Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hocayı diğer vasat sevici yerli hocalarla kıyaslayıp, sonrasında çıkarımlar yapmayın. Tercihen farklı türde futbolcu istemiş olabilir; ama geldiklerinde faydalanmasını bilir. Lakin Sneijder, Drogba gibi adamlar bu ülkeye geldiklerinde saygı duyacakları tek hocadır.

Benim bildiğim hoca,şu anda ne Antepli ne rizeliyle konusmuyordur meaafelidir özellikle rizeliden bir süre ses çıkmaz hoca bakislariyla sovmustur zaten

Basın önünde demedi renktaş ama Kakayı istiyordu, istediği olmayınca Sneijderi sol kanata çekti Selcuğu kesmemek için. Kaka gelseydi Kakayı sol kanat oynatırmıydı? Istediği olmayınca inat yapıyor.

Renktaş iyi güldüm yorumların şahane bu arada.
hagi de zaman zaman solda oynardı kaka gelse o da solda oynardı. oyuncuyu böyle serbest oynatabilmek için kaka da kaka demiştir belki zamanında. o dönemin selçukuda bi zahmet kesilmesin reis. adamın biri milli takımda selçuku aziz istedi diye oynatmıyorken iç savaş cıkıyordu ülkede azdaha. kadıkoyde taraftar zorla selçuku milli maçta oyuna aldırıyordu.

Daha evvel belirtmiş birkaç tepki almıştım. Tekrar belirteyim. Fatih hocam canımız kanımız lakin ki bu transfer işlerinden anlamıyor. Fatih Terimin yanına Albayrak da eklenince böyle oluyor. Tudor rezil bi hoca olmasına rağmen eksikleri güzel belirlemişti. Nokta oyuncular alınmıştı birkaçı tutmamasına rağmen. Hocama kadroyu kurup vereceksin egosunu kenara bırakıp en iyi futbolu oynatacak.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı diğer vasat sevici yerli hocalarla kıyaslayıp, sonrasında çıkarımlar yapmayın. Tercihen farklı türde futbolcu istemiş olabilir; ama geldiklerinde faydalanmasını bilir. Lakin Sneijder, Drogba gibi adamlar bu ülkeye geldiklerinde saygı duyacakları tek hocadır.
Renktaş ben farklı birşeyden bahsetmiştim. Sneijder Drogba saygı duyabilir. Ben karakterinde bulunan inatcılığı konuştum.

Hocaya anlasabilecegi bir sportif direktör onerilmeli dil bilen piyasaya hakim Haldun ustunel olur ama adamı kusturduler yani hocanın kabul edeceği birisi olmalı kesinlikle ve daha önemlisi apoya hicbisey için imza yetkisi görüşme yetkisi verilmemeli floryada abi olarak kalmalı

hagi de zaman zaman solda oynardı kaka gelse o da solda oynardı. oyuncuyu böyle serbest oynatabilmek için kaka da kaka demiştir belki zamanında. o dönemin selçukuda bi zahmet kesilmesin reis. adamın biri milli takımda selçuku aziz istedi diye oynatmıyorken iç savaş cıkıyordu ülkede azdaha. kadıkoyde taraftar zorla selçuku milli maçta oyuna aldırıyordu.
Sende haklısın renktaş ama hoca inatcılığından vazgeçmeli bazı konularda. Sinanın ve Ahmetin oynamasını kimse açıklayamaz. Istikrarla da açıklanmaz, 2 maç kazandık diye istikrar diyen hayal dünyasında yaşıyordur renktaş. Hocamız hayal dünyasında yaşamaz genelde. Hayallerin bittiği noktada hocanın gerçekleri başlıyordu hep.

Başladınız yine mağlubiyet sonrası sallamaya. Olayı artık nasıl hagiye drogbaya sneijder e çektiyseniz. Kuyruk acınız dinmemiş anlaşılan. Bir de transfer işlerinden anlamıyormuş. Adam geldiğinden beri Gomis varken santrafor istedi. Yaz sezonu oldu Gomisi yollayıp santrafor almadılar. Üstüne üstlük vasat herif Maiconu yollamak istedi ki gayet haklıydı Burda hocaya yangın yapanlar sövüyor şimdi Maicona. Neyse stoper istedi onu da almadılar. Yani hocanın transfer stratejisinde bir hata yok. Garry yeni sakatlıktan dönmüştü ne bekliyorsunuz ilk 11 e mi çıksın. Ya da yeni gelen daha doğru düzgün kamp yememiş ndiayeyi böylesine bir maçta sahaya mı sürsün Eldeki çöplerle bu kadar oldu işte. Sneijder olayında hocanın 4.tercihiydi sneijder ilk sırada Dusan Tadic i istiyorlardı. Drogba konusunda ise Bülent Tulun a talimat vermişti olabilme ihtimalini duyduğunda. Her şeye rağmen alın diye. Sallarken belirli bir reel kanıt getirerek sallayın. Klavye başından boş boş yaparak yangın çıkartmaya benzemez. Sizin korkarak evden izlediğiniz maçları bu adam aldırdı. Geçen sene ilk 4 e giremeyecek kadroyu 1. yaptı. Her ağzı olan konuşuyor anasını satim. Ne gereksiz adamlar var bu forumda

Dünkü mağlubiyetin Tudor mağlubiyetlerinden şöyle bir farkı var.

Kadroya bakınca Ahmet,Sinan,Eren ve Belhanda sırıtan isimler.Herhalde bunda hemfikiriz.Eren'in zaten alternatifi yok.Belhanda'nın yerine oynayacak isim Ndiaye yeni geldi.Ahmet-Maicon ikilisi Serdar sakatlandığı için 2 maçtır oynuyor ve gol yememişlerdi.Ahmet bu sene sık sık oynayacak mecburen.Eğer Ahmet'i bu maçta oynatmasaydı güvenmediğini belli edecekti.Sinan geçen maç 1 gol 1 asist yapmış.Garry de sakat.Bazı şeyleri işler iyi gittiği için değiştirmedi bazı şeyler imkansızlıktan.Keşke oynasaydı diyebileceğimiz bir Feghouli var.

Gelelim Tudor dönemine.Tudor ise tam tersine işler iyi giderken kadroyu bozmasıyla meşhur.8 maçta 4'lü defansla 7 galibiyet 1 beraberlik alan takım Fener maçında 3'lüye döndü ve takımın geçen seneki en iyi topçusu Garry yedekti.Trabzon maçında Garry yedekti.Gomis'i 54'te çıkardı.Başak maçında Garry yine yedekti.Malatya maçında Garry yine yedekti ve üçlü oynuyorduk.

Bir taraftar elinde daha iyisi varken yanlış yapan Tudor var.Bir tarafta eli kolu bağlı Terim.Şu kadro 1 ay sonra falan bu şekilde çıkarsa haklısınız derim.

Her başarı sonrası gereksiz şekilde inatlaşıyor, ego yapıyor. 2011de müthiş oynatmıştı takımı, ligi ezmiştik. Ardından Drogba, Sneijder gibi isimler teklif edilince bende Selçuk var diyerek istemiyorum demişti, Sneijderi sol kanat oynatmıştı. Drogba geldiğinde bile Burak var diye tek forvet oynatmamıştı.

Hatırlayın, hep böyle inatcılık yapıyor ve bir süre sonra her yönetimle kavgalı şekilde ayrılıyor. Ben buna anlam veremiyorum, ne gerek var hoca?

Bu sene inatcılığı şu şekilde: Feghouli gitmedi oynatmam Sinan kötü olsada, yönetim forvet almadı inadına Ereni oynatacam meselesi.

Renktaş ben farklı birşeyden bahsetmiştim. Sneijder Drogba saygı duyabilir. Ben karakterinde bulunan inatcılığı konuştum.

64 yaşında adamın karakterini değiştireceğine inanmıyorum veya beklemiyorum. Kimse kusursuz olmadığı gibi hoca da kusursuz değil. Her şey bittiğinde önemli olan sonuçtur. Terim de bize sonucu en iyi veren hocadır.

Dün oynanan maçta hatalıdır. Bu hata kendisinin ne ilk, ne de son hatasıdır. Kadroyu değiştirmiş olsa ve yenilmiş olsak yine hoca hatalı denecekti. Tıpkı Tudor'un durduk yere işleyen sistemi bozup derbide farklı şeyler denemesi gibi. Arada şöyle bir fark var; Alanya maçında skoru alana kadar ki oyun rezaletti. Hocanın bunu görmediğini sanmıyorum ama buradaki hata hocaya yazar.

Bana kalırsa dün aldığımız mağlubiyet sezonun geri kalanı açısından çok hayırlı oldu. Keşke transfer dönemi içerisinde gerçekleşmiş olsaydı da çözümünü hemen bulabilseydik. Bu saatten sonra Sinan Gümüş, Belhanda, Maicon gibi topçuların zorunlu olmadıkça 11 çıkması çok zor. Maalesef stoper ve forvet alternatifimizin olmaması sebebiyle Maicon ve Eren'e katlanmamız gerçeği üzücü.

@Erdem ASLAN

Kendi adıma konuşuyorum; benim gösterdiğim tepki teknik, taktik açıdan eleştirenlere değil; Gençlerbirliği maçından beri pusuda böyle bir fırsat kovalayan Galatasaraylı olduklarını iddaa eden arkadaşlaradır. Hocayı sevmeyebilirler, açık konuşmak gerekirse son gidişinden/gönderilişinden sonra benim de sevgimde eskisine oranla azalma olmuştu, ancak bu arkadaşların sürekli olarak yenilsek de sallasam kıvamında söylemleri olması kabul edilebilir değil.

Tahminen ikinci bir ünal aysal terim kavgasi patlamak üzere. Ama bu sefer giden hoca degil baskan olur, cünkü busefer taraftar buna izin vermez. Kapilar ardinda bence büyük kavgalar var bunu simdiye kadar albayrak yatistiriyordu ama oda iki forvet sözü verdikten sonra sifir cekince terimin gözünden düstü. Baskan bilerek transferi engel olduysa ona bile sasmam cünkü galatasarayi düsünen yok kendi egosumu tatmin edecek baskan. Bir ara cikan falfolos oluruz video da baskan eminimki terime laf söylüyordu. Takim kötü gider cl den erken elenirsek devre arasi terimi kovarim kendi istedim hocayi getiririm savasi büyük ihtimal basladi.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Drogba'yı istemiyorum demedi. Sneijder'i istememişti. Kaka ve Diego'yu ve daha sonra Hasan Şaş'dan öğrendiğimiz üzere Tadic'i istemişti.

Burak'ı başlarda kesmemesi normaldi zira adam CL maçlarında 8 gol atmıştı. Ama bu kredisi çok uzun sürdü.

2011-12 yılındaki oyun sonra hiç oynanamadı malesef.

Hoca Drogba'yı istemiyorum demedi. Sneijder'i istememişti. Kaka ve Diego'yu ve daha sonra Hasan Şaş'dan öğrendiğimiz üzere Tadic'i istemişti.

Burak'ı başlarda kesmemesi normaldi zira adam CL maçlarında 8 gol atmıştı. Ama bu kredisi çok uzun sürdü.

2011-12 yılındaki oyun sonra hiç oynanamadı malesef.

Sneijder'in gelip orta saha düzeninin bozulması, Elmander'in sakatligindan sonra eski formuna kavusamamasi ve engin baytar'in haksiz yere 10-12 mac ceza alması buna en büyük etkendi maalesef.

Sneijder'in gelip orta saha düzeninin bozulması, Elmander'in sakatligindan sonra eski formuna kavusamamasi ve engin baytar'in haksiz yere 10-12 mac ceza alması buna en büyük etkendi maalesef.

Orda iki kritik etken vardı. Biri hocanın ilk yıl gösterdiği tavrın değişmesi. İkincisi ise Elmander ve Ujfalusi'nin kaybı. O sistemin çok önemli parçalarıydılar.

Real Madrid den 6 yedigimiz mactan sonra defans hattini Dany Haric tamamen degismisti ve bjk deplasmanindan 1-2lik galibiyet ile ayrilmistik

Gelecek Mac ayni hamleyi bekliyorum,yuto Haric degismesi gerekiyor

Icerde mariano maicon iyi oynuyorlar ama disarida kayip genelde hoca gecen sene serdar denayeri oynayiyordu zaten bi bakima gobek komple degisti. Yazik yemin ederim tek fernando-donk orta sahasi olsaydi da forvete ve stopere adam alsaydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt