yapiyorsun.

Devamli 2li forvet'e gecme istegin oluyor, orta saha bozuluyor, arkadas olmuyor iste olmuyor.

Sinan sol kanad oyniyamaz, neyin artistligi bu.

Garry sag kanadi tam otobana cevirmeye basladi, direktif verip yer degistirip batirdin yine.

Eren'i oyuna almanın mantığı nedir Allah aşkına hoca? Senin 26 gollü gol kralı santraforun var o bir şey yapamamış da Eren denen öküz ne yapabilir? Çift santrafora dönünce gol bulma ihtimalim artar düşüncesi milattan öncede kaldı hoca sen ne yaptığını zannediyorsun ha mal mısın? Sinan neden sağda değil de solda oynadı? Feg'i ortaya Sinan sağa Garry solda oynayacak şekilde devam edecektin işte.

Şampiyonluk gitti mutlu musunuz?

Belhanda yerine Rodriguezi çıkarıp. Belhandayı sola yaklaştırsaydın. 0-3 falan almıştık maçı hocam. Umarım haftaya başakşehir maçında kendini affettirirsin.

Bugun sinifta kaldin hoca. Belhanda bu takimda oyundan cikmaz, Rodrigues Selcuk Feghouli'nin bok gibi oynadigi bir macta Belhanda cik-maz.

Hoca buradan şampiyon yapacaksın başka ihtimali düşünemiyorum güveniyoruz halen sana hiçbir şey bitmiş değil inancımız tam.

Kimse niye ereni aldı diye sormasın.terimşn mantığı bu ne kadar forvet olursa o kadar gol atacağını sanıyor.3.döneminde de çok defa burakın yanına umutu aldığını pek çoğunuz hatırlar.takımda kreatif oyuncu yok bizi gol pozisyonuna sokacak adam yok.gidip belhandayı çıkarıp ereni alıyor.adamdaki mantık bu işte.böyle takıma böyle td ne denir ki

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen hocamisin be.
Eren gibi vasıfsız birini oyuna alarak yarım saat 10 kişi oynattın.
Tek pas verebilen belhandayi çıkardın.
ÇiZgiye inip İçeri yerden top yollamak için tek adam olan rodrigesi oyundan aldın.

Şimdi düşünüyor acaba nasıl tüpçü'ye haber gondersem de beni tekrar elemanı yapsa.

Aysal başkanım sana en güzel cevabı tekmeyi atarak vermişti umarım sezon sonuda bir daha dönmemek üzere yine tekmeyi yersin.
Defol git artık düş yakamizdan.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Hoca bugün yaptıgı facia hatayı telafi etmeli.Kredisi çoktur eyvallah.Hata yaptıgındada konusulacaktır.Bugün maçı eliyle vermiştir.Ders olsun kendisine.

Yeter artik su selcuk sevdan. Donk oynadi kisa süre icinde selcuk dan cok daha verimli oynadi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt