- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
lakayıt futbolcularla gene de iyi iş çıkarıyo ,elinden geleni yaptı hoca.sonuna kadar arkasındayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş 1-11 26 puan 18-28 19 puanDüzelteyim. İlk 11 hafta Tudor 26, Terim 22 puan.
Fegholi çıkarsın Rodriguezi çıkarsın bilemedim Selçuk ama bu adam en son çıkacak kişi.feghouli cıksa neden feghouli cıktı diyeceksiniz.bu işler böyle abi.dengesiz oyuncuların olunca normal.ama sinanı kesinlikle daha cok kullanmalı ve daha erken almalı oyuna .netBelhanda değişikliği yerine Fegholi çıkması gerekirdi kesinlikle.
Takımın bu deplasman fobisine fatih hocada çare bulamadı ise kimse bulamaz.
feghoulinin ne zaman ne yapacagı belli değil.çıkmamasına o yüzden bişey diyemiyorum.kaısmpaşa macında feghouli cıkcınca da laf etti herkes.Fegholi çıkarsın Rodriguezi çıkarsın bilemedim Selçuk ama bu adam en son çıkacak kişi.
renktaş 1-11 26 puan 18-28 19 puan
Hesaplıyorum 22 çıkıyor![]()
Elindeki mevcut topculara bakilirsa Donk ve Selçuk şu an için gayet iyiGeçen bi açıklamasını gördüm kanser oldum buda hamzaya bağladı, Ben gelmesem belkide selcğu göndereceklerdi diyo valla senide onuda göndeririz hocam gitmek zorunda hiç yerli sevicilik yapma yapacaksan bu iş olmaz. Selçuk kim ? vasfı ne halen niye bu takımda diyeceğine geleceğine zemin hazırlıyor resmen seneye göztepeden sabride dönerse hiç şaşırmayın.
Yav ilk yarı 35 puanımız vardı.Neyi zorluyorsunuz anlamıyorum ki.7 galibiyet 1 beraberlik var kaç yapar hesaplarenkdaş 18. haftada 38 puanımız varmış 28. haftada 57 puan var.
Geçen bi açıklamasını gördüm kanser oldum buda hamzaya bağladı, Ben gelmesem belkide selcğu göndereceklerdi diyo valla senide onuda göndeririz hocam gitmek zorunda hiç yerli sevicilik yapma yapacaksan bu iş olmaz. Selçuk kim ? vasfı ne halen niye bu takımda diyeceğine geleceğine zemin hazırlıyor resmen seneye göztepeden sabride dönerse hiç şaşırmayın.
18. Haftayı niye eklemiyorsun ki? Bizim ligde bir devre 17 hafta. Devreyi 35 puanla kapattık.renkdaş 18. haftada 38 puanımız varmış 28. haftada 57 puan var.
Yav ilk yarı 35 puanımız vardı.Neyi zorluyorsunuz anlamıyorum ki.7 galibiyet 1 beraberlik var kaç yapar hesapla