Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim Sneijder'i istemiyordu evet ama Drogba'yı istememe gibi bir durum yok.

Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.

Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.

Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.

Örnek:

- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada

Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?

Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?

Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.

Fatih Terim ile tudor’u bir tutulamaz, hatta hiç bir teknik direktörün bu camiada onun kadar kredisi yoktur. Tudor daha defansdan top çıkarırken adam ülke futboluna kupa topluyordu ?

Arsenel için Venger, manu için ferguson , milan için ancolotti neyse Galatasaray için Terim odur.

Bu kadar kolay eleştirdiğiniz adamın , bu ülke futbolunda ve diğer rakip camialarda bir dengi daha yoktur.

Gerçekleri tarih, tarihide Galatasaray yazar.

Sevsenizde sevmesinizde 90 dan sonraki Galatasaray ve ülke futbolu tarihini FATİH TERİM yazmıştır.

Arkadaşlar yangın yerine çevirmeye gerek yok. Müsterih olun. Fatih hocam en iyisini bilir. Tudorla kıyaslayanlar olmuş esasın da Tudor iyi hocaydı zaten...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.

Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.

Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.

Örnek:

- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada

Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?

Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?

Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.

Seçici irkçılıga gerek yok. Maiconun Ahmetten daha çok elestirilmesi, gollerde daha büyük hata yaptigi yüzündendir. Ayrica, insanlar hakli olarak Maicondan daha iyi oynamasini bekliyorlar. Adam 8m avroya alindi ve tecrübeli biri. Ahmet ise 2-3m avroya alindi ve tecrübesiz. Onyekurunun daha çok elestirilmesi sürekli yanlis pas hatalar yapmasi ile alakali. Bunun yerli veya yabanciyla alakali degil her ne kadar yabancilari magdur etmek istiyorsan.

Gayet normal aslinda. Mesela zamaninda Ferguson kötü sezon geçirseydi taraftar yine de sabirli olurdu. Onun yerine gelen Moyes ise siçip batirdi ve taraftar ve medya tarafindan yuhalandi. Biri Utd efsane digeri newbie. Ayrica, Igor Tudor büyük maçlarda basarili olmak için bir sürü zamani oldu ama sürekli bizi ve kendisini hayal kirikliga ugratti. Her seyin bir limiti var.

Son düzenleme:
Takım kötü de hoca sende formsuz sun evinde çift ön libero küçük takımlara deplasmanda sadece Fernando ile çıkıyorsun
Transfer olmadı eyvallah lakin bu kadar lakayit takım olamaz resmen golleri izlediler

Şuan Arsenal karşısındaki Cardiff'e bak hoca. Adamlar geri bile düşseler nasıl oynuyorlar bak. Takımı nasıl rezil ettiğine, nasıl yönetemediğine bir bak.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam gözünü seveyim kes artık şu Belhanda 'nın cezasını

Tamam takımda bir sürü kötü oynayan adam vardı başta Maicon ve Eren olmak üzere ama Belhanda 'nın yaptığı kabul edilebilecek bişey değil üstelik bu 1 değil 2 değil yaptığı sorumsuzluk ...

Orda iki kritik etken vardı. Biri hocanın ilk yıl gösterdiği tavrın değişmesi. İkincisi ise Elmander ve Ujfalusi'nin kaybı. O sistemin çok önemli parçalarıydılar.
ah be o sezon da Uefa sakatlanmisti, Real maçlarına semih-dany ikilisiyle cikmistik yanilmiyorsam

her sezon saçma sapan bir aksilik illa cikiyor

bundan önce de Uefa kupasını yeniden kazanacaz diye düsünürken, adnan polat hirbosu devre arası Meira'yi satip, yerine stoper almamisti

Şuan Arsenal karşısındaki Cardiff'e bak hoca. Adamlar geri bile düşseler nasıl oynuyorlar bak. Takımı nasıl rezil ettiğine, nasıl yönetemediğine bir bak.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu bizim bile sirazemiz kaydı bu beceriksiz yönetim yüzünden, ben bile doğru düzgün uyuyamadım sinirden, moralim acayip bozuktu, bir de hoca'nin ruh halini düşünsene?!

tabiki mental olarak takimi ve kendini daha iyi hazirlamaliydi lakin saha disinda çok ağır bir mağlubiyet aldık ve psikolojik olarak tüm camia çökmüştü o gün.

Daha evvel belirtmiş birkaç tepki almıştım. Tekrar belirteyim. Fatih hocam canımız kanımız lakin ki bu transfer işlerinden anlamıyor. Fatih Terimin yanına Albayrak da eklenince böyle oluyor. Tudor rezil bi hoca olmasına rağmen eksikleri güzel belirlemişti. Nokta oyuncular alınmıştı birkaçı tutmamasına rağmen. Hocama kadroyu kurup vereceksin egosunu kenara bırakıp en iyi futbolu oynatacak.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahaşkına dalga mı geçiyorsunuz?
Adam santrfor ve stoper istiyorum dedi.. hala nokta transfer diyorsunuz.. para yok deyip hocaya yüklediler herşeyi.. çok merak ediyorum nedir hocanın bu yılki transfer yanlışı?

Ne Tudor mus arkadas.

gitmeseydi sampiyon degil dördüncü olurduk gecen sezon.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah akıllanmış ve bir daha ki maçta,hatta sezonun geri kalanında Ahmet,Sinan ve çöl bedevisini ilk 11e almazsın.

olm bu adamın puan kaybetme,hata yapma hakkı yok mu manyak mısınız lan?

Belhanda dışında eleştirilmesi çok yersiz.

o konuda da fazla ısrar edeceğini sanmıyorum,en fazla 1 defa daha şans verir

Hayır yani şuan göndermek için 9 takla attığımız Belhanda, feguli, ve maicon u Tudor aldırmadı mı ?

Traftarında dengesi bozuldu ?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt