Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok. Gelmesini istemiyordum fakat geldigine dair telefona Bilgi geldiginde oyle bi heyecan yasadimki, anlatamam. Macin 2. Yarisindada gorduk... Allah kerim Fatih terim... Ozur diliyorum hocam, ben yanlistim!

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İmparator ve Ordusu...

DR2Cw4BX4AA2ci7.jpg

beni en sevdiklerim üzdü
859e16d128588bb1e0a0206162d7666d.jpg

[device_name] cihazımdan Gscim bom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani bir kızı çok seversin.O da seni sever.Güzel şeyler düşünürsün ileriye dönük.
Ama sonra o çok sevdiğin kız babası zengin, tipsiz 1 donbili yi tercih eder.

Bu da öylesine 1 fotoğraf işte.

Kimin böyle yaşayan efsanesi var ki , müzenin 3 te 1 i bu adamın kupalarıyla dolu ... Hocam hoşgeldin özlemişiz ...

Bu adami elestirmeden önce sadece son senelerde Terimsiz gecen yillari düsünün...

Öyle diyenlerin ekmeğine yağ sürmüşsün :asd: 1996dan beri Hakan Şükür'le bu taktikle oynar Fatih Terim :asd:
Yani hakan sukurle bunu oynamak futbol taktik bilgisi olmadigini mi gosteriyor ? Tuttu mu ? Tuttu. Dogrumuydu? Dogruydu. Demek ki biliyor.

Tudorun aklina gelmedi koca 16 macta gomisin onune top atiyorlardi.

:asd22: guleyimde bir bok zannedeyim kendimi

göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken

göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken

alt tarafi goztepe dedigin takim bu sene deplasmanda en çok puan alan takim.

Bu düşünceyi de anlamıyorum.Sevinmesin mi insanlar?

Ne bok olduğu belli olmayan bi başakşehir.Çekirge gibi sıçrıyorlar
Sidik zoruyla maç kazanan fener falan.

Galatasaray hepsinden iyi bu takımların.Tek eksiği çekimser oynamaktı. (Sen de bu söyleminle çekimser olmaya yönlendiriyorsun)
Bu eksiği de kaldırmaya yönelik oynadık.
Fatih Hocayla derbi oynamadık daha ya da zor deplasman.Karamsarlığa düşmek için de erken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt