Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BUGÜN İDMAN DA NE YESEK?

-Ekibimiz bugünkü idmana her zaman ki gibi 20 dakikalık cift kale maç ile başladı.

-Sonrasında hoca nezaretinde kebap ile devam etti.

-Kapanışta ise takım kaptanı eşliğinde yaş pasta yiyerek idman tamamlandı.

-İdman bitimi ile birlikte takımca en yakın bankamatige gidilerek milyonlar yatmış mı diye kontrol edildikten sonra herkes ferrarisine atlayarak en yakın eglence merkezine kaçtı.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

Aqua Floryaya gitmislerdir

BUGÜN İDMAN DA NE YESEK?

-Ekibimiz bugünkü idmana her zaman ki gibi 20 dakikalık cift kale maç ile başladı.

-İdman bitimi ile birlikte takımca en yakın bankamatige gidilerek milyonlar yatmış mı diye kontrol edildikten sonra herkes ferrarisine atlayarak en yakın eglence merkezine kaçtı.

Korkak Terim İSTİFA!

Valla haklısın.. Trajikomik ama son gunlerde barbeku partileri, doğum gunu kutlama, pasta kesme ve parasal konularla geciyor idmanlar..

Shalke maçından önce de barbeku partisi olacak mı, merakla bekliyorum.

Tamam kadro iki kulvari yönetecek kadar yeterli değil tamam bu seneki olası başarısızlık yönetime yazar ama terimin de hataları çok.

Sol bekte sol ayaklı adam kullanırım dedi ve linnes i nagatomo'nun yokluğunda orada hiç kullanmadı ve ömer bayram denilen vasat altı adamda hala ısrar ediyor.

Ayrıca bu ömer bayram denilen çöp adamın transferinde herkes yedek idare eder diye düşündü ama adam idare bile edemiyor bunu normal taraftar idrak edemez ama koskoca kulüpte bu adamın bu seviye için çöp olduğunu analiz edip rapor sunacak bir tane adam yok mu teknik ekipte...

Feghouli ne kadar istenilen performansı vermese de takımdaki belki de en yetenekli adam.Gecen seneki gollere bakın özellikle ligin 2.yarısi hemen her golde mutlaka bir dokunuşu var.Her mac 11 oynamasın ama neden kusturuluor.

Gereksiz sinan gümüş ısrarı,belhanda'ya aşırı tahammül...

Çok hatası var maalesef..

Yine geçen seneki gibi takım otobüsünde hop hop hop hop zıp zıp zıp zıp motivasyon müziklerini de sence ilerleyen haftalar da görebilecekmiyiz ?

BUGÜN İDMAN DA NE YESEK?

Korkak Terim İSTİFA!

Tamam kadro iki kulvari yönetecek kadar yeterli değil tamam bu seneki olası başarısızlık yönetime yazar ama terimin de hataları çok.

Sol bekte sol ayaklı adam kullanırım dedi ve linnes i nagatomo'nun yokluğunda orada hiç kullanmadı ve ömer bayram denilen vasat altı adamda hala ısrar ediyor.

Ayrıca bu ömer bayram denilen çöp adamın transferinde herkes yedek idare eder diye düşündü ama adam idare bile edemiyor bunu normal taraftar idrak edemez ama koskoca kulüpte bu adamın bu seviye için çöp olduğunu analiz edip rapor sunacak bir tane adam yok mu teknik ekipte...

Feghouli ne kadar istenilen performansı vermese de takımdaki belki de en yetenekli adam.Gecen seneki gollere bakın özellikle ligin 2.yarısi hemen her golde mutlaka bir dokunuşu var.Her mac 11 oynamasın ama neden kusturuluor.

Gereksiz sinan gümüş ısrarı,belhanda'ya aşırı tahammül...

Çok hatası var maalesef..

Digerleri bir yana , fb macinin 11 i aciklandiginda , "bu omer takimda yedek bile olmasa ilk 11 de derbide sahaya surulemez" yazdim , mesajim hala sicak

Baska adam mi var dendi durdu , olmasa da yazilmaz . Oraya maicon konur , ismini bilmedigimiz bir genc konur ama omer konmaz

Adam rusya macinda milli takimi yakti , ikinci carole vakasi gibi arkasina adam kacirip derbide de bizi yakti

Kac tane kademeye giremedi , ilk bir arkasina sarkti ayew , muslera cikmasa karsi karsiyaydi

Rezil bir adam .

Belki baymıştır benim belhanda takintim ama onceden hocaya sahip cikar kotu soz soyleyene karsi hocayi savunurdum ama bu belhanda takintisi bile tek basina yetiyor benim icin onceden de demistim bu sevdaya devam ederse gozumde eski sayginligi kalmaz diye biz hocayi takimi ayaga kaldirisi disiplini ozguveni icin sevdik ama belhanda adeta bu degerlerin icini bosaltan bir sembol haline geldi kac kere takimi sabote ettk sayisini unuttum son olarak derbide tuyu dikti ama ne hikmetse hoca israrla bununla devam ediyor benim icin taktikten kondusyondan daha onemli bir konu bu benim bildigim fatih terim bu takimi satani sahiplenmez ama demek ki yanilmisiz bir tek bu ornek bile bana yetiyor anlam veremiyorum bu sevdaya

DrG-m3mW4AAJqjj.webp

Fatih hoca gitse yerine bizi mutlu edecek kim gelecek Allahaşkına.

Adama sezona başlarken bir stoper bir forvet vermeyenler gitmeli asıl.

Belki baymıştır benim belhanda takintim ama onceden hocaya sahip cikar kotu soz soyleyene karsi hocayi savunurdum ama bu belhanda takintisi bile tek basina yetiyor benim icin onceden de demistim bu sevdaya devam ederse gozumde eski sayginligi kalmaz diye biz hocayi takimi ayaga kaldirisi disiplini ozguveni icin sevdik ama belhanda adeta bu degerlerin icini bosaltan bir sembol haline geldi kac kere takimi sabote ettk sayisini unuttum son olarak derbide tuyu dikti ama ne hikmetse hoca israrla bununla devam ediyor benim icin taktikten kondusyondan daha onemli bir konu bu benim bildigim fatih terim bu takimi satani sahiplenmez ama demek ki yanilmisiz bir tek bu ornek bile bana yetiyor anlam veremiyorum bu sevdaya

Yok çünkü yerine koyabileceği biri maalesef.

Selçuk bitmiş, Atalay yeni yeni kendine geliyor, Emre sakat en az 2 ay daha yok.

Oynatmayınca 2 pas yapamıyoruz. Olunca da 2 pas yapabiliyoruz.

Sinan, Eren gibi ne tek forvet ne de 2 forvet oynasa takımı 10 kişi oynatacak 2 hucümcu var elimizde. Bunlar ile 10 nosuz 4-4-2'ye de dönemezsin. Ki zaten biri sürekli sakat. Ne top tutabilirsin (Necati yapardı), ne araya kaçabilirsin (Baros gibi), ne savaşabilirsin (Elmander gibi).

Yok yani. Şu an Guardiola'yı getirsen futbol oynatamazsın bu kadar tek yönlü kadroya.

Feghouli de gitti geldi derken motivasyonu kaybetti. Şu an 5 dk oynatıyoruz. Hucümda ne yaptığını bilerek oynayan tek adam yok. Garry, Onyekuru oyun kuramaz. Forvet olamaz. 4-4-2 oyanayamaz. 3-5-2 oynayalım desek onun da kanadı olmaz. Ki kadro zaten ona hiç uygun değil.

Devre arası biraz top saklayıp indirebilen bir pivot forvet bulsak (Giroud tarzı) kanatlar gol rekoru kırar. Mariano-Nagatomo da geçen sene ki formuna kavuşur.

O önde ki adam varya bütün derinliği yok ediyor sahada.

aysal ile olan çekimlerini özledim :/ne seksi bi camiaydık

Omer gibi bi elaman oynatcagina
3/4/3 tarzi bir dizilis yapss daha makul idi

Joder!!

çok çabuk unutuyorsunuz herşeyi. çok çabuk

3 senedir derbilerde hoplatılan takım geçen sezon bu performansı verdi. bu senede verebilirdi bunu takımın yarısı sakat ve forvet yok. ne bekliyorsunuz adamdan anlamadım. şuan takım kendi forvetine güvenmiyor, güvenemiyor çünkü güven vericek adam yok ve bu tüm takımı etkiliyor. emin olun gomis kalsaydı takımın çehresi daha farklı olurdu. 1 oyuncu bu kadar değiştiriyor mu demeyin güven meselesi bu. taliscanın gomezin yaptığı etkiyi gördünüz bjkde. capiche ;)

emin olun 8 sezonda 7 şampiyonluk yaşayabilen* bir türk hocası olsaydı onun havasından geçilmezdi. fatih terim öyleydi zamanında evet ama şuan öyle değil. sessiz olan adam en sonunda delirdi. kaç haftadır VAR sistemi yüzünden saçma sapan penaltılar çıkıyor aleyhimize. ama rakibe gelince incelenmiyor bakılmıyor bile. geçen sezondan beri en çok penaltı verilen takımız ve en az penaltı kullananda takımlardan biriyiz. fatih terim 11 hafta iyi dayandı bence.

şunu belirtmeden geçmeyeyim. 8 sezonda 7 şampiyonluk kazanan bir td fbde yada bjkde olsaydı heykeli felan dikilmişti. daha bunun avrupada yaşadığımız başarıları var.

Arda ile Terim'in neden catistigini anlamiyorum

Karakter olarak cok benzerler aslinda, belki de sebebi budur

Ayni yere 2 Adam fazladir

Dostum benim hafizam iyidir , senin aykut ve senol hakkindaki yorumlarini hatirliyorum yakin gecmisten , ve bence sen objektif yorum yapamiyorsun

Mesele Gs den bir eleman olunca , baskan da olsa td de olsa , oyuncu da olsa farkli muamelen var

Hep hakemler rakibi kayiriyor , hep bize karsilar , tum diger yonetimler ve teknik ekipler serefsiz , biz ise uber dogruyuz

Bu yorum degil tarafli olmaktir
Bu nasıl söz anlamadım?
Elbette tarafız ve taraflıyız!
Tv proğramlarına bakıyorum tüm yorumcular kendi kulübünün haklarını savunurken bizimkiler düşmanın değirmenine su taşıyor.. hadi tatlı su yorumcularına alıştık da şimdi de tatlı su taraftarları çıktı başımıza..
Kimse bi tarafındaki kazığa bakmadan bizim gözümüzdeki çöpten bahsetmesin.. bu futbol camiasında Fatih hoca yokken Galatasaray’ı ne hale getirdiklerini defalarca gördük. Aynı pislikleri tekrar yapmalarının önündeki tek ama tek engel Fatih Terim ve onlar bunu çok iyi biliyor..
Hoca olmazsa ne dolmuşçudan nede tokalaşmak için Koç Ali’nin ağzına düşen inan edin Mustafa’dan çekinirler..
O yüzden hocayı yedirmeyiz derken kastımız Galatasaray’dır. Koskoca kulübün yegane savaşçısı Fatih hoca kalmıştır maalesef..

Tamam ama bir konuya herhangi bir kisi tarafli yorum yaptiginda o konu hakkindaki esas dusuncesinin bu olmadigi , makyajladigi anlasilir

Bunu yonetim , terim filan yaptiginda sorumluluk tasidiklari icin anlasilabilir

Ama forumda biz GS yi de gomsek , fb ye de saldirsak , samimi dusuncemizi soylememiz gerekir

Taraf olabiliriz ama atiyorum nagatomoya volkan demirel ayni hareketi yaptiginda "bundan daha penalti mi olur" diyecek biri , konu isla ile muslera olunca "boyle sacma penalti mi olur" yazarsa , bu tip bir pozisyon hakkindaki kendi fikri hangisidir bilemeyiz ki

Yanlis mi dusunuyorum

Tamam ama bir konuya herhangi bir kisi tarafli yorum yaptiginda o konu hakkindaki esas dusuncesinin bu olmadigi , makyajladigi anlasilir

Bunu yonetim , terim filan yaptiginda sorumluluk tasidiklari icin anlasilabilir

Ama forumda biz GS yi de gomsek , fb ye de saldirsak , samimi dusuncemizi soylememiz gerekir

Taraf olabiliriz ama atiyorum nagatomoya volkan demirel ayni hareketi yaptiginda "bundan daha penalti mi olur" diyecek biri , konu isla ile muslera olunca "boyle sacma penalti mi olur" yazarsa , bu tip bir pozisyon hakkindaki kendi fikri hangisidir bilemeyiz ki

Yanlis mi dusunuyorum
Sezon başından beri açıp tüm maçları ve hakem kararlarını izleyelim.. büyükler içinde en fazla zarara uğrayan Galatasaray değilse istediğin şeye bahse girerim..
Öte yandan dört bir koldan Galatasaray kollanıyor algısı üretiliyor.. ve siz taraftar olarak hala objektif olmaktan bahsediyorsanız ortada sorun vardır, hem de çok ciddi sorun..
Özetle: Haksızlığa uğramışsanız haklısınızdır! Bu ülkede yaşayıp bu kuralı bilmiyorsanız ayaklar altında ezilmeye mahkum kalırsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt