Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lakayıt futbolcularla gene de iyi iş çıkarıyo ,elinden geleni yaptı hoca.sonuna kadar arkasındayız.

Hoca geldiğinden hiç biri şeyi geliştiremedi. Tudor deplasmanlarda kötü diyordunuz ama adam Trabzon,Başakşehir,Beşiktaş,Malatya'ya yenildi.

Terim ise Sivas,KPaşa,Gençlerbirliği. Kayseri maçında da ikinci yarı rakip tek kale oynadı neyse ki beceriksizlerdi. Duran top sorunu hala ve hala sürüyor. Bugün en az 2 tane net kafa vurdurduk ama atamadılar.

İkinci yarı başında iyi kötü baskıyı kurmuşken Belhanda-Eren değişikliği yaptı ve bütün baskı sona erdi. Fener deplasmanı hariç tek iyi hamlesini hatırlamıyorum.

Bu mağlubiyet hocaya yazılır,1.90 m.lik 3 stopere kanattan orta yapmakla bu maç kazanılamazdı,ortadan pasla delecektin gerçi düşünmüştür de belhanda falan kim vuracak topa gerçi.Canı sağolsun şampiyonlukta kaldıysak bu Fatih Hoca sayesindedir Tudorcu embesiller bulaşmasın hocaya

tek eleştirim hocam sinan gümüşü daha cok kullan ve sinanı gomisle kullan.yolun acık olsun

Belhanda değişikliği yerine Fegholi çıkması gerekirdi kesinlikle.

Takımın bu deplasman fobisine fatih hocada çare bulamadı ise kimse bulamaz.
feghouli cıksa neden feghouli cıktı diyeceksiniz.bu işler böyle abi.dengesiz oyuncuların olunca normal.ama sinanı kesinlikle daha cok kullanmalı ve daha erken almalı oyuna .net
Fegholi çıkarsın Rodriguezi çıkarsın bilemedim Selçuk ama bu adam en son çıkacak kişi.

Yapması gereken iki hamle vardı biri Rodriguez ile Sinan değişikliği diğeri de Selçuk ve Donk değişikliği

Ama oyunu okumaktan bihaber olan teknik direktörümüz maçı çözmek için müthiş bir hamle yapıp Belhanda Eren değişikliği yaptı

İşte maçı ve haliyle şampiyonluğu orada verdik

Daha da dikiş tutmaz

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen bi açıklamasını gördüm kanser oldum buda hamzaya bağladı, Ben gelmesem belkide selcğu göndereceklerdi diyo valla senide onuda göndeririz hocam gitmek zorunda hiç yerli sevicilik yapma yapacaksan bu iş olmaz. Selçuk kim ? vasfı ne halen niye bu takımda diyeceğine geleceğine zemin hazırlıyor resmen seneye göztepeden sabride dönerse hiç şaşırmayın.

Fegholi çıkarsın Rodriguezi çıkarsın bilemedim Selçuk ama bu adam en son çıkacak kişi.
feghoulinin ne zaman ne yapacagı belli değil.çıkmamasına o yüzden bişey diyemiyorum.kaısmpaşa macında feghouli cıkcınca da laf etti herkes.

Daha önümüzde Alanya,Akhisar,Göztepe deplasmanları var. Herkes hala Başakşehir,Bjk maçlarını düşünüyor. Asıl zorlu olan bu üç maç.

İçeride zaten en kötü olduğumuz Konya maçında bile bir şekilde kazandık ama bu üç maçı da kesin kazanırız diyemiyorum.

Hocam şu Eren’i alıp top şişirme olayını bırak artık. Aynisini Paşa maçında denedin olmadı, yine ne gerek vardı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seninleyiz hocam
sıkıntı tınne

HEPİNİZİ KANIRTACAĞIZ :)
KİMSE RAHAT OLMASIN

Geçen bi açıklamasını gördüm kanser oldum buda hamzaya bağladı, Ben gelmesem belkide selcğu göndereceklerdi diyo valla senide onuda göndeririz hocam gitmek zorunda hiç yerli sevicilik yapma yapacaksan bu iş olmaz. Selçuk kim ? vasfı ne halen niye bu takımda diyeceğine geleceğine zemin hazırlıyor resmen seneye göztepeden sabride dönerse hiç şaşırmayın.
Elindeki mevcut topculara bakilirsa Donk ve Selçuk şu an için gayet iyi

modern futbolla alakası kalmamış bir teknik direktör eskisinin heyezanları,bu adam biririnci dönemi dışında Galatasarayı batıranların başındadır,yaptırdığı transferler ,uzattırdığı sözleşmeler incelensin çöpe atılan paralar ortaya çıkarılsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt