Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
santrforsuz halde 2-0 bulmusken 2-2 ye santrforsuzluk mu getirdi derbiyi ? gecen sene ilk 11 de direk yer bulan (gomis gitti) kalan 6 adam ya ortada yok , ya da performansi diplerde , bunda da mi santrforsuzluk sebep ?

bazen bir vagona binip inmek bilmiyoruz , kotu oyunun forvet niteliksizliginden kaynaklanan kismini kimse inkar etmiyor , peki fizik gucu en kotu takimlardan olmamiz da mi forvetsizlikten , defans oyuncularin ve kalecilerin luzumsuz mudahalelerinden kalemizde gordugumuz tonla penalti golu de mi forvetsizlikten ,

forvetli halimizle 3 senedir fb ye 0 gol atmisken , bu macta ,tek macta 2-0 a getiriyorsak bu da mi forvetsizlikten

herhalde forvetimiz iyi olsun 5 atalim ama 4 de yesek olur mantigindasiniz

hadi mac 0-1 bitse neyse , 0-0 bitse neyse , 2-0 onde iken forvetsizlik mi oncelikli sorundur ,yoksa diger ,maci 2-2 ye getiren sebepler mi

DrJFKkKWsAAvtCK

Skor 2-0 iken kötü oynayan Rodrigues'i çıkarıp Selçuk'u alsa, sağ kanada da Feghouli'yi koysa oyunu tutabilirdik.

santrforsuz halde 2-0 bulmusken 2-2 ye santrforsuzluk mu getirdi derbiyi ? gecen sene ilk 11 de direk yer bulan (gomis gitti) kalan 6 adam ya ortada yok , ya da performansi diplerde , bunda da mi santrforsuzluk sebep ?

bazen bir vagona binip inmek bilmiyoruz , kotu oyunun forvet niteliksizliginden kaynaklanan kismini kimse inkar etmiyor , peki fizik gucu en kotu takimlardan olmamiz da mi forvetsizlikten , defans oyuncularin ve kalecilerin luzumsuz mudahalelerinden kalemizde gordugumuz tonla penalti golu de mi forvetsizlikten ,

forvetli halimizle 3 senedir fb ye 0 gol atmisken , bu macta ,tek macta 2-0 a getiriyorsak bu da mi forvetsizlikten

hadi mac 0-1 bitse neyse , 0-0 bitse neyse , 2-0 onde iken forvetsizlik mi oncelikli sorundur ,yoksa diger ,maci 2-2 ye getiren sebepler mi

:tbr::tbr::tbr:

Egri oturalım, dogru konusalım..

FT yine hatayı birilerine yıktı.. Bu sefer hakemler.. Gecen maclarda yönetim, futbolcular vesaire.. Yahu bir gün de otur, özeleştirini yap, adam gibi soyle hatalı oldugunu..

Sadece FT değil.. Ekibi de berbat.. FT nin hatalarını yuzune soyleyecek adam yok. Guya 3 yardımcısı var. 3 u de 5 para etmez. Ya kondusyoner?? Ona ayrı bir sayfa acmak lazım. Arkadaşların yazdığı gibi takımın pili dakika 60 olunca bitiyor. 90 dakika hatta gerekirse 120 dakika oynayacak kondusyon olması gerekirken yok.. Bu kadar adam neden sakat, hepsi kendine bakmadığı için mi, sorgulayan yok..

Netice : Zaten uzun bir süre takımın başında olamıyacak bu belli..Bu süre içinde umarım biraz dusunur.. Bu arada yardımcıları ve kondusyoner acilen degişmeli..

Hala geziyo mu ben tdyim diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok dogru yazmışsın Sinan. İmzamı atıyorum..

Ben takimi schalke gibi kosturan bir teknik direktör istiyorum. 90 dakika bikmadan usanmadan yardiran, rakibi bitiren bir oyun anlayisi istiyorum. Kebap yedire yedire kendi takimini bitiren, yürüyerek topoynatmaya calisan, ve sorunun nerden kaynaklandigini göremeyen bir TD ile olmuyor artik.

Ben Terimciyim. Bana kalsa 10 yıllık sözleşme imzalarım. Ancak bizim köyde göte göt derler.

Takım bu haldeyken yerinde Tudor ya da başka biri olsaydı evini yakmıştık, ocağını söndürmüştük, Edirne Kapıkuleye'ye kadar kovalamıştık.

Demek ki, Terim'e konduramıyoruz. Güveniyoruz.

Fakat takımın bu hale gelmesinin sorumlusu kendisidir.
Ben İçerde, 6 yediğimiz Real Madrid maçından sonra ikinci kez takımın belli bir dakikadan sonra maçı bıraktığını, alabora olduğunu gördüm. İkisinde de takımın hocası Terim.

Geçen seneki şampiyon takımdan sadece Gomis gitti ama bugün takımdaki problemleri saysam, forvete gelene kadar en az 5 mevki sayarım.

Tüm bunların üzerine alacağı ceza ile de en az 3-4 hafta takımı yalnız bırakacak.

hoca ne yaptı da ceza alacak onu anlamadım?senol gibi küfür mü etti?kavga mı etti?birine mi daldı?yok?eeeeee medya uyduruyo siz konusuyosunuz..en fazla para cezası verilir

hoca ne yaptı da ceza alacak onu anlamadım?senol gibi küfür mü etti?kavga mı etti?birine mi daldı?yok?eeeeee medya uyduruyo siz konusuyosunuz..en fazla para cezası verilir

Dostum benim hafizam iyidir , senin aykut ve senol hakkindaki yorumlarini hatirliyorum yakin gecmisten , ve bence sen objektif yorum yapamiyorsun

Mesele Gs den bir eleman olunca , baskan da olsa td de olsa , oyuncu da olsa farkli muamelen var

Hep hakemler rakibi kayiriyor , hep bize karsilar , tum diger yonetimler ve teknik ekipler serefsiz , biz ise uber dogruyuz

Bu yorum degil tarafli olmaktir

Anlamadığım bir konu hala yok Fatih Terim şöyle yaptı, yok Şenol Güneş böyle yaptı.

Basit bir örnek Süleyman Seba gibi bir başkanın olduğu bir kulüp de ne Fatih Terim ne de Şenol Güneş bu hareketlerle hocalık yapamazlardı.

Ben aslinda ona da bakmiyorum . Cocu aleyhine hic mi hakem hatasi olmadi , yahut koeman in serzenis edecegi hic mi bir sey yok , adamin agzindan ne mhk , ne hakem , ne tff duyduk

Ben aslinda ona da bakmiyorum . Cocu aleyhine hic mi hakem hatasi olmadi , yahut koeman in serzenis edecegi hic mi bir sey yok , adamin agzindan ne mhk , ne hakem , ne tff duyduk

Olmadi.Varsa soyle.

Bursa'da ilk gollerinde penalti disarda.2.golden once faul var.Basak macinda VAR gitti Basak'in golu yenildi.Bunlar olurken bir de hakeme mi sallayacakti?

Yani tersi durumda terim gibi baslar namoglundan baris simsek e saydirirdi isim isim diyorsun

Ilk once konuyu degistirme.Aleyhlerine hic mi hata olmadi diye sormustun.Ben de olmadi diyorum.

2.si soruna cevap vereyim.yeni oldugu,ulkedeki kurumlari cok bilmedigi icin isim isim giydirmeyebilirdi belki ama hakeme de 2 kelam ederdi eger aleyhine hatali karar ciksaydi.

BUGÜN İDMAN DA NE YESEK?

-Ekibimiz bugünkü idmana her zaman ki gibi 20 dakikalık cift kale maç ile başladı.

-Sonrasında hoca nezaretinde kebap ile devam etti.

-Kapanışta ise takım kaptanı eşliğinde yaş pasta yiyerek idman tamamlandı.

-İdman bitimi ile birlikte takımca en yakın bankamatige gidilerek milyonlar yatmış mı diye kontrol edildikten sonra herkes ferrarisine atlayarak en yakın eglence merkezine kaçtı.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt