Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorlu dönemde malatyadan 2-1 mağlup ayrılınca taraftar malatyada BILE yeniliyoruz diyip tudora tekme basmak için bahane arıyordu

duyurulur, terim döneminde trabzondan 4, akhisardan 3 ve malatyadan 2 yiyip tam 0 gol attık, 9 gol gördük, sıfır attık, terim değilde başka biri olsaydı neler denirdi şimdi? soruyorum

hak yemeyi iyi beceriyoruz

Fırat Aydınus'un raporunda Fatih Terim'in söyledikleri:

"Bu maçı bu hale sen getirdin. Bundan sonra ya sen kalacaksın, ya da ben. Şimdi çıkıp kameralara konuşmazsam Allah beni kahretsin. Yazıklar olsun. Senin gibi hakemler bu maçların a... s..." (A Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Bu maçı bu hale sen getirdin. Bundan sonra ya sen kalacaksın, ya da ben. Şimdi çıkıp kameralara konuşmazsam Allah beni kahretsin. Yazıklar olsun. Senin gibi hakemler bu maçların a... s..." (A Spor)

az demis hoca

bjk macina hocasiz cikacagiz herhalde

nereye ceza alıyor yav bişey yapmadı adam.çıktı çatır çatır konustu

Kondisyoner olan şahsın niye başlığı yok acaba? O yüzden Fatih hocamin başlığına yazıyorum. Yasin Küçük ismi, kimdir nedir bilmiyorum ama takım ligde her maç dk 50-60 olunca bitiyor. O bitik Fenerbahçe bile fizik olarak bizden daha iyiydi.

Bu kötü gidişat devam ederse eğer onun kellesini istemekte haklı olur taraftar, bu kadar olmaz. Scot Piri hazır bostayken bir el atsa su takıma.

Sakat vermeden maç tamamlayamaz olduk. Pilimiz çok erken bitiyor. Bu böyle gitmez

Kondisyoner olan şahsın niye başlığı yok acaba? O yüzden Fatih hocamin başlığına yazıyorum. Yasin Küçük ismi, kimdir nedir bilmiyorum ama takım ligde her maç dk 50-60 olunca bitiyor. O bitik Fenerbahçe bile fizik olarak bizden daha iyiydi.

Bu kötü gidişat devam ederse eğer onun kellesini istemekte haklı olur taraftar, bu kadar olmaz. Scot Piri hazır bostayken bir el atsa su takıma.

Sakat vermeden maç tamamlayamaz olduk. Pilimiz çok erken bitiyor. Bu böyle gitmez
Bende onu aradım bulamadım. Stajyer kondisyoner müsvettesi takımın ağzına etti. Bu takım bu seneyi nah bitirir. Devre arası da bu adamın eline düşersek 22. Hafta gibi bırakalım kigi

Arkadaşlar aradım bulamadım Şampiyonluk yarışı içinde olan kulüplerde Forvetsiz bir takımın başarı ornı kaçtır ?.

Fatih hocanın oyun planında, defans ileri uçta yani forvetde başlar.

En az 1 tane scout transferi ile sezona başlamalıydık.

Hoca kendini sadece futbola verir ve forma adaletini sağlarsa buradan çıkarız. Kavganın peşine düşerse daha çok hata yapar, daha çok düşeriz. Rakiplerde birşey yok ve herhangi bir şey bitmiş değil.

Arkadaşlar aradım bulamadım Şampiyonluk yarışı içinde olan kulüplerde Forvetsiz bir takımın başarı ornı kaçtır ?.

Fatih hocanın oyun planında, defans ileri uçta yani forvetde başlar.

En az 1 tane scout transferi ile sezona başlamalıydık.

Bizim forvetimiz yok degil ki , forvetlerimiz kotu. Mugdat defans mi ? Sinan gumus kaleci mi ? Eren ?

Aslinda 3 adet forvetimiz var ama verimleri ve devamliliklari yok

Eger alinacak oyuncu bunlarin ayarinda olursa , zaten 3 olan forvet sayisi nicelik olarak 4 e cikar ama yine hangisi oynarsa oynasin kapasitesi nitelik bakimindan bizi ileriye tasimaz

Mevcut ekonomik prangalarda da ben para kazanarak bir oyuncu satmadan bir oyuncu alinabilecegini dusunmuyorum

Ocak filan deniyor ama gitmeye ikna edilebilecek adam lazim , arti bu gidisten bonservis geliri elde etmen lazim

Yani ornegin feghouliyi senelik ucretlerini odeyip veya odemeye razi bir kuluple anlasip gondermen de yetmiyor

Bonservis geliri elde etmen lazim . Su ana kadar rodrigues e guveniyorduk ocak ayi icin ama resmen tepetaklak performans dususu sonrasinda o imkan da pek kalmadi gibi

Sakatlar donsun ve en az 1 atoper 1 forvet alirsak sorunlarin %90'i cozulur. Su Shalke macini rolantide oynayip Kayseri macina cok iyi cikmaliyiz. Oradan 3 puan gelirse duzeliriz.

Tudor'un şanslı olanı.Bu sene de şampiyon olursak rakiplerin rezilliğinden dolayı oluruz geçen seneki gibi.Teknik başarıdan dolayı değil.

En kotu tarafi su yaptigi aciklamalar . Bazen eger sahada olan bitenle ortusuyorsa mantikli karsilanabilir ama bazen de gulunc kaciyor

Isvicre , mersin ve bu mac ilk aklima gelenler... sifir ozelestiri , sakat ve eksiklerle ilgili sifir aciklama , kisaca GS nin taraflarina ait hic bir elestiri yok , ama hep dis etkenler ..

Hani hic olmayan bir ofsaytla gol iptal edilmistir , tek farkli bir macin son dakikalarinda telafisiz bir hatali penalti calinir anlarim , o da yok

Ayrica neden cocu bu haldeyken bir kere bile hakeme cemkirmedi , keza koeman hakemin h sinden bahsetmedi

Nerede aykut , terim , senol , hemen federasyon hakem mhk basliyorlar .. hepsi

Hocanın kötü yanı. Saçmalamaya başlayınca devamı geliyor, ders almıyor çünki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse buna aga sen ne oynadın demiyor mu? Cidden iyi oynadığını sanıyor galiba.

Kimse buna aga sen ne oynadın demiyor mu? Cidden iyi oynadığını sanıyor galiba.
iyi oynadigini soyledi zaten mac sonu ilk devvre gayet iyiymisiz sonra hakem devreye girmis buna burda inananlarda var neticede bu ulkede isler boyle yuruyor isin icinden cikamayinca hakeme bok at tamam

santraforsuz takıma klopp u getir bi halt yapamaz. gidin yönetime havlayın. şenolun elindeki kadroya bakın bi de bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt