Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden donk ile başlamadı rodrigez e neden katlandı sinanı neden daha önce oyuna almadı linnes varken mariano denilen adam neden oynuyor bu kadarmı görmüyorsun kardeşim yahu.

Bugün saçmaladi ama gelecek 2 maç çok önemli olacak

Bu maçlarda hatalar yapmaz inş

Hoca bu takım sene başından beri kötü deplasman karnesine sahip, eyvallah.
Bu sezon böyle gidecek, değiştiremem dedin, ona da eyvallah da.

Bu takım deplasmanda neden ruhsuz ruhsuz takılıyor? Maça 2-0 önde mi başlıyoruz sanıyorlar? Sen kenardayken bir takımın ortaya karakter koyamamasına şaşıyorum!

Belhanda değişikliği yerine Fegholi çıkması gerekirdi kesinlikle.

Takımın bu deplasman fobisine fatih hocada çare bulamadı ise kimse bulamaz.

Ereni bir daha oynatma. Sinani forvet olarak oynat. Tolgayi oynat bilmem ne kimi oynat.

Hocam maç kötü giderken çift forvete dönme, hele forvetlerinden biri Eren ise hiç deneme. Selçuk ve Belhanda'dan en az biri oyunda kalmaliydi, ikisi de çıkınca başı kesik tavuğa döndük bu adamlar ile set oyunu oynayabilirsin.

Sinan kanat değil forvet hocam. Forvet’i ikileyeceksen Eren’i değil Sinan’ı al. Futbol zaten Eren’i bırakmış. Bırakmasa bile Gomis ile “tarz olarak” aynı tipte adamlar. En azından forvetlerin biri hareketli, araya kaçabilecek, daha çabuk bir adam olsun.

Eren'i forvette uzun toplar için deneyeceğine Maicon'u forvet oynat, daha iyi. En azından Maicon kafayla top indirir, pozisyon yaratır. Fernando'yu çek geriye, emniyet supabı. Donk'la da orta saha üstünlüğü ele al. Şunu yapmamasına çok şaşırdım son 15 dakika. Maicon geride, Fernando yorgun hala göbekte, Donk ilerideydi. Maicon topu kaptırdı, Fernando'nun fiziği el vermedi, golü yedik. Gerçi maçın ikinci yarısında az sabırlı olsaydık ve Belhanda oyunda kalsaydı, iyi kötü bu takım pas yaparak rakibin kilidini açabilirdi. Eren tercihi yerine, Sinan'la başlansaydı çok daha iyi olurdu. Sinan'ı kanatta değerlendirmek hata. İyi kötü Yasin'e de şans verilebilirdi.

Eren ve Gomis ikilisi ile hiçbir zaman etkili olamadık.Bunu görmemesi rezilliktir.

İkinci yarı başındaki düzeni biraz daha tutmalıydı. Değişiklikler hem yanlış oldu hem de azıcık da olsa yakaladığımız akıcılığı yitirdik. Feghouli bu kadar berbatken Belhanda çıkmaz. Eren-Gomis ikilisi de olmuyor, olmayacak da. Son 5-10 dakika karambol oluşturmak için denenebilir ancak. İkili oluşturacaksak Sinan-Gomis daha mantıklı olabilir.

Dengemiz bozulmasa bu maçı kazanmasak da kaybetmezdik. Değişiklikler ayarı bozdu.

Ligin kalanında bence ikinci yarıya başladığımız şekilde oynamalıyız. Feg sağda olmuyor. Muhtemelen solda da olmayacak ama Rodrigues sağda iyi. En azından bir tarafımız sağlam olur.

bugun çok çok kötü oynayan oyuncular vardı ama sahadaki hakiki bidon maicon,feghouli ile birlikde kendisi idi,Galatasaray kongresindeki emektar üyeler neyse kendiside teknik anlamda odur...

Hoca verdi maçı maalesef. Panik yaptı çok erken Eren hamlesi yaptı. Eren yerine Sinan'ı sokmalıydı. Sinan'ı sola atınca kayboldu gitti adam. Garry ve Belhanda'yı çıkarmakta hataydı. İkisi de kötü olsa da Belhanda aradaki pas trafiğini sağlıyor. Ben bu adamı beğenmiyorum ama 3. bölgeye top taşıdığı gerçeğini değiştirmez. Garry'de hızlı oyun için gerekliydi. Kontra golü geliyorum dedi zaten maçı 2 stoperle oynuyorduk Maicon'da olmadık yerde pas atmak yerine çalıma girince golü yedik.

Hatalarından ders al artık hoca. Başakşehir maçında taktik maktik yok moduna girebilirsin. Biz taraftar olarak o maçı aldıracağız sana.

geçen devre ligin ilk 10 haftasında 26 puan toplamışız tudor ile ft ile 19 puan toplamışız imparatoreeeeeee :hat::hat:

Fatih Terim'in taktik anlayışını eleştirmek istemiyorum, haddime değil ancak uzun boylu adamı koy ileriye, geriden şişir taktiği artık eskilerde kaldı.

Belhanda değişikliği yerine Fegholi çıkması gerekirdi kesinlikle.

Takımın bu deplasman fobisine fatih hocada çare bulamadı ise kimse bulamaz.
feghouli cıksa neden feghouli cıktı diyeceksiniz.bu işler böyle abi.dengesiz oyuncuların olunca normal.ama sinanı kesinlikle daha cok kullanmalı ve daha erken almalı oyuna .net

Eren-Gomis ikilisi uyumlu degil.Cift forvete donmemek lazim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt