Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hagi de zaman zaman solda oynardı kaka gelse o da solda oynardı. oyuncuyu böyle serbest oynatabilmek için kaka da kaka demiştir belki zamanında. o dönemin selçukuda bi zahmet kesilmesin reis. adamın biri milli takımda selçuku aziz istedi diye oynatmıyorken iç savaş cıkıyordu ülkede azdaha. kadıkoyde taraftar zorla selçuku milli maçta oyuna aldırıyordu.Basın önünde demedi renktaş ama Kakayı istiyordu, istediği olmayınca Sneijderi sol kanata çekti Selcuğu kesmemek için. Kaka gelseydi Kakayı sol kanat oynatırmıydı? Istediği olmayınca inat yapıyor.
Renktaş iyi güldüm yorumların şahane bu arada.
Renktaş ben farklı birşeyden bahsetmiştim. Sneijder Drogba saygı duyabilir. Ben karakterinde bulunan inatcılığı konuştum.
Sende haklısın renktaş ama hoca inatcılığından vazgeçmeli bazı konularda. Sinanın ve Ahmetin oynamasını kimse açıklayamaz. Istikrarla da açıklanmaz, 2 maç kazandık diye istikrar diyen hayal dünyasında yaşıyordur renktaş. Hocamız hayal dünyasında yaşamaz genelde. Hayallerin bittiği noktada hocanın gerçekleri başlıyordu hep.hagi de zaman zaman solda oynardı kaka gelse o da solda oynardı. oyuncuyu böyle serbest oynatabilmek için kaka da kaka demiştir belki zamanında. o dönemin selçukuda bi zahmet kesilmesin reis. adamın biri milli takımda selçuku aziz istedi diye oynatmıyorken iç savaş cıkıyordu ülkede azdaha. kadıkoyde taraftar zorla selçuku milli maçta oyuna aldırıyordu.
Her başarı sonrası gereksiz şekilde inatlaşıyor, ego yapıyor. 2011de müthiş oynatmıştı takımı, ligi ezmiştik. Ardından Drogba, Sneijder gibi isimler teklif edilince bende Selçuk var diyerek istemiyorum demişti, Sneijderi sol kanat oynatmıştı. Drogba geldiğinde bile Burak var diye tek forvet oynatmamıştı.
Hatırlayın, hep böyle inatcılık yapıyor ve bir süre sonra her yönetimle kavgalı şekilde ayrılıyor. Ben buna anlam veremiyorum, ne gerek var hoca?
Bu sene inatcılığı şu şekilde: Feghouli gitmedi oynatmam Sinan kötü olsada, yönetim forvet almadı inadına Ereni oynatacam meselesi.
Renktaş ben farklı birşeyden bahsetmiştim. Sneijder Drogba saygı duyabilir. Ben karakterinde bulunan inatcılığı konuştum.
Hoca Drogba'yı istemiyorum demedi. Sneijder'i istememişti. Kaka ve Diego'yu ve daha sonra Hasan Şaş'dan öğrendiğimiz üzere Tadic'i istemişti.
Burak'ı başlarda kesmemesi normaldi zira adam CL maçlarında 8 gol atmıştı. Ama bu kredisi çok uzun sürdü.
2011-12 yılındaki oyun sonra hiç oynanamadı malesef.
Sneijder'in gelip orta saha düzeninin bozulması, Elmander'in sakatligindan sonra eski formuna kavusamamasi ve engin baytar'in haksiz yere 10-12 mac ceza alması buna en büyük etkendi maalesef.