- 23 Aralık 2008
- 65.453
- 63.403
- 5.103
hocayi elestirenleri keserim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.
Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.
Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.
Örnek:
- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada
Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?
Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?
Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.
Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.
Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.
Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.
Örnek:
- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada
Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?
Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?
Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.
ah be o sezon da Uefa sakatlanmisti, Real maçlarına semih-dany ikilisiyle cikmistik yanilmiyorsamOrda iki kritik etken vardı. Biri hocanın ilk yıl gösterdiği tavrın değişmesi. İkincisi ise Elmander ve Ujfalusi'nin kaybı. O sistemin çok önemli parçalarıydılar.
yahu bizim bile sirazemiz kaydı bu beceriksiz yönetim yüzünden, ben bile doğru düzgün uyuyamadım sinirden, moralim acayip bozuktu, bir de hoca'nin ruh halini düşünsene?!Şuan Arsenal karşısındaki Cardiff'e bak hoca. Adamlar geri bile düşseler nasıl oynuyorlar bak. Takımı nasıl rezil ettiğine, nasıl yönetemediğine bir bak.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahaşkına dalga mı geçiyorsunuz?Daha evvel belirtmiş birkaç tepki almıştım. Tekrar belirteyim. Fatih hocam canımız kanımız lakin ki bu transfer işlerinden anlamıyor. Fatih Terimin yanına Albayrak da eklenince böyle oluyor. Tudor rezil bi hoca olmasına rağmen eksikleri güzel belirlemişti. Nokta oyuncular alınmıştı birkaçı tutmamasına rağmen. Hocama kadroyu kurup vereceksin egosunu kenara bırakıp en iyi futbolu oynatacak.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cünkü kaka geliyordu o zaman . kaka mı sneijdermi . tabikide kaka .Terim Sneijder'i istemiyordu evet ama Drogba'yı istememe gibi bir durum yok.
Argümana bak. Tudor dediğin adam o kadroyla maç kazanmasını geçtim, gol atamıyordu.Evet tudorun takımıyla sampiyon oldugu ıcın sevındıgım dogrudur
Fazla erotik.